Fazoo - έκκληση βοήθειας

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.382
10.552
Athens
Πολλοί από εμάς εδώ μέσα ξέρουμε το Fazoo, ξέρουμε τους ανθρώπους αυτούς προσωπικά και ξέρουμε ότι πραγματικά δίνουν αγώνα και αξίζει να τους υποστηρίξουμε αν μπορούμε.
Μεταφέρω αυτούσια από το facebook:

-------
Καλημερα σας! Θα σας μιλησω απο καρδιας οπως κανω παντα!! Το fazoo ειναι ιδιωτικη πρωτοβουλια δικια μου και του αντρα μου!! Εχουμε κανει τεραστιο αγωνα ολα αυτα τα χρονια και εχουμε σωσει παρα μα παρα πολλα σκυλακια απο το δρομο και εχουμε δωσει πανω απο 200 σκυλια για υιοθεσια ολα αυτα τα χρονια!! Επισης εχουμε αναγκαστει να μετακομισουμε 4 φορες και να ξαναφτιαξουμε το καταφυγιο παλι απο την αρχη!! Ειναι γνωστο στους φιλους μας οτι με την εργασια μου και την συνταξη αναπηριας του αντρα μου κωστα (εχει χασει το χερι του σε αυτοκινητιστικο) συν τη βοηθεια μιας φιλης της μαμας, συν καποιες εικονικες υιοθεσιες και καποια μικρη βοηθεια απο φιλους εχουμε κρατησει με πολυ κοπο αυτο το καταφυγιο να εχει καλες συνθηκες διαβιωσης για τα σκυλακια μας και τα γατακια μας, να μην κρυωνουν το χειμωνα και να μην τους καιει ο ηλιος το καλοκαιρι!!

Προσπαθουμε να βρουμε φιλοξενιες τουλαχιστον για το χειμωνα σε καποια απο τα σκυλακια μας κατα προτιμηση στα ηλικιωμενα και σε αρρωστα.

Στις 9 αυγουστου μετα απο 7 ολοκληρους μηνες τεραστιας προσπαθειας καταφεραμε να μετακομισουμε σε ενα πολυ ωραιο χωρο με σπιτι επιτελους διοτι ζουσαμε 4 χρονια σε τροχοσπιτο πριν. Τα σκυλακια μας εχουν ευρυχωρο μερος προαυλισμου (5 μεγαλους χωρους προαυλισμου) και οι χωροι που διαμενουν ειναι πανω απο τα τετραγωνικα που προτεινει ο νομος και ειναι ανα 2 για να εχουν παρεα!!! Παρ ολες τις τεραστιες προσπαθειες που κανουμε..... υπαρχουν καποιες πολυ σοβαρες ελειψεις και χρειαζομαστε την βοηθεια σας!!!! Ενω εχουμε βαλει ασφαλτοπανα στις σκεπες των μισων μας σκυλων και μεχρι 15 νοεμβριου εχουμε υπολογισει οτι θα καλυφθουν ολες οι σκεπες... δυστυχως δεν φτανει. Χτες που εβρεξε η βροχη μπηκε μεσα απο την πισω και μπροστινη μερια παρολο που ειναι καλυμενα με ξυλο. Αυτο σημαινει οτι πρεπει να καλυψουμε με ασφαλτοπανα και το πισω και το μπροστινο μερος τους!!!! επισης μας λειπουν 30 σπιτακια. Τα σκυλακια μας σημερα ειναι 96. εχουμε 66 σπιτακια σε καλη κατασταση αλλα δνε εχουμε 30. Επισης ο χωρος που μενουν τα ζωακια χρειαζονται χαλικι η πλακες πεζοδρομιου στο προαυλιο τους διοτι το χωμα μολις βρεχετε κανει ασχημες λασπες...

ΟΠΟΤΕ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ....

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΤΟΠΑΝΑ (ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ), ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 30 ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΚΥΛΩΝ ΟΠΩς ΕΠΙΣΗς ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΧΑΛΙΚΙ Η ΠΛΑΚΕς ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ!!! Κανω εκκλιση βοηθειας σε οποιον μπορει να μας βοηθησει με οτι μπορει.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!! ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟ 6982977330 ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑς!!!

Ευχαριστω παρα μα παρα πολυ που με ακουσατε παλι!!! Με αγαπη!!!

Ζαμπετα Μαριανθη

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.920
Επειδή αυτό το ζευγάρι το έχω γνωρίσει, είχα τη τύχη και τη τιμή, χαιρομαι πάρα πολύ που διαβάζω πρώτα από όλα ότι οι ίδιοι επιτέλους έχουν το δικό τους σπίτι. Είναι παράδειγμα ανθρώπων που έχουν θυσιάσει τη ζωή τους για τον σκοπό τους. Δεν το γράφω αυτό για να τους λυπηθεί κανείς, μόνο για λύπηση δεν είναι και ούτε το έκαναν γιατί κάποιος τους υποχρέωσε. Το έκαναν γιατί το νοιώθουν μέσα από την ψυχή τους. Τέτοιες πρωτοβουλίες και τέτοιους ανθρώπους που αποτελούν μια χαραμάδα ήλιου στο σκότος που επικρατεί στη χώρα μας με τα αδέσποτα αξίζει και επιβάλεται να τις στηρίζουμε.

• Like
Reactions: johnk