Fitness Trainer Super Premium

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Ξερει κανεις για αυτη την τροφη? Την εχει χρησιμοποιήσει ποτε κανεις ?
Στο dogfoodanalysis εχει 3αστερια !

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Δεν τα εγραψα γιατι εχει πολλες εκδοχες απλα στις περισοτερες που κοιταξα κ εγω πρωτο συστατικο ειναι η το maize η το rice και σε καποια το "μειγμα κρεατος" .

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
καλαμπόκι δηλαδή, συμφωνείς εσύ? "Μίγμα κρέατος" δεν είναι καλό, καλύτερα μια τροφή να σου λέει ΤΙ περιέχει.
Από κει και πέρα ρόλο παίζουν τα ποσοστά και τι ταιριάζει στο σκυλί σου. Εγώ δεν την ξέρω καθόλου την τροφή και βρήκα διάφορες της Fitness Trainer στο dogfoodanalysis

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Ναι πολλες ως παρα πολλες θα ελεγα απλα πηγα στο κτηνιατρικο φαρμακειο να παρω περιλαιμιο κ αμπουλα κ τον ρωτησα αν φερνει "ακανα" κ μου ειπε οχι αλλα φερνω αυτη ειναι πολυ καλη μου λεει, καλα φερε το φυλαδιο να το διαβασω του λεω κ βλεπουμε.. Ψαχνω τροφη τωρα γιατι πρεπει να αλλαξουμε οποσδηποτε την j/d hill's και δυσκολευομαι λιγο :mad:.
Φυσικα κ δεν μου αρεσει απλα ηθελα να το συζητησω κ με αλλους που εχουν μεγαλυτερη εμπειρια.

Jon&Ivan

Active Member
30 Απριλίου 2011
36
0
Thessaloniki
www.facebook.com
Απο προσωπικη εμπειρια μην επιλεξεις acana εχει τρομερο ποσοστο πρωτεινων και δεν χρειαζονται στο σκυλι...και εγω την επελεξα για καλυτερη και το αποτελεσμα ηταν ασταματητη διαροια επι βδομαδες!!! Μετα απο αλλαγη 4(pro plan,roayal,acana) τροφων εχω καταληξει στην 1st chοice και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος!!! :D

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Δεν ξερω αν δεν δοκιμασω δεν μπορω να απαντησω σε καποιους εχεις διαροιες σε αλλους οχι οποτε ειναι κ θεμα σκυλιου.. Εσυ αν σου εκανε διαροιες καλα εκανες κ την αλλαξες εκανες σωστη αλλαγη δλδ ανάμιξη δυο τροφων (παλιας - νεας ) για καποιο χρονικο διαστημα ?

Jon&Ivan

Active Member
30 Απριλίου 2011
36
0
Thessaloniki
www.facebook.com
Εννοειται αυτο τις πρωτες 3-4 μερες κανεις παντα αναμιξη 2 τροφων!!! Απλα οπως ειπαν και 2 κτηνιατροι που ρωτησα Acana να δωσεις στο σκυλι σου αν μενεις σε κτημα στην Αλασκα οχι εδω...33% πρωτεινη ειναι υπερβολη ο οργανισμος τους δεν μπορει να την καψει και αυτο οδηγει με τον καιρο σε πολλα προβληματα στην υγεια του σκυλου!!! ψαξτω λιγο με τις τροφες και τα συστατικα τους και θυμησου με για την 1st choice!!!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
H Acana Adult εχει 29% πρωτεινη.
Τα δικα μου γαλλικα την τρωνε περιπου 3 φορες την εβδωμαδα ( της αλλες ωμα και μαγηρευτα), εδω και 2.5 χρονια και δεν ειχαμε ΠΟΤΕ προβληματα. ( Βαση εξετασεων αιματος και κλινικης εικοντας/εμφανισης).
Την τρωνε και ευχαριστα.

Jon&Ivan

Active Member
30 Απριλίου 2011
36
0
Thessaloniki
www.facebook.com
Εγω εφερα ως παραδειγμα την Acana puppy large breed που του εδεινα(σε καθημερινη βαση) και ειχε 33% πρωτεινη!!! Τωρα αν η adult για του δικου σας τυπου σκυλια ειναι ποιο ισορροπημενη δεν γνωριζω!!!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Επαναφέρω το θέμα..
πήγα σήμερα να πάρω την orijen και δεν είχαν καθόλου (δεν έφερναν) οπότε ζήτησα κάποια άλλη τροφή αλλά αντίστοιχα καλή και με πήγε στην fitness3 trainer, απο ό,τι μου είπε και έχει και απ'εξω τα βασικά συστατικά είναι το κρέας, το ρύζι και το λάδι απο τα οποία μου είπε πως το κρέας και το λάδι είναι βιολογικά (είχε και τσουβάλι με ψάρι αντί για κρέας). Γενικά έτσι όπως μου την παρουσίασε την έβγαλε out την orijen και μου είπε πως αυτή η τροφή είναι μακράν καλύτερη, πήρα ένα τσουβαλάκι 3κιλο να δω πως θα πάει αλλά δε τη γνωρίζω καθόλου την τροφή ,την έχει δοκιμάσει ή μπορει να με βοηθήσει βάσει συστατικών; δε τα πολυκαταφέρνω με αυτά.. είναι για μεγαλόσωμα ( >10 λέει.. αυτό με παραξένεψε λίγο, δηλαδή την ίδια τροφή θα τρώει ο δικός μου 35 κιλά και την ίδια θα τρώει ένα 12κιλο σκυλάκι; ) και ενήλικα.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Κοίτα μην σου φένεται παράξενο και η Orijen έχει έναν κωδικό adult και έχει ακόμα και την Fish και Regional Red απλά έχει δύο κωδικούς για τα κουτάβια και για τα μεγαλόσωμα κουτάβια και μία για τους ηλικιωμένους.

Orijen

Και τροφή που μου βγαίνει η πίστη να βρω συστατικά της στο διαδίκτυο την αποφεύγω σαν τον διάολο το λιβάνι. Κάνε παραγγελία από κανένα κατάστημα που έχει και ιστοσελίδα ή μπες στο ανάλογο νήμα στο φορουμ και θα σου πουν τα παιδιά που δίνουν την Orijen

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog