french bulldog

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
γνωριζω πως ειναι ενα σκυλι ηρεμο,καλοβολο,δεν εχει αναγκει για ασκηση,δεν γαβγηζει πολυ αλλα μπορει να βγαλει αρκετα προβληματα υγειας και δεν μπορει να ρυθμισει την θερμοκρασια του

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
γνωριζω πως ειναι ενα σκυλι ηρεμο,καλοβολο,δεν εχει αναγκει για ασκηση,δεν γαβγηζει πολυ αλλα μπορει να βγαλει αρκετα προβληματα υγειας και δεν μπορει να ρυθμισει την θερμοκρασια του
Μαλλον λαθος εικονα εχεις για τα γαλλικα!
Ειναι πολυ ζωηρα σκυλια, που τους αρεσει να τρεχουν και να πανε μεγαλες βολτες- οταν οι θερμοκρασιες το επιτρεπουν.
Κατα τα αλλα ειναι πολυ ανθροποκεντρικα σκυλια που απαιτουν πολυ αφοσιωση και η μοναξια δρα πολυ αρνητικη στον χαρακτηρα τους.
Ειναι ευαισθητα στην ζεστη και το καλοκαιρη ζουνε με δυσκολια χωρις αιρκοντισιον.
Σχεδον ολα ειναι αρκετα επιλεκτικα σε οτι αφορα το φαγητο τους.
Και ναι, οταν ειναι η εποχη τους, μαδανε παρα πολυ- και τον υπολοιπο καιρο αρκετα. Κανονας εκει : οσο πιο ανοιχτοχρωμος ο σκυλος- τοσο πιο πολυ μαδαει.

Αλλα ειναι το κατι αλλο!!! Εγω δεν θα τα αλλαζα με τιποτα!

STARMILLLY

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
294
11
Πατρα
Aν ηξερα ποσο μαδανε εξ αρχης θα διαλεγα σιγουρα ενα μαυρο γαλλακι μιας κ φοραω σκουροχρωμα ρουχα ως προς το πλειστον και οχι την αγελαδιτσα μου! Μη της το πειτε ομως και ετσι την αγαπω πολυ! Και εχουν και σκληρη τριχα τα σκασμενα χωνεται μεσα στις ινες των ρουχων οχι αστεια...
Εχω περσικα και ξερω απο τριχα αλλα των γαλλικων ειναι αλλη περιπτωση!

mousouda

Well-Known Member
12 Αυγούστου 2011
112
39
13
Skilospito Ave.
Κακα τα ψεματα..μαδαει πολυ αλλα ειναι τοοοοοοσο αγαπησιαρικα που δεν θα μπορεις να αντισταθεις στις αγκαλιες του!Στο λεει μια κολλημενη με την καθαριοτητα και τις τριχες..!:)