Froggy

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
ΟΝΟΜΑ : Froggy
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 16/01/2011 (στο περιπου φυσικα αλλα αυτο εχουμε βαλει στο βιβλιαριο της
ΥΨΟΣ: 40 (και μεγαλωνουμε)
ΒΑΡΟΣ: 9,400 (και παχαινουμε)

Η μικρη μας Froggy μπηκε στην ζωη μας στις 13 Απριλιου.
Και εκει που γυριζαμε απο την βραδυνη μας βολτα με την Baroque βλεπω ενα μαυρο πραγμα να διασχιζει τρεχοντας τον δρομο και να κρυβεται κατω απο ενα αμαξι. Γατα λεω θα ειναι και συνεχιζουμε σαν να μην τρεχει τιποτα. Λιγο πιο κατω και παλι η μαυρη σκια μπαινει κατω απο μια μπουλντοζα αυτη τη φορα. Επειδη οι αντιδρασεις της μικρης κυριας δεν ηταν οι ιδιες οπως καθε φορα που βλεπει γατα να κρυβεται σκυβω να δω και να σου ενας μπομπιρας.
Οκ ειμαι τοσο χαζη που για καποιο λογο στην αρχη νομιζα οτι ειναι αγορι αλλα μην το κανουμε θεμα....
Μετα απο ενα μηνα προσπαθειων για να βρεθει καποια οικογενεια να την υιοθετησει, και αφου δεν βρεθηκε κανεις ενδιαφερομενος αποφασισαμε να μεγαλωσουμε την οικογενεια μας κατα ενα μελος.
Αλλωστε ενα ισον κανενα και η μικρη ειχε κλεψει τις καρδιες και των τριων μας αρα γιατι να ξεβολευομαστε?
Η Froggy ειναι ενα ζωηροτατο κουταβι που παρασερνει και την Baroque σε σκανδαλιες. Ευτυχως μονο στον κηπο και ετσι μεχρι στιγμης το σπιτι εχει επιζησει. Κατι που δεν μπορω να πω και για τον κηπο δεδομενου οτι εχουν σκαψει τοσες τρυπες και τοσο βαθια λες και κανουν εξορυξη πετρελαιου.
Εμαθε αρκετα γρηγορα να πηγαινει εξω για την τουαλετας της καθως οι οποιες προσπαθειες εκμαθησης πανας πηγαν χαμενες. Ηθελε την απλα της το κοριτσι και προτιμουσε να χρησιμοποιει το χαλι για πανα.
Αν και το περιλαιμιο δεν το αγαπησε αμεσως το λουρι της το λατρεψε. Ισως γιατι εβλεπε την αδελφη της να βαζει το λουρι και να βγαινει βολτες και οταν γυριζε μυριζε ενδιαφερουσες νεες μυρωδιες. Ετσι λοιπον δεν δαγκωνει καθολου το λουρι της και στην βολτα ειναι πολυ καλη (για την ηλικιας της και τις λιγες μερες που βγαινει βολτα εκτος σπιτιου με λουρακι)
Ξερει καποιες βασικες εντολες αλλα παντα προσπαθει να περασει το δικο της και να τις αποφυγει. Οπως επισης οταν κανει καποια ζημια την καταλαβαινουμε αμεσως γιατι ερχεται μες το ναζι και αρχιζει τις γλυκες. Χαρακτηριστικο παραδειγμα οταν εμεινε 3 μερες στο πατρικο μου καθε φορα που εκανε κακα της στο χαλι του σαλονιου πηγαινε στην μητερα μου και ζητιανευε χαδια και εδινε φιλακια!
Το κοριτσι μας ειναι εξαιρετικα φαγανο. Οταν βλεπει φαγητο παιρνει το βλεμμα του τρελου και "ξεχναει" καθε εντολη που ξερει, αλλα το παλευουμε. Τις εντολες εννοω γιατι το βλεμμα του τρελου δε νομιζω οτι θα το αλλαξει. Παρολα αυτα εμαθε πολυ γρηγορα να μην ζητιανευει απο το τραπεζι.
Αν και δεν εχει καποιο ιδιαιτερο ανχος αποχωρισμου εκδηλωνει απιστευτα εντονα την χαρα της οταν γυριζουμε σπιτι ειτε λειπουμε 2λεπτα ειτε 8 ωρες. Για αυτη δεν εχει καμμια διαφορα καθε φορα κανει λες και εχει να μας δει 15 χρονια. Ασχετα αν ειναι μαζι της και η Baroque ή καποιος απο εμας. Αλλα σιγα σιγα και σε αυτο βελτιωνομαστε.
Είναι σχετικα επιφυλακτικη με οσους δεν γνωριζει αλλα μετα απο λιγο τους αποδεχεται και κανει χαρουλες αν ειναι καποιος φιλος που εχει ερθει για επισκεψη.
Εκτος και αν ειναι ασπρομαλλης/ασπρομαλλα. Τοτε ξεσηκωνει τον κοσμο με τα γαυγισματα της και θελει αρκετη προσπαθεια για να σταματησει.
Επισης την εχει δει φυλακας (λεμε τωρα) το σκατο και αν καποιος παει να μπει στην πολυκατοικια ή σταθει πολυ ωρα μπροστα στο σπιτι μας του γαυγιζει. Ενας κακομοιρος ντελιβερας επαθε το σοκ της ζωης του ενα βραδυ.
Αυτα τα ολιγα

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Ήμουν σίγουρη ότι θα την κρατούσατε ... ;) Συγχαρητήρια για το νέο μέλος της οικογένειας, να σας ζήσει πολλά πολλά χρόνια, και να είστε πάντα καλά να την χαίρεστε ! :):):):)

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Καλε φωτο της μικρη μου δεν εβαλα! Νεοτερες φωτος αν το σκασμενο κατσει ακινητο καποια δευτερολεπτα (που δεν το βλεπω) Αυτες οι 2 ειναι την πρωτη εβδομαδα που την βρηκαμε

Attachments

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Η δεύτερη εξακολουθεί να είναι η αγαπημένη μου, αλλά στην πρώτη έχει κάτι ματάκια ... *agapoylas*

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Να σας ζησει λοιπον και αυτη....να περνατε ομορφα!!Ειναι φατσα ομως τρελη!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνει κανείς γιατί δεν αντέξατε να την αποχωριστείτε ... Τί ματάκια είναι αυτά !!! *agapoylas*

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Να σας ζήσει η μικρή!!!! Πολύ χαίρομαι που την κρατήσατε! Χι χι χι τελικά έπρεπε να γίνω Πυθία στη θέση της Πυθίας... και για του λόγου το αληθές
Δώστου καλό επιχείρημα, π.χ. Έχει ο καθένας το δικό του και οι 2 σας και τα 2! Άσε που μπορεί η Baroque να σταματήσει τις κονξες στο φαγητό (η ζήλια είναι μεγάάάλο πράγμα)
(Αδέσποτο κουτάβι #9)

Το Γ.Π. πήρε αναβολή, ε? Το έτερον ήμισι πρέπει να σ'αγαπάει πολύ!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Θα ηταν πολυ δυσκολο να αποχωριστουμε το αλλο μισο της κορης μας.
Είναι τοσο αντιθετοι σαν χαρακτηρες και σαν συμπεριφορες αλλα τα βρισκουν μεταξυ τους τοσο πολυ. Σαν γιν και γιαν ειναι τα κοριτσια μας.

Δε νομιζω οτι ο λογος ειναι μονο το οτι με αγαπαει. Αλλωστε δεν υπηρχε καμμια πιεση αμεση ή εμμεση απο μεριας μου.
H Froggy ομως δεν ειχε τετοια κολληματα σεβασμου των επιθυμιων του και εβαλε καθε ηθικο και ανηθικο μεσο για να τον τουμπαρει. Και φυσικα τα καταφερε!
Το τι φιλακια, το τι ναζια εχει κανει δεν περιγραφονται!

Last edited:

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Σημερα το κοριτσι μας εχει γενεθλια. Εγινε ενος ετους ολοκληρη κοπελαρα.
Εχει την ιδια μερα γενεθλια με την Baroque. Οταν μου ειπε η κτηνιατρος οτι ειναι γεννημενη μεσα Ιανουαριου επελεξα την ιδια ημερομηνια με της Baroque. Μου αρεσε η ιδεα των διπλων γενεθλιων καθως και το οτι οταν ηρθε η Baroque στην ζωη μας καπου εκει εξω γεννιοταν το συντροφακι της.
Ειναι πλεον γυρω στους 54 ποντους υψος (αν μετραω καλα γιατι δεν καθετε κιολας το σκασμενο) και στα 21,500 απο κιλα.
Σηκωσε τελικα τα αυτακια και απεκτησε και πιο εντονες ανταυγες για να σπαει το μαυρο τριχωμα της.
Σαν χαρακτηρας οπως ηταν ειναι σε γενικες γραμμες. Εξακολουθει και ειναι τρελοκουταβο, εξακολουθει και θελει να παιξει με οοοοοοολα τα σκυλακια που βλεπουμε ακομα και αν αυτα της γαυγιζουν επιθετικα, εξακολουθει και θελει αγκαλιες.
Τις εντολες που ξερει τις εκτελει αψογα με εξαιρεση το ελα αν ειναι λυτη και παιζει με καποιον σκυλο (το δουλευουμε συνεχως ομως) και το αστο και το μη οταν βρει καποιο κοκκαλο ή γατοκουραδακι στην βολτα (και αυτο το δουλευουμε συστηματικα). Εξακολουθει και προσπαθει να παρασυρει την Baroque σε παιχνιδια ασχετα αν η Baroque εχει σταματησει να παιζει μαζι της απο το καλοκαιρι που την εφτασε σε υψος. Και εξακολουθει και εξολοθρευει τις παντοφλες μου και το κρεββατι της αλλα ευτυχως πλεον το εχουμε μειωσει παρα μα παρα πολυ.
Εχει γινει εξπερ στο να πηδαει στον κοινοχρηστο κηπο της πολυκατοικιας (ειναι περιφραγμενος και δεν υπαρχει περιπτωση να φυγει) το οποιο ευτυχως εχουμε κοψει σχεδον εντελως ετσι θα επιζησουν τα ζαρζαβατικα μας. Αυτο το κολπο το ξεσηκωσε απο την μεγαλη της αδελφη δυστυχως.
Αλλα μιας και εχει μπολικη ενεργεια και της αρεσει να πηδαει εμποδια σε λιγο καιρο τωρα πλεον που ενηλικιωθηκε λεμε να ξεκινησουμε στον κηπο λιγο aggility και ελπιζουμε καποια στιγμη να κανουμε και κανονικο aggility.
Κατα τα αλλα εχει τυλιξει ολη την οικογενεια σε μια κολλα χαρτι (ευτυχως εγω κραταω τα λουρια αλλιως θα μας ειχε καβαλησει) και "επεισε" τον μπαμπα της να κοιμουνται που και που αγκαλια στο κρεββατι, την μαμα μου ακομα προσπαθει να την πεισει οτι ειναι τοσοδουλα και χωραει στον καναπε διπλα της, την αδελφη μου την εχει ηδη πεισει οτι χωραει οπουδηποτε αρκει να ειναι αγκαλια με αυτους που αγαπαει. Εγω το ηξερα απο την αρχη... Γενικα δεν εχει καταλαβει οτι πλεον δεν ειναι κουταβι και πιστευει οτι ακομα χωραει στην αγκαλια μου οταν καθομαι στον υπολογιστη, αλλα οκ με λιγη καλη θεληση κατι κανουμε.

νανι με τον μπαμπα

αγναντευοντας το υπερπεραν

ας μου εβαλες αυτο το γελοιο καπελο εγω το φαγητο μου δεν τον χανω

οκ κοιμαμαι πανω στον γοφο σου αλλα δεν ενοχλω σωστα?