Fazoo και εικονική υιοθεσία!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Σημερα επισκέφτηκα το fazoo,και ειδα πολλά σκυλάκια,γλυκύτατες φατσούλες,πανεμορφα τα περισσότερα,που περιμενουν με λαχταρα κι αγωνια να βρουν ενα δικό τους σπίτι!!!
Αποφάσισα λοιπόν να κάνω άλλη μια εικονική υιοθεσία,(η πρωτη ήταν ο Kyle γ.π.που τελικά βρηκε οικογενεια).Πολλοι θα την ξερετε κι απο το φατσοβιβλίο,ειναι η Ζαίρα,μαυρη λυκοσκιλίνα,μοιαζει πολυ με βελγικο!;)
Ισως και να ειναι βελγικο δεν ειμαι σίγουρη! Αυτο δεν εχει καμμια σημασια,είναι μια ζωγραφιά μια κουκλα,διστακτική λιγο,αλλά μια χαρουμενη φατσούλα που κ αυτη με τη σειρα της περιμενει να βρει ενα σπιτι και ανθρωπους που θα την αγαπήσουν πολυ!!

Δε προλαβαμε να γνωριστουμε καλά,γιατι επιασε μια ξαφνική μπορα και μας τα χαλασε!!!:(
Ομως με τη πρωτη ευκαιρια θα ξαναπαω να τη δω σιγουρα!
*agapoylas*

Εδω ειναι και κάποιες προχειρες φωτο της κουκλίτσας!!

100_0361.jpg

100_0363.jpg

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Μπράβο Βιβή, να είσαι και πάλι γουρλού και να γίνει και κανονική υιοθεσία για την Ζαίρα!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Μακαρι Μυρτω γιατι ειναι πανεμορφο πλασμα!!!

Η Ζαίρα ηταν σκυλι της Τζούλιας που την είχε συνέχεια κοντά της μεσα στο σπίτι!! Απορούσα κι εγώ πως και δεν την εχει υιοθετησει κανείς και μου ελεγε η Μαριάνθη ότι πάρα πολλοι την ηθελαν αλλά για μονιμα εξω στο κηπο,οπότε η Μαριάνθη δεν την δίνει με τετοιες προυποθέσεις!!! και καλά κάνει δλδ...