γεια σας με λενε ειρινη και θα ηθελα να με βοηθησετε σε ενα προβλημα που αντιμετωπιζω με τη σκυλιτσα μου την αυρα... η αυρα ειναι 8 ετων και την υιοθετησα πριν 3 μηνες απο μια φιλοζωικη... την ειχε μια οικογενεια που την κακοποιουσε και ετσι εφτασε σε μενα... ομως μου λερωνει μεσα, οχι συνεχεια βεβαια... κυριως οταν λειπω απο το σπιτι λογω του οτι εργαζομαι αρκετες ωρες και καποιες φορες τη νυχτα... η εαν βγω καποα βολτα και γυρισω παλι εχει λερωσει...!! πριν φυγω για τη δουλεια την βγαζω εξω... το μεσημερι γυριζω την βγαζω εξω και ας τα εχει κανει μεσα... τρωει και μετα απο μιση ωρα παλι εξω... το βραδυ πριν κοιμηθουμε εξω παλι... αλλα εκεινη συνεχιζει να λερωνει και μεσα... συνηθως με κατουρημα! εχω αρχισει να καταλαβαινω οτι το κανει επιτηδες επειδη την αφηνω μονη... τι μπορει να κανω λαθος;.... τι να κανω για να σταματησει; την μαλωσα αλλα παλι τα ιδια... την επιβραβευσα εξω καθε φορα που κατουρουσε αλλα δεν σταματησε... πηρα πανες για να της βαζω τουλαχιστον τις ωρες που λειπω, αλλα δεν τις εχω ακομα χρησιμοποιησει... να τις χρησιμοποιησω;... ο κτηνιατρος μου ειπε να χρησιμοποιησω χωμα... τι αλλο να κανω; ειναι μεγαλη και οχι κουταβι για να τα κανει αυτα... στη φιλοζωικη μου ειπαν πως ειναι μαθημενη να τα κανει εξω!! εχω αρχισει να απελπιζομαι... σας παρακαλω τι μπορω να κανω; περιμενω συντομα νεα σας...!
Last edited by a moderator: