Forum

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Γεια σε ολους!Ειμαι στο φορουμ λιγο καιρο αλλα εχω διαβασει αρκετα θεματα του και εχω συμμετασχει σε αρκετα επισης (οσα μπορεσα και μου επετρεψε ο χρονος μου).Αναλογιζομαι και προβληματιζομαι πανω σε κατι...

Αν υπηρχαν αλλα 10 τετοια φορουμ στην Ελλαδα,ποσο καλυτερη και πιο προχωρημενη θα ηταν η χωρα μας κυνολογικα.Ευλογω τα γενια μας?ΝΑΙ,γιατι να μην το κανω?Εχω υπαρξει και σε αλλα κυνολογικα φορουμ και μπουχτισα στην τεραστια κυνολογικη γκαμα του "γουτσου μωρε" μεχρι "αχουτοοοοοο" (δεν κρινω αυτες τις εκφρασεις,με καταλαβαινετε που στεκομαι).

Ειμαστε ομως τοσο λιγοι?Ειμαστε περισσοτεροι απλα περα απο το να γραφουμε δεν κανουμε τιποτα για να αλλαξουμε καποια πραγματα?Ειμαστε πολλοι,αλλα αυτοι που κανουν πραγματα ειναι λιγοι?Εχουμε φωνη αλλα ποιος την ακουει?Δεν ξερω,τοσα και αλλα τοσα ερωτηματα με βασανιζουν γιατι βλεπω οτι υπαρχουν ανθρωποι προηγμενοι κυνολογικα και με ορεξη να μαθουν και αρκετοι με μερακι να προσφερουν,αλλα ζουν σε μια υποαναπτυκτη κυνολογικα χωρα...Πολλες φορες υποστηριζω την φραση "η μετριοφροσυνη ειναι για τους μετριους".

Τι φταιει λοιπον και ενω υπαρχει η "μαγια" δεν γινεται το "ψωμι"???

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τι φταιει λοιπον και ενω υπαρχει η "μαγια" δεν γινεται το "ψωμι"???
Η «μαγιά» είναι λίγη και τα «καρβέλια» που πρέπει να ζυμωθούν πολλά.
Όσο υπάρχουν βήματα για όσους έχουν την διάθεση να μοιραστούν τις γνώσεις τους και όσους διψούν να μάθουν, μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Εγώ, πάντως, είμαι αισιόδοξη.

Βλέπω σε αρκετές περιοχές που επισκέπτομαι αλλαγές στη συμεριφορά των ανθρώπων προς τα κατοικίδιά τους.

Πχ στο Αγρίνιο συζητούσα με τον κτηνίταρο που είχα πάει τη Λίλλυ (για γενικό τσεκ) κ μου είπε ότι ο κόσμος αρχίζει σιγά-σιγά να κάνει τα αυτονόητα: εμβολιάζει τα πετ, τα περιποιείται περισσότερο, δεν τα'χουν σε ένα στρέμμα αμολημένα, αλλά τα βάζουν κ στο σπίτι τους κ ότι έχουν αρχίσει κ αυξάνονται οι άνθρωποι που στειρώνει τα ζώα του (αντί να γεννάνε κ να τα σκοτώνει με καραμπίνα πχ...).

Εμένα, αν κ όλα τα παραπάνω μόνο απαραίτητα κ αυτονόητα μου είναι (πια), χαίρομαι που ο κόσμος αρχίζει κ χαράζει νέα ρότα στο θέμα κατοικίδια κ υπευθυνότητα.

Μακάρι να υπήρχε ακόμη περισσότερη ενημέρωση, θα'μασταν σε πολύ καλύτερο επίπεδο.

Έχουμε πολύυυυυυ δρόμο μπροστά μας ακόμη, βέβαια, αλλά αισιοδοξώ ότι στον τομέα αδέσποτα, φιλοζωία κ υπευθυνότητα θα γίνουν κ άλλα βήματα προς τον κυνο-πολιτισμό...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Κι εγω βλεπω σημαδια βελτιωσης. Παραδειγμα ο γειτονας μου στο κτημα εβγαλε από την αποθηκη την 8 μηνων σκυλα του και την εδεσε μονιμα σε μια ελιά με δυο μετρα αλυσιδα.(!!)

Ο ιδιος δεν μενει εκει αλλά οταν παει την λυνει και την αφηνει μιση ωρα να βγει εξω στα χωραφια βολτα μονη της.

Σταματησα πλεον εδώ και καιρο να ασχολουμαι μαζι του. Τζάμπα σάλιο.

Λυπαμαι, μαλλον φταινε οι δικες μου παραστασεις, αλλά δεν εχω δει καμια περιπτωση, γνωστη σε μενα, να παει προς το καλυτερο.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δυστυχως ή ευτυχως δεν συνεβη αυτο. Οπως ειχα ξαναπει πριν λιγο καιρο, και οπως φυσικα ειχαν προβλεψει απο την αρχη πολλοι φιλοι εδω μεσα, το σκυλι φοβαται και τον ισκιο του και φαινεται σε καθε του αντιδραση.
Για το σπιτι θα ηταν καλο κατοικιδιο παντως γιατι ειναι γλυκυτατο.

Επειδη απετυχε, εψαχνε καυκάσιο απο επερχομενη γεννα, αλλά οπως ειπε ολα τα κουταβια του μεγαλου byb φιλου πεθαναν, πλην ενός που το κρατησε για καποιον σημαντικο παραγοντα του χωριου.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Και Καυκάσιο...και κλειδωμένο σε κάποια σκοτεινή αποθήκη για μήνες...Ελπίζω να μην τον συμπαθείς ιδιαίτερα τον γείτονα γιατί φοβάμαι ότι μόλις πραγματοποιήσει το ιδιοφυές σχέδιό του κάποια μέρα δεν θα τον ξαναδείς...θα τον κανονίσει ο σουπερ φύλακάς του...:(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog