German Pinscher

Diom

Member
14 Ιανουαρίου 2008
5
0
Τήλος
Kalispera se olous sas. Iali8eia einai oti den exw parei toso zesta to 8ema toy skylou wste na grafo se forum, alla mia k asxoleiste eseis arketa, isws me voi8isete. Menw stin Tilo k exw arketo xwro k xrono gia ena skylo, alla dystyxws psaxnw gia ena GERMAN PINSCHER. Den exw dei poy8ena stin Ellada, k me ola ayta poy exw diavasei gia petshops, exw provlimatistei poly. Mipws exei kaneis kamia symvouli. Eyxaristw

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ναι.

πρώτη συμβουλή γράφε Ελληνικά

δεύτερη συμβουλή πάρε τηλ τον ΚΟΕ 2108145167 και ζήτα λίστα με έλληνες εκτροφείς

τρίτη συμβουλή ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ σκύλο.

έχει πολλά έξοδα , πολλές υποχρεώσεις , πολλές ανάγκες και εσύ όπως είπες δεν το έχεις πάρει ζεστά.

τι της θες τις έγνοιες???

Diom

Member
14 Ιανουαρίου 2008
5
0
Τήλος
Συγνώμη για την ορθογραφία :roll: Γερμανικό Pinsher ειναι μεσαίου μεγέθους, ανάμεσα σε Ντοπερμαν κ μινιατούρα πίνσερ. Είναι καλό για δραστηριότητες κ χρησιμοποιείται κ ως σκύλος προστασίας. Ευχαριστώ για τη βοή8εια :D

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
ΜΑΚΗΣ said:
ναι.

πρώτη συμβουλή γράφε Ελληνικά

δεύτερη συμβουλή πάρε τηλ τον ΚΟΕ 2108145167 και ζήτα λίστα με έλληνες εκτροφείς

τρίτη συμβουλή ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ σκύλο.

έχει πολλά έξοδα , πολλές υποχρεώσεις , πολλές ανάγκες και εσύ όπως είπες δεν το έχεις πάρει ζεστά.

τι της θες τις έγνοιες???
γιατί καλέ μια χαρα θα περάσει το σκυλί στην Τήλο :D

Diom

Member
14 Ιανουαρίου 2008
5
0
Τήλος
Καταρχάς είμαι σιγουρ-ος. Το ότι δεν το έχω πάρει ζεστά αναφέρεται στο ότι δε νομίζω να γινόμουν μέλος σε forum για σκυλιά *lingua* -χωρίς καμία παρεξήγηση, αλλά δε το περίμενα ότι η πρώτη μου φορά 8α ήταν εδώ. Είναι ψιλοερημιά σε ένα νησί με 200 κατοίκους κ ένα σκυλί 8α ήταν ό,τι καλύτερο.

Diom

Member
14 Ιανουαρίου 2008
5
0
Τήλος
stellalol1 said:
Diom said:
Καταρχάς είμαι σιγουρ-ος. .
ε που να το ξερω?!?! :oops:
Δε τρέχει τίποτα. Βασικά 8έλω ένα σκυλί μεσαίου μεγέ8ους, να είναι δραστήριο για τρέξιμο, κ επίσης να μπορεί να εκπαιδευτεί σε ασφάλεια κ προστασία. Σκέφτομαι ακόμα για BullTerrier ή Schnauzer-standard. Μήπως γνωρίζετε κάτι ή έχετε καμιά άλλη πρόταση? Για Ντοπερμαν πήγαινα αλλά είναι αρκετός ο όγκος :?

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
Για και απο μενα :lol: παντως το Standard snautser εχει σιγουρα περισσοτερο ογκο απο το ντοπερμαν!!!και λογο τριχας αν το δεις..γιατι δεν παιρνεις ενα μεσαιο σναουτσερ?ιδιος χαρακτηρας με το μεγαλο αλλα σε πιο βολικο μεγεθος :)