Dog Death Row στην Ιαπωνία

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ξαφνιάζεστε? Οι Γιαπωνέζοι είναι τέτοιοι μαλάκες, εδώ ανθρώπους βασανίζανε και σκοτώνανε με φρικτό τρόπο, σαν τους Γερμανούς στο Δεύτερο Παγκόσμιο και χειρότερα. Και δεν το παραδέχονται καν τα καθάρματα. Περιμένατε να είναι καλύτεροι?!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Ξαφνιάζεστε? Οι Γιαπωνέζοι είναι τέτοιοι μαλάκες, εδώ ανθρώπους βασανίζανε και σκοτώνανε με φρικτό τρόπο, σαν τους Γερμανούς στο Δεύτερο Παγκόσμιο και χειρότερα. Και δεν το παραδέχονται καν τα καθάρματα. Περιμένατε να είναι καλύτεροι?!
οτι και να γραφεις εχεις ΤΟ στυλ!!!σε παω με χιλια ρε Σαρα!!:D:D:D:paja1:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
to bloody biased for a historian. O Bομβαρδισμος της Δρεσδης ηδη εχει αρχισει να θεωρηται εγκλημα κατα της ανθρωπητας.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Είπα εγώ ότι δεν ήταν? Η Γερμανίδα δασκάλα μου, εξαιρετική γυναίκα, ήταν μια από τους επιζώντες της Δρέσδης, τριών χρονών και φυσικά τη θυμάται πολύ καθαρά. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι Γιαπωνέζοι δεν είναι καθάρματα που δεν παραδέχονται τα εγκλήματά τους. Η διαφορά είναι ότι οι παλαιοί σύμμαχοι δέχονται ότι η Δρέσδη ήταν έγκλημα και οι Γερμανοί δέχονται ότι κάνανε εγκλήματα. Και οι Αμερικάνοι παραδέχονται και κάνουνε εκθέσεις ότι σκοτώσανε εκατό εκατομμύρια Ινδιάνους και οι φοιτητές μου τα λένε από μόνοι τους στο μάθημα χωρίς να τους πω τίποτα. Επίσης κάνανε πρόσφατα έκθεση της ατομικής βόμβας και δείξανε και την πλευρά των Γιαπωνέζων αμάχων. Οι Γιαπωνέζοι όμως είναι παρεούλα με τους Τούρκους που δεν παραδέχονται τη σφαγή των Αρμενίων.

Η ουσία είναι ότι ακόμα κι αν κανείς υποστηρίξει με επιχειρήματα ότι η ευθανασία είναι λύση για το υπερπληθυσμό των ζώων, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να την κάνει κανείς χωρίς να υποφέρει έτσι ένα ζώο.

Α ναι, με εκνευρίζουν επίσης αφάνταστα οι Γιαπωνέζοι και οι έμμονες ιδέες με τις μόδες τους.

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Και οι Αμερικάνοι παραδέχονται και κάνουνε εκθέσεις ότι σκοτώσανε εκατό εκατομμύρια Ινδιάνους και οι φοιτητές μου τα λένε από μόνοι τους στο μάθημα χωρίς να τους πω τίποτα. Επίσης κάνανε πρόσφατα έκθεση της ατομικής βόμβας και δείξανε και την πλευρά των Γιαπωνέζων αμάχων
Παραδεχθηκαν ? και τι με αυτο ? αλλαξαν μηπως τροπαρι ? Οτι και να 'ναι οι Ιαπωνες , σαν τους Αμερικανους δεν ειναι σιγουρα ...:rolleyes:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Οτι εγραψε ενας φοιτητης μια εργασια ή γυρισε ο moore μια ταινια δεν σημαινει οτι το εχει αποδεχθει το κρατος.

. Οι Γιαπωνέζοι όμως είναι παρεούλα με τους Τούρκους που δεν παραδέχονται τη σφαγή των Αρμενίων.
την γενοκτονια των αρμενιων δεν την αναγνωριζουν πολλες χωρες με πρωτες τις ΗΠΑ

Α ναι, με εκνευρίζουν επίσης αφάνταστα οι Γιαπωνέζοι και οι έμμονες ιδέες με τις μόδες τους.
και εμενα αλλα το ενα αλλο το αλλο

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Παραδεχθηκαν ? και τι με αυτο ? αλλαξαν μηπως τροπαρι ? Οτι και να 'ναι οι Ιαπωνες , σαν τους Αμερικανους δεν ειναι σιγουρα ...:rolleyes:
Αυτό πέστο στα εκατομμύρια Κινέζους και Κορεάτες που καθάρισαν με ιδιαζόντως απεχθή τρόπο.

Όσο για τους Ινδιάνους κλπ., δεν εννοώ εργασίες φοιτητών, αλλά συζητήσεις όταν μιλούν για εγκλήματα, κυρίως κατά της ανθρωπότητας. Επιπλέον, ναι, μιλάω για παραδοχή από πλευράς της κυβέρνησής τους με οργανώσεις εκθέσεων και στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό με θέμα πώς σκοτώσανε τους Ινδιάνους και τι κακοί που ήταν οι δολοφόνοι (είδα μια στο Βέλγιο) και η φάση με την ατομική βόμβα αφορούσε έκθεση στο Smithsonian που είναι το εθνικό τους μουσείο και ανήκει στην κυβέρνησή τους και όχι, δεν είναι ανεξάρτητο.

Με τα παραπάνω δεν ισχυρίζομαι ότι είναι τέλειοι οι Αμερικάνοι, αλλά creepy Γιαπωνέζοι ρε δεν είναι!

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Με τα παραπάνω δεν ισχυρίζομαι ότι είναι τέλειοι οι Αμερικάνοι, αλλά creepy Γιαπωνέζοι ρε δεν είναι!
Οι Ιαπωνες ειναι ενας ιδιαιτερος λαος που ζει σε μια πιο ιδιαιτερη χωρα.Ουσιαστικα ζουν στο τιποτε και ειναι πολλα.Και κουβαλουν και μια ιστορια χιλιαδων ετων.

Οι Αμερικανοι σε 300 χρονια κοντευουν να καταπιουν ολοκληρη την ηπειρο τους (παρθενα γη) και τους πορους της και πλεον κοιτανε που αλλου εχει να φανε.

Το μεγαλο quiz φυσικα ειναι ποιος τελικα σκοτωσε τους αμερικανους στο pearl harbor ...αμερικανοι ή ιαπωνες ? :rolleyes:

Απο κει και περα , ο τροπος που μεταχειριζονται τα αδεσποτα δεν μου ειναι αρεστος αλλα εχουν πολιτικες δικες τους ,τις οποιες εφαρμοζουν ''αυστηρα'' και αυτο ειναι θετικο για μια χωρα που η υπαρξη και η ευημερια της στηριζεται στην ταξη και μονο (αλλιως θα ηταν σαν τις Φιλιππινες)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Το μεγαλο quiz φυσικα ειναι ποιος τελικα σκοτωσε τους αμερικανους στο pearl harbor ...αμερικανοι ή ιαπωνες ? :rolleyes:
Μα εικαζεται ότι ο Ρουσβελτ γνώριζε για την επίθεση διότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ είχαν σπάσει τον κώδικα των Ιαπώνων (δεν είναι τυχαίο ότι τα αεροπλανοφόρα είχαν πάρει διαταγή να φύγουν από το Περλ Χάρμπορ) και θεώρησε ότι ήταν μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξει την κοινή γνώμη που ήταν αντίθετη στο να μπουν οι ΗΠΑ στο πολεμο. Το ζητούμενο του Ρουσβελτ ήταν να μπουν οι ΗΠΑ στο «παιχνίδι» για να έχουν δικαίωμα μετά στο μοίρασμα της «πίτας». ;):)

(Ο ορισμός του off topic!) :D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μα εικαζεται ότι ο Ρουσβελτ γνώριζε για την επίθεση διότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ είχαν σπάσει τον κώδικα των Ιαπώνων (δεν είναι τυχαίο ότι τα αεροπλανοφόρα είχαν πάρει διαταγή να φύγουν από το Περλ Χάρμπορ) και θεώρησε ότι ήταν μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξει την κοινή γνώμη που ήταν αντίθετη στο να μπουν οι ΗΠΑ στο πολεμο. Το ζητούμενο του Ρουσβελτ ήταν να μπουν οι ΗΠΑ στο «παιχνίδι» για να έχουν δικαίωμα μετά στο μοίρασμα της «πίτας». ;):)

(Ο ορισμός του off topic!) :D

Ναι, μόνο που αυτό τυχαίνει να είναι conspiracy theory και τελείως λάθος.:)

Παλαιός λαός με ιστορία είναι και οι κακόμοιροι Κινέζοι και Κορεάτες. Που τους κατασφάξανε οι "πολιτισμένοι" βλαμένοι.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Το αν είναι conspiracy theory ή λάθος, ας το αφήσουμε να το κρίνει η ιστορία.

Κατά τα αλλά οι «κακόμοιροι οι Κινεζοι» είναι αυτοι που συνεχίσουν να θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό της ανάπτυξης και του κέρδους προκαλώντας απίστευτης έκτασης οικολογική καταστροφή στον πλανητη (αυτή τη στιγμή 16 από τις 20 πιο μολυσμένες πόλεις στον κόσμο βρίσκονται στην Κίνα).

Χρειάζεται μήπως να αναφέρω και το γεγονός ότι γδέρνουν ζωντανά τα σκυλιά για τις γούνες τους και ότι μένει το κάνουν με πατάτες στο φούρνο?
Το Μουφ σου θα ήταν περιζητος μεζές στην Κίνα και η γούνα του όπως είναι και παρδαλή θα γίνονταν ανάρπαστη!

Με λίγα λόγια, καλό είναι να μην κρινουμε τις καταστασεις με 2 μέτρα και 2 σταθμά. ;):)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πρώτον: εσείς εκεί πέρα δεν πιστεύετε στον ύπνο?!:p:D Τι κάνετε τέτοια ώρα σηκωμένοι με εικοσιτόσα μηνύματα ενώ εδώ είναι 8 το βράδυ και κει άγρια χαράματα?! Μήπως σας ήπιε το αίμα το βαμπίρ?:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Όσο μαλάκες και να είναι οι Κινέζοι, δεν αξίζανε να σφαγιαστούν όπως τους καθαρίζανε οι Γιαπωνέζοι. Για του λόγου μου το αληθές, δηλαδή ότι είναι περίεργοι και βλαμένοι οι Γιαπωνέζοι, αναφέρω τη μαρτυρία φίλων μου Γιαπωνέζων που πήραν των ομματιών τους.

Όσο για το Μουφ, δε νομίζω να το μεζεδιάζανε οι Κινέζοι. Απ' ό,τι μου λέει ο αδερφός μου που τα μελέτησε αυτά για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω, τρώνε συγκεκριμένα σκυλιά με κοντά, λέει, πόδια. Το Μουφ επομένως είναι τελείως άχρηστος ως μεζές και μάλλον θα τους έτρωγε το δικό τους φαΐ.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Απ' ό,τι μου λέει ο αδερφός μου που τα μελέτησε αυτά για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω, τρώνε συγκεκριμένα σκυλιά με κοντά, λέει, πόδια.
Τα ψηλοποδαρα τους κάθονται στο στομάχι? :rolleyes::D

Τέλος πάντων, δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι το Μουφ θα τουμπάριζε ακόμα και τους Κινέζους με τα κόλπα του και δεν θα τους άφηνε δείγμα noodles και πάπιας Πεκίνου στο πιάτο τους! :D

Επίσης δεν έχω καμία αμφιβολία ότι κάποια στιγμή οι Εν Ελλαδι Dogforumιστες θα πρέπει να κλείσουμε τα pc και να αφεθουμε στην αγκαλια του Μορφεα, διότι πήγε 4.10 τα ξημερώματα και σε λιγο θα αρχίσουν να κελαηδούν τα πουλάκια! :p:D