Farmina Team Breeder..

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
εχει δοκιμασει κανεις σε μικροσωμο σκυλακο την συγκεκριμενη τροφη ? την εχω βρει τα 20 κιλα πανω κατω 40 ευρω..απο περιεργεια ειδα και σε βουλγαρικο σαιτ 70 λεβα την εχει..

απο κριτικες σε ξενα σαιτ ειδα καλα λογια απο καταναλωτες αλλα οχι κατι σε μικροσωμο σκυλακο.. εχει κατι αιζο και κατι αλλα πιστοποιητικα.. ειναι απο Ιταλια.. και ελεγα να περασω απο eukanuba σε αυτην..

οχι οτι ειχα καποιο προβλημα.. αλλα ειδα τιμες σε αλλες χωρες και δεν θελω να ειμαι κοροιδο..και οι κριτικες οχι και τοοοσο καλες.. καπως υπερεκτιμημενη..

οπως και τοσες αλλες... που εδω μας τις πασαρουν για καλες ενω εξω ειναι με 3-4 αστερακια...

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ωραια κροκετα, δεν μυριζει ασχημα, καλα κακα, την τρωγανε με μεγαλη
χαρα και ορεξη απλα λιγο προσοχη στη ποσοτητα γιατι εμενα τα σκυλια
που ταιζα μου παχυναν λιγο. Θα την ξαναταιζα ανετα νομιζω!

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Απο 2εως4 μηνών την έδινα και ειναι πολυ καλή.
Απο 4εως12δηλ ως σήμερα τους δίνω Φαρμινα Σιμπάου λαρτς παπί
επισεις πολυ καλή.
Και απο 7εως12 μαζι με την Φαρμινα Σιμπάου τους δίνω και
Φαμίνα 70-30 ολιστικη ανάμεικτα και ποτε ποτε και Φαρμίνα
60-20-20 λόου γκρέιν ολα αυτά με εναναγές και στις γεύσης
(ψάρι,αγριογούρουνο,αρνί) και τις τρώνε όλες ανάμικτες
οσάν τον υποπόταμο. Γενικά είμαι ευχαριστημένος απο την Φαρμινα.

Megane

Well-Known Member
25 Απριλίου 2013
132
3
[h=2]Συστατικά[/h]Αφυδατωμένο κρέας κοτόπουλου (27%), ρύζι (25%), καλαμπόκι, λίπος κοτόπουλου, αφυδατωμένο ψάρι, αφυδατωμένος πολτός τεύτλων, λιναρόσπορος, αποξηραμένα αυγά, γλουτένη καλαμποκιού, ιχθυέλαιο, φυτικό έλαιο, χλωριούχο κάλιο, μονο-όξινο φωσφορικό ασβέστιο, ξηράνθηκε ζυθοποιίες μαγιά, φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες, χλωριούχο νάτριο, γλυκοζαμίνη (0,05%), θειική χονδροϊτίνη (0,05%).

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
ενταξει δεν εχει και τα τρελα συστατικα μεσα,ουτε αρκετο κρεας..
απλα επειδη και στις αλλες τις καλες και καλα λες και ξερουμε τι ειδους κρεας εχει μεσα και χημικα κτλ κτλ
ελεγα μηπως με αυτη την καλη τιμη και αρκετα κιλα..αν κανει για εναν μικρο σκυλο..μην ειναι καμια τεραστια κροκετα ! η μην με το που την ανοιξω μπαγιατεψει μετα το ανοιγμα.. η μην ειναι σκληρη η κροκετα.. στην γιουκανουμπα ηταν λιγο σκληρη.. στην χαπι ντογκ την γερμανικη ας πουμε ειναι σαν τα μαλτεζ τα σοκολατακια.. αφρατη-τραγανη και σπαει ευκολα..αφου τρωει ο ντουλης και με κοιταει με ενα βλεμμα σαν να μου λει.. ενταξει μαρεσει,ωραια ειναι ! και με ελαιολαδο μεσα..κουφετο

Megane

Well-Known Member
25 Απριλίου 2013
132
3
Ειναι μια premioum τροφη και βασει συστατικων δν εχει να ζηλεψει κατι απο καποιες super premioum και απο κοστος κ κιλων συμφερει αρκετα!!

illuminaughty

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2013
188
21
είχα πάρει 3 κιλά και έδινα στον σκύλο..

..καλά πήγαινε όσο την έτρωγε...δεν μύριζαν πολύ τα κακά του, η κροκέτα πρέπει να έχει καλύτερη ποιότητα κρέατος από αρκετές άλλες, ευκολοχώνευτη, αλλά σταμάτησε να την τρώει μια περίοδο που είχε πρόβλημα με τη ξηρά και εγώ προτίμησα κάτι καλύτερο για τον 4-5 μηνών τότε κουταβάκι.

Μια καλή οικονομική τροφή

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Το σχόλιο για τους 2 μήνες πήγαινε στον @ntoulis, όχι σε σενα. Το δικό του όπως το βλέπω θα τρώει γύρω στα 150 γραμμάρια.
ε ναι εκει 140-160 αναλογα.. οι 2 μηνες που λες,που να μπει η τροφη,εγω την βαζω σε κουβα που κλεινει καλα με καπακι,και σε θερμοκρασια δωματιου,και παιρνω τροφη 4 κιλα..γιατι αν παρω 15 κιλα π.χ θα κανει να την φαει μηνες.. και θα μπαγιατεψει,οπου και αν την βαλω..

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Σίγουρα από οικονομικής πλευρας συμφέρει πολύ. Ο κουβάς ειναι καλή λύση αλλά δεν ξέρω πως θα μπορούσες να την συντηρίσεις περισσότερο καιρό. Ίσως να την χώριζες σε πακέτα τα οποία θα έκλεινες σε νάυλον σακούλες με μονωτική, να είναι όσο πιο αεροστεγές γίνεται. Επίσης ένα μέρος θα μπορούσε να το μοιραστείς με κάποιο γνωστό σου με σκύλο για ακόμα μεγαλύτερη οικονομια. Σε κάποιο θρέντ θυμάμαι φωτογραφίες του δικού σου με ένα τύπου πεκινουά. Δεν ψήνεται εκείνος;

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Σίγουρα από οικονομικής πλευρας συμφέρει πολύ. Ο κουβάς ειναι καλή λύση αλλά δεν ξέρω πως θα μπορούσες να την συντηρίσεις περισσότερο καιρό. Ίσως να την χώριζες σε πακέτα τα οποία θα έκλεινες σε νάυλον σακούλες με μονωτική, να είναι όσο πιο αεροστεγές γίνεται. Επίσης ένα μέρος θα μπορούσε να το μοιραστείς με κάποιο γνωστό σου με σκύλο για ακόμα μεγαλύτερη οικονομια. Σε κάποιο θρέντ θυμάμαι φωτογραφίες του δικού σου με ένα τύπου πεκινουά. Δεν ψήνεται εκείνος;
ναι τον λεων λες τον μαιμουδιτσο..εκεινος ξεχναει να φαει..ειναι γκουρμε τυπος τρωει μαγειρευτο αλλα και κροκετα..οταν τρωει ! ;) ο κουβας οτι και να κανεις εχει κενο αερα μεσα καποιους ποντους αρα τραβαει αερα η κροκετα..ναυλον σακουλα με μονωτικη καπως καλυτερη λυση,μη σου πω ρουφαω και τον αερα με κανενα σκουπακι για βακουμ !
ο λεων ειναι λιγο αρρωστος ελπιζω να μην ψηνεται στον πυρετο !

Zeitgeist

Active Member
9 Ιανουαρίου 2014
25
0
πριν δώσω την πλάτινουμ είχα πάρει ένα τσουβάλι 20κιλο απο την συγκεκριμένη τροφή. Τάιζα 450 γραμμάρια και το κουτάβι (Γκόλντεν Ριτρίβερ, 4 μηνών τότε) αφόδευε τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα πάνω απο κιλό σίγουρα. Μιλάμε για πολύ πράμα... επίσης μύριζαν άσχημα οι κλανιές του ενώ από τα μέσα του τσουβαλιού δεν την έτρωγε με μεγάλη όρεξη (την έτρωγε όμως).

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog