οτι και να γραφεις εχεις ΤΟ στυλ!!!σε παω με χιλια ρε Σαρα!!aja1:Ξαφνιάζεστε? Οι Γιαπωνέζοι είναι τέτοιοι μαλάκες, εδώ ανθρώπους βασανίζανε και σκοτώνανε με φρικτό τρόπο, σαν τους Γερμανούς στο Δεύτερο Παγκόσμιο και χειρότερα. Και δεν το παραδέχονται καν τα καθάρματα. Περιμένατε να είναι καλύτεροι?!
to bloody biased for a historian. O Bομβαρδισμος της Δρεσδης ηδη εχει αρχισει να θεωρηται εγκλημα κατα της ανθρωπητας.Ξαφνιάζεστε? Οι Γιαπωνέζοι είναι τέτοιοι μαλάκες, εδώ ανθρώπους βασανίζανε και σκοτώνανε με φρικτό τρόπο, σαν τους Γερμανούς στο Δεύτερο Παγκόσμιο και χειρότερα. Και δεν το παραδέχονται καν τα καθάρματα. Περιμένατε να είναι καλύτεροι?!
Παραδεχθηκαν ? και τι με αυτο ? αλλαξαν μηπως τροπαρι ? Οτι και να 'ναι οι Ιαπωνες , σαν τους Αμερικανους δεν ειναι σιγουρα ...Και οι Αμερικάνοι παραδέχονται και κάνουνε εκθέσεις ότι σκοτώσανε εκατό εκατομμύρια Ινδιάνους και οι φοιτητές μου τα λένε από μόνοι τους στο μάθημα χωρίς να τους πω τίποτα. Επίσης κάνανε πρόσφατα έκθεση της ατομικής βόμβας και δείξανε και την πλευρά των Γιαπωνέζων αμάχων
την γενοκτονια των αρμενιων δεν την αναγνωριζουν πολλες χωρες με πρωτες τις ΗΠΑ. Οι Γιαπωνέζοι όμως είναι παρεούλα με τους Τούρκους που δεν παραδέχονται τη σφαγή των Αρμενίων.
και εμενα αλλα το ενα αλλο το αλλοΑ ναι, με εκνευρίζουν επίσης αφάνταστα οι Γιαπωνέζοι και οι έμμονες ιδέες με τις μόδες τους.
Αυτό πέστο στα εκατομμύρια Κινέζους και Κορεάτες που καθάρισαν με ιδιαζόντως απεχθή τρόπο.Παραδεχθηκαν ? και τι με αυτο ? αλλαξαν μηπως τροπαρι ? Οτι και να 'ναι οι Ιαπωνες , σαν τους Αμερικανους δεν ειναι σιγουρα ...
Οι Ιαπωνες ειναι ενας ιδιαιτερος λαος που ζει σε μια πιο ιδιαιτερη χωρα.Ουσιαστικα ζουν στο τιποτε και ειναι πολλα.Και κουβαλουν και μια ιστορια χιλιαδων ετων.Με τα παραπάνω δεν ισχυρίζομαι ότι είναι τέλειοι οι Αμερικάνοι, αλλά creepy Γιαπωνέζοι ρε δεν είναι!
Μα εικαζεται ότι ο Ρουσβελτ γνώριζε για την επίθεση διότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ είχαν σπάσει τον κώδικα των Ιαπώνων (δεν είναι τυχαίο ότι τα αεροπλανοφόρα είχαν πάρει διαταγή να φύγουν από το Περλ Χάρμπορ) και θεώρησε ότι ήταν μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξει την κοινή γνώμη που ήταν αντίθετη στο να μπουν οι ΗΠΑ στο πολεμο. Το ζητούμενο του Ρουσβελτ ήταν να μπουν οι ΗΠΑ στο «παιχνίδι» για να έχουν δικαίωμα μετά στο μοίρασμα της «πίτας».Το μεγαλο quiz φυσικα ειναι ποιος τελικα σκοτωσε τους αμερικανους στο pearl harbor ...αμερικανοι ή ιαπωνες ?
Μα εικαζεται ότι ο Ρουσβελτ γνώριζε για την επίθεση διότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ είχαν σπάσει τον κώδικα των Ιαπώνων (δεν είναι τυχαίο ότι τα αεροπλανοφόρα είχαν πάρει διαταγή να φύγουν από το Περλ Χάρμπορ) και θεώρησε ότι ήταν μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξει την κοινή γνώμη που ήταν αντίθετη στο να μπουν οι ΗΠΑ στο πολεμο. Το ζητούμενο του Ρουσβελτ ήταν να μπουν οι ΗΠΑ στο «παιχνίδι» για να έχουν δικαίωμα μετά στο μοίρασμα της «πίτας».
(Ο ορισμός του off topic!)
αχαχχααχαχαχαχαχχααχαχαααaja1:Kαι το πρωί στην δουλειά κουτουλάμε γ$ τα μπουλμαστίφ μου
Τα ψηλοποδαρα τους κάθονται στο στομάχι?Απ' ό,τι μου λέει ο αδερφός μου που τα μελέτησε αυτά για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω, τρώνε συγκεκριμένα σκυλιά με κοντά, λέει, πόδια.