dogo argentino

giorgis

Member
23 Νοεμβρίου 2009
12
0
Γία σας παιδιά λέγομαι γιώργος αν και είμαι παλιό μελος.Εχω ένα μηνα που απέκτησα ένα dogo αργεντινο αρσενικό ονόματι κρόνος.Είναι παρα πολύ καλός και γλυκός βεβαια όπως όλα τα μωρά κάνουν αταξιες.Στο παρελθόν είχα πολλά σκυλιά τέτοιου είδους αυτήν την στιγμή ο κρόνος ζει με ένα γερμανικό ποιμενικό και ένα yiorkshire.θα ηθελα να μάθω όσο ποιο πολλά για τα dogo αργεντινο αν και έχω διάβασει πολλά βιβλία αλλα πάντα η εμπειρία είναι το πρωτεύον οποτε oλες οι εμπειρίες σας είναι δεκτες :)

giorgis

Member
23 Νοεμβρίου 2009
12
0
οχι το ονομα του pedigree ειναι figo κατι δν θυμαμαι ακριβως τον πηρα απο αμερικη

giorgis

Member
23 Νοεμβρίου 2009
12
0
Ναι ειχα παει για μια ενχειριση που εκανα και τον πηρα αν και με πολα βασανα τον εφερα ελλαδα

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Πήγες που πήγες Αμερική έπρεπε να πεταχτείς μια στην Αργεντινή να πάρεις :D
Να σου ζήσει.

neneia

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
112
30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Είναι κούκλος!!! Να τον προσέχεις σαν τα μάτια σου! Σου εύχομαι να τον χαίρεσαι πολλά πολλά χρόνια και να ζήσετε μόνο ευχάριστες στιγμές μαζι!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Να τον χαιρεσαι φιλε μου.

Τα αυτια στην Ελλαδα φανταζομαι τα'κοψες?

giorgis

Member
23 Νοεμβρίου 2009
12
0
Ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια.τα αφτια τα εκοψα στην βουλγαρια

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια.τα αφτια τα εκοψα στην βουλγαρια
κοσμογυρισμένο πάντως το κουτάβι σου, δε μπορείς να πεις!
Να σου ζήσει

giorgis

Member
23 Νοεμβρίου 2009
12
0
το εκτροφιο απο τον οποιο τον πηρα λεγοταν legentdogos αλλα τους γονεις δν τους θημαμε γτ το pedigree το εχω στην ελλαδα εγω σπουδαζω βουλγαρια

Last edited:

giorgis

Member
23 Νοεμβρίου 2009
12
0
παιδια για τροφη θα ηθελα να ρωτησω.αφτην την στιγμη τον δινω еukanuba και κατι βιταμηνες με ασβεστιο