Giselle

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Έκανα ένα λάθος στην παρουσίαση του σκύλου μου πριν και να μαι πάλι!!

Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Το όνομά της είναι Giselle και είναι γεννημένη στις 8 Σεπτεμβρίου 2010,το ύψος της δεν το έχω μετρήσει να σας πώ την αλήθεια είναι πάντως 5,5 κιλά και αυξάνονται βδομάδα με βδομάδα!Καλώς ή κακώς την πήρα απο pet shop (πράγμα το οποίο και μετανιώνω τώρα πλέον,αλλά άλλο θέμα αυτό)!Ελπίζω να είναι καλά στην υγεία της μόνο και να ζήσει μαζί μου ευτυχισμένα!

Εδώ και ένα μήνα περίπου έχω βάλει στην καθημερινότητα μου ένα θηλυκό λαμπραντοράκι (το προαναφερόμενο)!Τελικά ότι λένε γι αυτά τα σκυλιά ισχύει και με το παραπάνω!!!
Τι υπερκινητικό που είναι κάθε πρωί μόλις σηκωθεί,δεν μπορείτε να φανταστείτε,τρέχει πέρα δώθε λές και κάνει αγώνα δρόμου μόνη της στο τέλος σκέφτομαι να την χρονομετρήσω κιόλας Πόσες φορές έχει "κουτουλήσει" στην μπαλκονόπορτα επειδή νομίζει πως είναι ανοικτή;;!!
Για να μην μιλήσω μέσα στην υπόλοιπη ημέρα,τον έχει τρελάνει τον Blaky (ενήλικας σκύλος),δεν τον αφήνει σε ησυχία,και ο καημένος είναι και 7 χρονών πόσο παιχνίδι να αντέξει,με αποτέλεσμα να κατεβαίνει κάτω,η Giselle βλέπετε δεν κατεβαίνει τις σκάλες αφού δεν την αφήνω,έχει ακόμη!!
Κάποτε είχα διαβάσει κάπου για τα κουτάβια λαμπραντορ το εξής "όλος ο κόσμος τους είναι το αφεντικό τους",ειλικρινά σας μιλώ ισχύει και με το παραπάνω!!Μην κάνω πως μετακινούμαι μέσα στο χώρο ακόμη και να κοιμάται θα σηκωθεί να με ακολουθήσει!!Τι πράγμα είναι αυτό
Και φυσικά απο εξυπνάδα άλλο τίποτα,δικαιολογημένα τα αποκαλούν τετραπέρατα,μέχρι και κρυφτό παίζουμε και πάντα χάνω,πως γινεται αυτό;;

Με φιλικούς χαιρετισμούς Angelos