Dogo Argentino-προσοχη γιατι δαγκωνει!!!

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Εχουν δικιο τελικα οσοι ισχυριζονται οτι προκειται για μια επικινδυνη Φυλη!!!Ενας σκυλος που δεν του δινεις εμπιστοσυνη,δεν εκπαιδευεται για φιλος αλλά για φυλακας και δεινος εχθρος!Προσοχη στα παιδια ειδικα στα μικρα γιατι τον εκνευριζουν τα αποτομα και τα περιεργα...
Με λιγα λογια επικινδυνος και απορω γιατι τον επιλεγουν για συμβιωση ειδικα κοντα σε ανθρωπους...τιποτα-τιποτα εχει δικιο ο "κοσμακης"...
Και για του λογου το αληθες μερικες φωτο απο μαχη ενος δειγματος αυτης της Φυλης... "Aldo ο εξολοθρευτης"...
Πρωταγωνιστει ο "φονικος"Aldo-guest star η μικρη Νίνα...

Οχι πειτε μου...φταιω εγω μετα;Ή εχουμε να κανουμε με εναν εξαιρετο σκυλο;Μηπως τελικα ο σκυλος οπως μεγαλωσει ετσι θα συνεχισει και ετσι θα συμπεριφερεται;Μηπως τελικα οι ανθρωποι)ποσο μαλλον ο "κοσμακης")ειναι ακαταλληλοι για ηγετες σε μερικες των περιπτωσεων;...
Πετρο...να τον χαιρεσαι φιλε :)
Υ.Γ.Να μου συγχωρησετε το "χιουμορ" αλλά δεν μπορω να βλεπω συνεχως και να ακουω κουβεντες για σκυλους φονιαδες και σκυλους δυσκολους....ποσος κοσμος ειναι ασχετος ρε γμτ...

Attachments

Last edited:

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Οχι πειτε μου...φταιω εγω μετα;Ή εχουμε να κανουμε με εναν εξαιρετο σκυλο;Μηπως τελικα ο σκυλος οπως μεγαλωσει ετσι θα συνεχισει και ετσι θα συμπεριφερεται;Μηπως τελικα οι ανθρωποι)ποσο μαλλον ο "κοσμακης")ειναι ακαταλληλοι για ηγετες σε μερικες των περιπτωσεων;...
Είναι σίγουρο ότι είναι εξαιρετικός σκύλος και αυτό το αποδεικνύουν οι φωτογραφίες!

Συμφωνώ μαζί σου ότι ο σκύλος συμμορφώνει το χαρακτήρα του ανάλογα με το περιβάλλον που ζει. Μην ξεχνάμε όμως ότι παίζει ρόλο το ιστορικό του να έχει ισορροπημένους γονείς αλλά και προγόνους.

Εννοείτε όμως ότι δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι για ιδιοκτήτες ενός dogo argentino, γιατί πολύ απλά δεν ξέρουν πως να χειριστούν το χαρακτήρα ενός τέτοιου σκύλου και πως να το κοινωνικοποιήσουν.

Οι φωτογραφίες είναι απλά τέλειες απόδειξη του ότι δεν υπάρχουν απαγορευμένες φυλές απλά απαγορευμένοι ιδιοκτήτες! Να τον χαίρεται ο φίλος σου........η μικρή είναι ΚΟΥΚΛΑ.......μα τί χαμόγελο είναι αυτό??? φτου-φτου να μην τους ματιάσω!!!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Εμ καλα τα ελεγα εγω , δαγκανουν αυτα , θυμαμαι απο την περσινη εκθεση στην Συρο την Φορτουνα.

Να εδω ισα που την κραταει να μην φαει τον κριτη χεχε.

Πετρο να τα χαιρεσαι , εχεις πολυ ωραια σκυλια!

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Πετρο να τα χαιρεσαι , εχεις πολυ ωραια σκυλια!
Που μονο τυχαια δεν ηρθαν σε αυτο το σημειο!Ο Πετρος κανει καταπληκτικη δουλειά σε σημειο να βλεπεις δυο σκυλους με παρουσιαστικο που φοβιζουν τον αδαη και δεν πλησιαζει καν(ακομα και τον γνώστη θα δεις να ειναι επιφυλακτικος) και να νομιζεις οτι ειναι τοσο ευκολα και "χειρισιμα" ...να δειχνουν και να ειναι τοσο κοινωνικα και δεκτικα που αλλαζουν την "φονικη"τους ταμπελα(απο τον ασχετο και αδαη αλλά δυστυχως πολυ κοσμο).
Στην πραγματικοτητα αυτο που ηθελα να θιξω ειναι απο τη μια η εικονα,λανθασμενη πολλες φορες,που εχει ενας σκυλος στον "κοσμακη" και απο την αλλη η πραγματικη εικονα οποιουδηποτε σκυλου οταν πεσει στα σωστα χερια...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
κι αν συνεχισεις ετσι.... εγω θα εξαφανιστω για κανα χρονο απο το φορουμ...:oops:

το σημαντικο ηταν απο την σημερινη μαζωξη , οτι 2 αρσενικα, κυριαρχα στον χωρο τους κι ενηλικα....περπατουσαν ηρεμα επι μισαωρο διπλα διπλα......
αυτα κι αν αξιζαν φωτο... αλλα ποιος να εβγαζε......

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Υπέροχες στιγμές πραγματικα . Νά τά χαίρεσαι καί τά δύο μωρα .

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

h4wk

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2012
50
1
Πραγματικοί δολοφόνοι :p (νομίζω dogo είναι και στο video)
[video=youtube;yYs0mnh9umE]http://www.youtube.com/watch?v=yYs0mnh9umE&feature=fvwrel[/video]

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Ναι αλλά δυστυχώς ο Πέτρος είναι ο Πέτρος που ασχολείτε που διαβαζει και είναι σωστός γενικά και ισσοροπημενος σαν άνθρωπος πανω από όλα ( από τα γραπτά του μπορώ να τον κρινω) και υπάρχουν λιγοι σαν αυτόν ....

Οτι είναι δύσκολα σκυλιά όμως πολύ και δεν πρέπει να τα πέρνει ο καθένας είναι δεδομένο ...

Δυστυχώς μενω σε καγκουροπεριοχή ( βγαίνει από το κάγκουρας :)) και δεν έχω δει ένα νορμαλ ή θα γινεται χαμός με τα αλλα σκυλιά ή με τους ανθρωπους έχουμε και τα θέματα μας με τους πακιστανούς στο πάρκο και βλέπεις ανθρωπους να αγριευουν τέτοια σκυλια με ανθρώπους τι να πω ....

• Like
Reactions: Hiraeth

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τι λετε ρε παιδια? Το ότι το κοριτσι κλεινει τα μάτια με τρόμο στην τρίτη φωτογραφία δεν το βλέπετε?
Το ότι το πιτσιρικι στο βίντεο εκλιπαρει για βοήθεια κοιτωντας την καμερα??

Μα πόσο αναίσθητοι ειστε πια? :p

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
Πραγματικοί δολοφόνοι :p (νομίζω dogo είναι και στο video)
[video=youtube;yYs0mnh9umE]http://www.youtube.com/watch?v=yYs0mnh9umE&feature=fvwrel[/video]
πολύ πολύ όμορφο!τι ζουζούνια και τα δύο μωρά στο βιντεο και τα άλλα δύο στις φώτο!άντε να τα βλέπουν μερικοί που μας έχουν πρίξει με τα σκυλιά δολοφόνους

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
κι ομως.... τα ιδια σκυλια στην βορειο ιρλανδια.....
θα επρεπε να τους γινει ευθανασια....

εις μνημη του λενοξ....

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
κι ομως.... τα ιδια σκυλια στην βορειο ιρλανδια.....
θα επρεπε να τους γινει ευθανασια....

εις μνημη του λενοξ....
Αντι να κάνουν ευθανασια σε όσους εχουν τετοια μυαλά... ακρως επικίνδυνοι άνθρωποι.