Dognition

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Είναι το όνομα ενός ερευνητικού προγράμματος του Πανεπιστημίου Duke της Βόρειας Καρολίνας που μελετά την ευφυΐα και την προσωπικότητα των σκύλων με βάση την εκπαίδευση. ´Εχουν σελίδα που δίνει προγράμματα εκπάιδευσης και ψυχολογικά τεστ. Βρήκα κουπόνι έκπτωσης και αγόρασα ένα χρόνο συνδρομή για το Μουφ. Αυτή τη εποχή κάνουμε αξιολόγηση. Το Μουφ τρελλαίνεται με τα παιχνίδια και πολύ παρεξηγήθηκε που σταματήσαμε μετά από τρία τέταρτα.

Η σελίδα είναι εδώ: http://dognition.com

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.268
Το Μουφ τρελλαίνεται με τα παιχνίδια και πολύ παρεξηγήθηκε που σταματήσαμε μετά από τρία τέταρτα.
Άμα του κανες αυτό με το arm pointing με τα όχι ένα αλλά δύο treats τη φορά, λογικό είναι!

Να μας πεις τι προσωπικότητα βγήκε το Μουφίδιο!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Τελείωσα τα τεστ του Dognition για το Μουφ και το πρόγραμμα μου έστειλε τα αποτελέσματα. Μου τον έβγαλε λοιπόν... Αϊνστάιν!!!!!

Η ανάλυση ήταν πολλές σελίδες και μου ανέλυε πώς σκέφτεται το Μουφ. Αυτό που μ' άρεσε, τελείως εγωιστικά, ήταν το ότι λέει ότι το σκορ του Μουφ σε ενσυναίσθηση/συναισθηματική ταύτιση ήταν πάρα πολύ υψηλό, σαν ανθρώπινο! Ουσιαστικά δηλαδή το Μουφ μ' αγαπάει και του αρέσει και να με κοιτάζει απλώς, οπότε δεν με βλέπει μόνον σαν μαγείρισσα μπιφτεκιών. Θα βάλω τα αναλυτικά αποτελέσματα στο μπλογκ του Μουφ.

Έγραψα στην κυρία που μου έδωσε το Μουφ, για να της πω τι ιδιοφυΐα έχω δηλαδή, και μου απάντησε ότι έστειλε τα αποτελέσματα στο γιο της που είναι καθηγητής στο Duke. Όταν φτιάξανε το πρόγραμμα, πήγε το δικό του σκύλο για ανάλυση επί τόπου, οπότε το ξέρει καλά το πρόγραμμα. Αυτό όμως που με σόκαρε ήταν ότι ο γιος της πήγε και πήρε σκύλο ... Μαλινουά, ρε σεις!! Η μάνα του σώζει Αυστραλέζους, τον μεγάλωσε με Αυστραλέζο κι αυτός πήγε και πήρε Μαλινουά... :rolleyes:

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
εγω ειχα επιχειρησει να κανω ενα απο τα πρωτα τεστ του dognition με απογοητευτικα αποτελεσματα :p
αντε να το δουμε και μεγαλο επιστημονα το μουφ σου!συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μαλινουά, ρε σεις!! Η μάνα του σώζει Αυστραλέζους, τον μεγάλωσε με Αυστραλέζο κι αυτός πήγε και πήρε Μαλινουά... :rolleyes:
Ε...και που είναι το περίεργο δλδ ?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πρόσεξες την υπογραφή μου; Ταύτα πάντα πιστεύει και η κυρία που μου έδωσε το Μουφ: δεν υπάρχουν άλλα σκυλιά από τους Αυστραλέζους. Επίσης μεγάλωσε τα παιδιά της μ' αυτές τις αρχές και πάνε και παίρνουνε δηλαδή Μαλινουά... :p Εδώ το Μουφ το βγάλανε rocket scientist δηλαδή! :D

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Έκανε την επανάστασή του ο άνθρωπος και καλά έκανε, κάποτε πρέπει να αφήνουμε τα παιδιά να μεγαλώνουν. :cool:

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Φαντάσου "πρήξιμο" που θα έφαγε ο γιος, που αποφάσισε να ταχθεί με τους ...."υπόλοιπους"!!!!!!!!! :p

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Απ' ό,τι ξέρω, όταν ήταν μικρός ο γιος είχε έναν Αυστραλέζο που τον πήρε από καταφύγιο και που είχε φρικτή δυσπλασία, σε σημείο που έπρεπε να κάνει σοβαρή εγχείριση και στα δυο ισχία προκειμένου να μπορεί να περπατήσει. Η εγχείριση ήταν επιτυχής και ο σκύλος πέθανε σε ηλικία 15 χρονών, ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή χοροπήδούσε σαν κουτάβι. Άρα ο γιος συμπονετικότατος ήτανε και δεν είχε πρόβλημα με Αυστραλέζους. Άρα πολύ περίεργο να πάρει Μαλινουά, όταν μάλιστα μεγάλωσε ακούγοντας τον πατέρα του να λέει στη μάνα του "ε, μωρέ, υπάρχουν κι άλλοι σκύλοι εκτός των Αυστραλέζων" και κείνη να απαντάει "σοβαρά;;" :p

Πραγματικά όμως δεν το χωράει ο νους μου πώς είναι δυνατόν άνθρωπος να έχει έρθει σε επαφή με Αυστραλέζους και να θέλει να πάρει οποιοδήποτε άλλο τετράποδο μετά απ' αυτούς. :D

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το σωστό δεν είναι να επιλέγουμε το σκύλο που μας ταιριάζει? Ε, λοιπόν, αυτός, έχοντας ζήσει, από τα γεννοφάσκια του κιόλας, με Αυστραλέζους το πήρε πλέον απόφαση ότι δεν του ταιριάζουν κι αποφάσισε να δει το φως το αληθινό. Ανοιξε τους ορίζοντές του ο άνθρωπος και απελευθερώθηκε από τη μητρική επιβολή. Ενηλικίωση λέγεται!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλό μου κοριτσάκι, έχεις ποτέ σου σκεφτεί τα πλεονεκτήματα της γιόγκας και του διαλογισμού; :)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Πραγματικά όμως δεν το χωράει ο νους μου πώς είναι δυνατόν άνθρωπος να έχει έρθει σε επαφή με Αυστραλέζους και να θέλει να πάρει οποιοδήποτε άλλο τετράποδο μετά απ' αυτούς. :D
Ε...υπάρχουν και οι διαστροφικοί τύποι τι να κάνουμε ? Νομίζω ότι μερικά sessions σε ψυχαναλυτή να φέρουν στην επιφάνεια το απύθμενο μίσος για την μανούλα!!:piercing:
Γιατί καλέ να κάνει μαθήματα το Κρητικόπουλο με γιόγκα και διαλογισμό ? :confused:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul