Καλημεριζω τους ωραιους ζωοφιλους του φορουμ. 3 μερες τωρα σας βρηκα και οφειλω να ομολογησω πως μου κανατε πολυ καλη εντυπωση γι'αυτο και ειπα να γινω μελος. Ειμαι ο Βασιλης, 26, ζω στην Αθηνα και αυτο το καιρο ψαχνω τον δευτερο σκυλο της ζωης μου- βλεπετε δεν τον εχω βρει ακομα. Ο πρωτος μου σκυλος ο Λαρρυ, ημιαιμο πεκινουα με πομερανιαν γεννηθηκε το 1987 και δυστυχως μας αφησε το 2003. Ναι, εζησε σχεδον 17 χρονια. Δεν θα μπω στη διαδικασια να περιγραψω τις στιγμες που μου χαρισε, το ποσο τον αγαπησαμε, το ποσο ηταν και θα ειναι ισοτιμο μελος της οικογενειας μου. Αυτα τα ξερετε ολοι γιατι ολοι τα εχετε νιωσει και τα εχετε βιωσει οποτε με καταλαβαινετε. Το μονο που μπορω να πω ειναι πως οταν εφυγε ηταν αδιαμφησβιτητα η χειροτερη στιγμη και εμπειρια της ζωης μου στα 26 χρονια που ζω. Μπορει να φανει χαζο αλλα ξεπερασα το ολο σοκ (τον ειχα απο 6 χρονων- δεν θυμαμαι την ζωη μου πριν απο αυτον) ενα χρονο μετα το θανατο του και αφου αποφασισα να τον τιμησω με ενα τατουαζ στο χερι μου. Τελος παντων αρκετα με τα δακρυβρεχτα. Ηρθε λοιπον η ωρα να αποκτησω δευτερο σκυλι. Και το τελευταιο τριμηνο ειμαι στο ψαξιμο αλλα ακομα δεν μπορω να καταληξω. Θα αναλυσω τις σκεψεις μου σε καποιο αλλο topic εδω απλως σας συστηνομαι. Καλως σας βρηκα και θα τα λεμε!