Eνας απιστευτος... γλυκας!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Τέλειοςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!
Τι τρελά ζωάκια που είναι τα σκατζοχοιράκια!!!

Δυστυχώς η σκύλα μου δεν συμμεριζόταν αυτή μου την συμπάθεια.....
Κάποιος, απαράδεκτος που μάλλον ήθελε να τα ξεφορτωθεί, έριξε δυο σκατζοχοιράκια μέσα στον κήπο μας πριν από χρόνια σε ένα κομμάτι που ήταν περιφραγμένο ώστε να μην μπαίνει μέσα ο σκύλος....
Εκείνη έκανε σαν τρελή γύρω γύρω και γαύγιζε και μύριζε, χωρίς εμείς να βλέπουμε όμως ότι υπήρχε κάτι εκεί μέσα, μέχρι που πήδηξε μέσα και σκότωσε ένα σκατζοχοιράκι....το πήρα το πέταξα, αλλά δεν σκέφτηκα να ψάξω ότι μπορεί να έχει κι άλλο....που να το φανταστώ....
Τις επόμενες μέρες αυτή συνέχισε τα ίδια, αλλά υπέθεσα, κακώς, ότι συνέχιζε να μυρίζει τον σκατζοχοιρο που είχε ήδη σκοτώσει, αλλά έκανα λάθος.....υπήρχε κι άλλο ένα το οποίο είχε κι αυτό την ίδια κατάληξη.....

Είναι το μοναδικό που δεν συγχώρεσα ποτέ στην Frida.....

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
exm.. συγνωμη αλλα μολισ σήμερα δεν μαζεψες ενα γατακι...?
τωρα βρηκες σκατζοχοιρακι...?
εισαι.. απίστευτη!!!!

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Σκέτη γλύκα *agapoylas*

Πριν από χρόνια είχα μαζέψει ένα μικρο, 180 γραμμάρια, που δεν είχε αρκετό βάρος για να περάσει το χειμώνα. Είχε ξυπνήσει με χιόνια και έψαχνε τροφή. Του τάιζα κρέας και τροφή για γάτες. Που και που έπεφτε σε χειμερία νάρκη και ξαναξυπνούσε για να φάει.

Το κράτησα 3 μηνες περίπου και τον έβγαλα έξω την άνοιξη όταν είχε φτάσει τα 800 γραμμάρια.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Τα σκαντζοχοιρακια ειναι υπεροχα, συμπαθεστατα και χρησιμα ζωακια. Κανουν και τις ζημιες τους βεβαια αλλά χαλάλι τους.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Όταν είχαμε την Penny (ΓΠ) στο εξοχικό μας μπήκε ένας σκατζόχοιρος στον κήπο! Η Penny άρχισε την επίθεση ήταν βράδυ και δεν τον είχαμε δει! Έγινε μπάλα! το βλαμμένο έκανε επίθεση στον "εισβολέα" μάτωσε παντού σε χρόνο dt τον μάζεψε ο πατέρας μου και τον έβγαλε σε ασφαλές έδαφος! Άλλά.... ψάχναμε μες τη μαύρη νύχτα να βρούμε το ταίρι του γιατί τα ενήλικα πάνε πάντα μαζί! ευτυχώς το βρήκαμε και το βάλαμε κοντά στο άλλο!!! Είναι καταπληκτικά τα σκατζοχοιράκια!!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Πηγη τι μου θυμησες!
Οταν ημουν μικρη ειχα φτιαξει ζωολογικο κηπο στο εξοχικο μας στη Βραυρωνα!! Μαλιστα πληρωναν οσοι ηθελαν να δουν τα ζωα χαχαχα
Ειχα βατραχια,σαυρες, σκατζοχοιρους, χελωνες, γαριδες, καβουρια, ψαρια απο τη θαλασσα, φιδια, σκουλικια, σαλιγκαρια και πολλα αλλα τετοια ομορφα:p Μαλιστα οταν ο γατος μας (παρολο αρσενικος τον φωναζαμε Νανσυ!!) επιασε στο στομα του μια σαυρουλα και της εκοψε την ουρα.. νευριασα τοσο πολυ που δε τον ξαναχαιδεψα για 1 βδομαδα:rolleyes:
Τα σκατζοχοιρακια οντως ειναι πανεμορφα!
Βρε Πετρο παντου μπορεις να τα βρεις. Τα ξετρυπωνει το ντογκολαγωνικο μου ;)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Εγω δυστυχως μονο πατημενα απο αυτοκινητο εχω δει. Ποτε ζωντανα και μου αρεσουν παρα παρα πολυ!
Θελω και εγω ενα! :)
Μια φορά για να αποφύγω να τρακάρω εγώ χτύπησα ένα.... άστα πέθανα........

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εγω δυστυχως μονο πατημενα απο αυτοκινητο εχω δει. Ποτε ζωντανα και μου αρεσουν παρα παρα πολυ!
Θελω και εγω ενα! :)
Nα παω το απογευμα να ψαξω μηπως και το βρω?:p:D

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Προχτές που είχα πάει να περπατήσω στα γλυκά νερά βρήκα έναν μικρό :D
Είναι τέλεια τα μωράκια :D:D:D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Μαλλον ο Γερακας και τα Γλυκα Νερα γεμισαν αγκαθοφατσουλες!!!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Μενω και εγω σε εξοχη τοσα χρονια αλλα δεν εχω ξετρυπωσει κανενα σκαντζοχοιρακι! Μονο χελωνες βλεπω! Προχθες ειδα και αυτο για πρωτη φορα ενα λαγο να τρεχει σαν τρελος στο δρομο. Δεν ξερω αν εφυγε απο καπου, προσπαθησα να τον πιασω για να τον γλυτωσω αλλα ματαια!
Οποτε μου κανει μεγαλη εντυπωση!