Doggy toilet

M_and_M

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2014
232
501
Athens
Είδα προχθές αυτό και αναρωτιέμαι αν μπορεί κάτι τέτοιο να πιάσει και να καθιερωθεί: σε μια μικρή πόλη 36.000 κατοίκων, που στο παρελθόν έχει βάλει μέχρι ιδιωτική υπηρεσία παρακολούθησης για αυτούς που δε μαζεύουν τα κακά των σκυλιών τους (και το πρόστιμο για όσους συλληφθούν φτάνει τα 750 ευρώ!), τοποθετήθηκαν τουαλέτες σκύλων -με καζανάκι, παρακαλώ- που συνδέονται με το κεντρικό σύστημα αποχέτευσης της πόλης.

http://www.theguardian.com/world/2014/jul/02/spanish-town-dog-toilet

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Είδα προχθές αυτό και αναρωτιέμαι αν μπορεί κάτι τέτοιο να πιάσει και να καθιερωθεί: σε μια μικρή πόλη 36.000 κατοίκων, που στο παρελθόν έχει βάλει μέχρι ιδιωτική υπηρεσία παρακολούθησης για αυτούς που δε μαζεύουν τα κακά των σκυλιών τους (και το πρόστιμο για όσους συλληφθούν φτάνει τα 750 ευρώ!), τοποθετήθηκαν τουαλέτες σκύλων -με καζανάκι, παρακαλώ- που συνδέονται με το κεντρικό σύστημα αποχέτευσης της πόλης.

http://www.theguardian.com/world/2014/jul/02/spanish-town-dog-toilet
Εχω κάνει 100 σκέψεις, για την καθαριότητα, από το 'λέρωμα" των σκύλων στον δρόμο.
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Όποιος πείσει το σκύλο μου να κεντράρει στην τρύπα μετά τις ζεϊμπεκιές που κάνει όταν βρει το κατάλληλο σημείο, του κάνω δώρο μια τέτοια τουαλέτα :D

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Όποιος πείσει το σκύλο μου να κεντράρει στην τρύπα μετά τις ζεϊμπεκιές που κάνει όταν βρει το κατάλληλο σημείο, του κάνω δώρο μια τέτοια τουαλέτα :D
το ίδιο σκέφτηκα και εγώ :) πολύ σβούρα βρε παιδί μου...

• Like
Reactions: Orilis

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.920
Στην φωτογραφία ένα γιόρκι ετοιμάζεται να πέσει μέσα στην τουαλέττα! :p

• Like
Reactions: matilda

M_and_M

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2014
232
501
Athens
Αυτό με το κεντράρισμα είναι ένα θέμα, ειδικά για τους ...ψηλοκάβαλους! Βέβαια, απ' ότι λέει το άρθρο, είναι επιθυμητό το να υπάρχει κάποια μυρωδιά, για να είναι ελκυστικό το σημείο, αλλά δεν αναφέρει σε πόση ακτίνα γύρω απ' το ουρητήριο.

Εμένα άλλο μου έκανε εντύπωση (το 'χα παρατηρήσει και όταν ήμουν στη Βαρκελώνη, έβλεπες παντού σκυλιά και σχεδόν πουθενά κακάκια): το πρόστιμο στη μικρή αυτή πόλη φτάνει τα €750, ενώ στη Μαδρίτη ας πούμε μπορεί να φτάσει και τα €1,500.
Οι τύποι το σκέφτηκαν όπως έπρεπε: γεμίζουν τα ταμεία του κράτους από τις τυχόν παραβάσεις ΚΑΙ διατηρούν την καθαριότητα σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό.
Άντε και στα δικά μας :)

• Like
Reactions: Aslan

D

Deleted member 14614

Guest
Αυτή η μανία πια να ανθρωποποιήσουμε τα σκυλιά... Ενώ παράλληλα ρομποτοποιούμε τους ανθρώπους. Άρα ρομποτοποιούμε τα σκυλιά. Αυτό είναι θέμα για @ntoulis... :p

• Like
Reactions: Aslan and ntoulis