Eπιλογή σκύλου

tzanis

New Member
21 Μαϊου 2011
3
0
καλημέρα σε όλους! εδώ και ένα χρόνο μένω σε διαμέρισμα θέλω να πάρω σκύλο αλλά δυσκολεύομαι στην επιλογή της κατάλληλης ράτσας που θα μπορέσει να μείνει σε αυτό. επίσης η δουλειά μου είναι τέτοια που ίσως δυο φορές την εβδομάδα ο σκύλος να μένει 24 ώρες μόνος του.οι ράτσες που έχω καταλήξει είναι : μπιγκλ ,τσοου τσοου, Λαμπραντόρ ,ντομπερμαν ,ντογκο καναριο..τι λετε? να αρχίσω να ξεχνάω την ιδιοκτησία ενος σκύλου?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ένας σκύλος είναι αδύνατον να μείνει 24 ώρες μόνος του, και μάλιστα σε μόνιμη βάση 2 φορές την εβδομάδα.
Σωστά και, ίσως, πρέπει να σκεφτεί για γάτα ο φίλος μας και το λέω πολύ σοβαρά.
Μόνο οι γάτες μπορούν να μείνουν μόνες τους 24 ώρες συνέχεια και, μάλιστα, αφού έχουν μεγαλώσει λιγάκι...

Υ.Γ. Ειδικά, όλες αυτές οι φυλές που αναφέρθηκαν, θα "κατεβάσουν" το διαμέρισμα!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
στην αυλή η στο μπαλκόνι τι θα λέγατε?
Καλημέρα, tzanis και καλώς ήλθες!

Στο μπαλκόνι (συνέχεια) απαγορεύεται από το νόμο...

Στην αυλή (συνέχεια) σου το υπογράφω ότι θα καταφέρεις να μετατρέψεις ένα σκύλο στο γνωστό ...μαντρόσκυλο...

tzanis

New Member
21 Μαϊου 2011
3
0
όταν λες 'συνεχεία' εννοείς για το 24άωρο που δεν θα είμαι στο σπίτι?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ναι, αυτό εννοώ...
Και, επιπλέον, επειδή είμαστε άνθρωποι, ξέρω ότι το 24ωρο μπορεί να γίνει δύο 24ωρα... και πάει λέγοντας...
Χάνουμε την επαφή με ένα ζώο που το βασικό του χαρακτηριστικό είναι η επαφή...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μην καταδικάσεις κάποιο ζώο σε σε τέτοιες συνθήκες διαβίωσης ...άστο για αργότερα εάν θα έχεις χρόνο. Μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσει έτσι.:)