Eurodog Show 2011 Live!

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Παρακολουθήστε ζωντανά το Eurodog Show 2011, που διεξάγετε από χθες (1-4 Σεπτέμβρη) στην Ολλανδία, από ΕΔΩ.

Παρακάτω το πρόγραμμα και...enjoy (όσοι δεν έχετε την χαρά να βρίσκεστε εκεί)!

Διάφορες πληροφορίες, αποτελέσματα και στατιστικά στο www.eurodogshow2011.nl

Last edited:

cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
Σημερα κολλαγε πολυ αφου βαρεθηκα και το εκλεισα!(και δεν συνεβη μονο σε εμενα!)
Χθες ηταν καλα!
Αν και παρατηρησα λιγο κοσμο στις κερκιδες ,και λιγο ανοργανωτοι σε σχεση με αλλες μεγαλες εκθεσεις εξωτερικου!

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
11 thanks κ απαντησε αυτος που δεν εκανε thanks...γιατι ηδη το ηξερε

εγω νεν ειδα..μας εδωσες κ συ Live streaming..σε μαγνητοσκοπηση εχεις κατι?

Last edited:

Java

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2011
85
0
35
Ηράκλειο Κρήτης
Εμενα παντως ηταν παρα πολυ καλο το streaming παρολο που εχω ψιλοκακη συνδεση αυτη την στιγμη.Τωρα για αυτα που λεει η cocker-fan δεν μπορω να εχω γνωμη γιατι ειναι η πρωτη εκθεση γενικα που παρακολουθω και προς το παρων λιγα καταλαβαινω... :p

Luna

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
109
0
Βρίσκω λίγο πρόχειρη την όλη διοργάνωση και χωρίς μεγάλη συμμετοχή κόσμου...Εντάξει βέβαια καμία έκθεση δεν συγκρίνεται με τα Crufts αλλά και πάλι περίμενα κάτι καλύτερο !! Κάποια σκυλιά είναι υπέροχα !!!!

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
μόλις έμαθα οτι δηλητηρίασαν κάποια golden retriever στην έκθεση και 3 απο αυτά πέθαναν :(

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
HORROR at
EURODOG SHOW IN HOLLAND/NL!

Our lovely two dogs IntCh Blue Angel Of Golden Duck, near 3 years of age and JWCH Victoria Of Golden Duck at 15 months of age, were poisoned and killed at Eurodog Show in Holland/NL, also a young dog Cooper from our friend M.Greimel "Host of Angels" Austria suffered the same fate....

All three dogs were together in one box...
God bless them and Rest in Peace.
απο την σελίδα του εκτροφέα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
:(:(:(
Γίνονται ακόμη τέτοια και μάλιστα στις "καλύτερες" διοργανώσεις...:mad:

Luna

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
109
0
μόλις έμαθα οτι δηλητηρίασαν κάποια golden retriever στην έκθεση και 3 απο αυτά πέθαναν :(
Τους απαράδεκτους !!!!!!!!!!!! Πώς μπόρεσαν να κάνουν κάτι τέτοιο ? Κρίμα για τα σκυλάκια, για τους εκτροφείς και ιδιοκτήτες τους..Δεν υπάρχει μεγαλύτερη στενοχώρια.....

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com

Αλλά πράγματα άκουσα όμως εγώ...

Συνολικά απελευθέρωσε η αστυνομία μαζί με ένα κτηνίατρο καμιά τριανταριά σκυλιά από 11 αυτοκίνητα / trailer παρκαρισμένα στον ήλιο. Ένας Ιταλός είχε 14 σκυλιά σε κλειστό αυτοκίνητο. Το πρόστιμο ήταν € 500.

Δυστυχώς δεν πρόλαβαν να σώσουν 3 golden και 1 dachshund

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
γίνεται νεκροψία η απάντηση θα έλθει σύντομα, εαν είναι αυτό τότε πάει αλλού η δουλειά...

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Κρίμα για τα σκυλάκια...

Στο parking είχε υπεύθυνους της διοργάνωσης που έλεγχαν συνεχώς τα αυτοκίνητα αν έχουν σκυλιά μέσα και γινόντουσαν ανακοινώσεις απο τα μεγάφωνα για να τα βγάλουν. Δεν νομίζω ότι οι διοργανωτές μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω.