Καλησπέρα σε όλους. Από Σεπτέμβριο μετά την μετακόμιση μου σε νέο σπίτι, μεγαλύτερο σκεφτόμουν να προσθέσω ένα ακόμη μέλος στην οικογένεια μου. Έχω ήδη μια σκυλίτσα 14ων χρόνων ημιαιμη κοκόνι και πέρυσι βρέθηκε στο δρόμο μου και ένα κουταβάκι αγορακι μαλτεζ-γκριφον, το οποίο και κράτησαν οι γονείς μου για να έχουν και εκείνοι παρέα. Η σκυλίτσα μου τα πάει υπέροχα με όλα τα σκυλιά μικρα και μεγάλα, έχει μάθει στη συγκατοίκηση με αλλα ζωάκια.
Αποφασισα λοιπόν να προσθέσω στην οικογένεια μια από τις ανωτέρω ράτσες Γαλλικό Μπουλντόγκ ή γιορκσαιρ τερριε γιατί ήταν οι αγαπημένες μου από παιδί. Έχω βρει τα νόμιμα εκτροφεία στην Ελλάδα και για τις δυο ράτσες αλλά δεν μπορώ να καταλήξω σε ποια, καθότι αδυναμίες μου και οι δυο.
Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας ως προς αυτές τις δυο ράτσες, μήπως και καταφέρω εντέλει να αποφασισω
Σας ευχαριστώ πολύ.
Αποφασισα λοιπόν να προσθέσω στην οικογένεια μια από τις ανωτέρω ράτσες Γαλλικό Μπουλντόγκ ή γιορκσαιρ τερριε γιατί ήταν οι αγαπημένες μου από παιδί. Έχω βρει τα νόμιμα εκτροφεία στην Ελλάδα και για τις δυο ράτσες αλλά δεν μπορώ να καταλήξω σε ποια, καθότι αδυναμίες μου και οι δυο.
Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας ως προς αυτές τις δυο ράτσες, μήπως και καταφέρω εντέλει να αποφασισω
Σας ευχαριστώ πολύ.