Gemma-Cane Corso

Gemma

Member
20 Μαϊου 2011
5
0
Καλημερα σε ολα τα μελη του forum!!!Ειμαι νεο μελος εδω απο Αθηνα και πριν δυο βδομαδες πηραμε με την κοπελα μου μια πανεμορφη σκυλιτσα ρατσας cane corso και την ονομασαμε Gemma!!!!Στην οικογενεια εχουμε κ ενα ημιαιμο cocker που ειναι 10 χρονων!!!Φωτο απο την Gemma συντομα!!!!!!Αυτα απο μενα προς το παρον:-o

tonys

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
65
0
49
ιωαννινα
να την χερεσαι για πολλα πολλα χρονια!!!!ΕΙΝΑΙ ΩΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ!!ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ!!!

Gemma

Member
20 Μαϊου 2011
5
0
Ευχαριστω Tonys....!!!Εχω διαβασει παρα πολλα πριν αποφασισουμε να παρουμε cane corso!!!Μεχρι κ οτι θα μας φαει εχω ακουσει αλλα εγω πιστευς οτι τα σκυλια ειναι οπως τα μαθεις!!!Και επειδη μολις πηρα πτυχιο κ μεχρι να μπω φανταρος δεν θα κανω τιποτα ασχολουμαστε 24 ωρες το 24ωρο μαζι της....ειναι 10 εβδομαδων και ηδη εχει συναναστραφει με σκυλια και πολλους ανθρωπους...Πιστευω ειμαστε σε καλο δρομο!!!!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Καλώς ήρθες στο φόρουμ και να χαίρεσαι τα σκυλιά σου :)

Ελπίζω το κουτάβι σου να το έχεις πάρει από καλό εκτροφείο και ελπίζω να έχεις σκεφτεί ποιός θα ασχολείται μαζί του, όσο καιρό θα είσαι φαντάρος.

Gemma

Member
20 Μαϊου 2011
5
0
Το κουταβι το πηρα απο εναν ο οποιος ειχε θυληκο και το ζευγαρωσε με ενα αρσενικο cane corso....δεν ειναι απο εκτροφειο δηλαδη.Επισης τον σκυλο τον πηρα με την κοπελα μου κ οταν θα μπω φανταρος θα ειναι 9 μηνων κ θα την εχει η κοπελα μου στο σπιτι της!!!απλα τωρα π ειναι μικρη ειμαστε και οι δυο ολη μερα μαζι της ωστε να μην εχει προβλημα αργοτερα!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Σου εύχομαι το σκυλάκι σας, να είναι υγιές.
Να ξέρεις όμως, ότι για πολλούς και διάφορους λόγους, δεν επιβραβεύουμε τέτοιες γέννες.
Οπως και αγορές από pet shops.
Θα σε συμβούλευα να φροντίσετε για την σοβαρή εκπαίδευσή της, μαζί με την κοπέλλα σου, πριν φύγεις για τον στρατό.

Gemma

Member
20 Μαϊου 2011
5
0
Κ αυτα τα σκυλακια τι θα γινουν??καποιος δεν πρεπει να τα παρει??καταλαβαινω τι λες παντως....κ απο το να το επαιρνα απο εξωτερικο π κανουν αιμομιξιες καλυτερα ετσι!!!!τεσπα νομιζω επειδη εχουμε και μια σχετικη εμπειρια με τα σκυλια και έχοντάς την 24ωρες υπο την επιβλεψη μας (κοιμαται στο δωματιο μ σε παρκο μεσα) νομιζω οτι ολα θα ειναι μια χαρα...σε περιπτωση που χρειαστει βεβαια θα παει και σε εκπαιδευτη αν και δεν νομιζω οτι θα χρειαστει....(ειμαστε εμεις οι εκπαιδευτες διαβαζοντας καθε μερα βιβλια εκπαιδευσης :p ). \
Ευχαριστω για τις συμβουλες και απαντησεις σας!!!!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Να σου ζήσει και να την χαίρεστε!
Σκυλί από εκτροφείο δεν σημαίνει επιμιξίες...μόνο σε ανεύθυνους εκτροφείς έχουμε πολύ κλειστή αναπαραγωγή...
Σκυλί από εκτροφείο σημαίνει εξετάσεις υγείας γονέων, επιλογή ταιριαστών δειγμάτων ΚΑΙ γονιδιακό εμπλουτισμο...άρα πιθανότατα καλύτερη υγεία από του φίλου σου...
Καλό κουράγιο και καλό διάβασμα!

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Οσον αφορά τα pet shops, σ' αυτά τα συναισθήματα οίκτου, ποντάρουν όλα. Μην νομίζεις...:mad: Για googlαρε "puppy mills" [με άδειο στομάχι καλύτερα], να δεις από που προέρχονται και αν πιστεύεις ότι κάτι τέτοιο πρέπει να συνεχίζεται, τι να σου πω;
Εμπειρίες από pet shops / bybs
PET- SHOPS - PUPPY MILLS

Για την δική σας περίπτωση:
Αγαπητέ εκτροφέα της πίσω αυλής:
Και καλού-κακού:
Γιατι ΔΕΝ ζευγαρώνουμε τα σκυλιά

Εύχομαι επίσης,να έχετε όντως μεγάλη εμπειρία με τα σκυλιά, τόση όση να σκεφτείτε, εσύ κυρίως, πως μπορεί όταν η κοπέλλα σου μείνει μόνη της με την σκυλίτσα, που θα είναι και πάνω στις ζωηράδες της ηλιακά, αν ανακαλύψει ότι δεν μπορεί να την ελέγξει, θα είναι μάλλον αργά...:rolleyes: