DO NOT LITTER!

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Ε τώρα τι, έχει άλλη χάρη όταν τα μαζεύεις με το χέρι... :rolleyes:

Πάντως, αν εφάρμοζε μια σακούλα με κάποιον τρόπο θα ήταν ίσως βολικό για αυτούς που σιχαίνονται να τα μαζεύουν με το χέρι (νομίζω κατά μέσο όρο στις 3 φορές το συνηθίζεις). Αλλιώς, θα ήταν μιάς χρήσεως, ειδικά αν κάνει λίγο μαλακά κακά.
Επίσης, υπάρχουν και στο εμπόριο "φαρασάκια" σαν πλατιές τσιμπίδες όπου εφαρμόζει η σακούλα και μαζεύονται τα κακά χωρίς να έρθουν σε επαφή με τα χέρια.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ασε που νομιζω με αυτο το "φτιαρακι" σπροχνεις την τουρτα απο την μια μερια στην αλλη!
Και που να το βαλεις?? Να κουβαλας αλλη μια εξτρα τσαντα για αυτο?? Δεν νομιζω.

PolyBag- και χερι!! Εγγυηση!

GiantLara

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
88
2
Στο μαλτεζάκι της μάνας μου.. Σιχαινόμουν απίστευτα.. Μετά πήρα έναν Μεγάλο Δανο,και όλα μου φαίνονται απλά...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
Στο μαλτεζάκι της μάνας μου.. Σιχαινόμουν απίστευτα.. Μετά πήρα έναν Μεγάλο Δανο,και όλα μου φαίνονται απλά...
χαχα...είδες τα πράγματα σε άλλη διάσταση ε; :D

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
άλλη γλύκη η χειροσυλλογή δάφνη - όπως τα λες!! ζεστά-ζεστά τα δωράκια των παιδιών μας :p
Κι εγώ είπα να το γράψω αυτό, κάνει και κρύο πια, είναι μια ευχάριστη αλλαγή η ώρα εκείνη... :eye:

Πάντως μου φαίνονται λίγο τσάμπα κόπος αυτά τα μαραφέτια... Πιάσ' το εκεί να ξεμπερδεύεις, τι το λιβανίζουμε τώρα... :rolleyes:

Αν υπάρχει, όμως, κανά μαραφέτι να μαζεύεις τον εμετό από 2-3 μέτρα μακριά, αυτό μάλιστα, να το πείτε και σε μας!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Οταν μαζευω τις δημιουργιες του μικρου , αναρωτιεμαι τελικα ποιος ειναι το αφεντικο αναμεσα μας χαχαχα

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Από αύριο στην βόλτα όλοι με το χλωρινομπουκαλο ανά χείρας.:cuniaoo:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος