Εχουν λεπτομερείς οδηγίες, στο site.http://www.equilibriochallenge.gr/
Την ιδια μερα υπαρχει και αυτο.. δεν εχω καταλαβει ακριβως βεβαια πως θα γινει αυτος ο διαγωνισμος του πιο ισορροπημενου σκυλου.. ειναι σαν να προσκαλει τον ενζο παντως
Πράγματι είναι ανακρίβεια αυτό για τα περί εκθέσεων μορφολογίας και καλλιστείων. Είμαι βέβαιη ότι δεν έγινε με σκοπό να σνομπάρει αλλά μάλλον από άγνοια του τι είναι έκθεση μορφολογίας, - προφανώς ο copywriter ή ο υπεύθυνος της εταιρείας για την εκδήλωση δεν έχει σχέση με τα περί καθαρόαιμου και μορφολογίας. Εάν διορθωθεί αυτό δεν βλέπω τι κακό έχει η εκδήλωση. Τα θετικά είναι περισσότερα αφού συμβάλλει στο να γίνει πιο αποδεκτή η σκυλοιδιοκτησία στην Ελλάδα και να έρθουν οι ιδιοκτήτες σε επαφή με την έννοια της υπεύθυνης σκυλοιδιοκτησίας.@vrmode το κακό ήταν σε αυτό: "Στις μέρες μας, που είμαστε όλοι συνηθισμένοι στους κλασικούς διαγωνισμούς μορφολογίας και τα παρεμφερή καλλιστεία, η Εquilibrio κάνει ένα μεγάλο και τολμηρό βήμα μπροστά στοχεύοντας στην ανάδειξη των βασικών χαρακτηριστικών της πολύτιμης ισορροπίας των κατοικίδιών μας"...
Ελπίζω τώρα να είναι λίγο πιο ξεκάθαρο ότι είναι προσβητικό το κείμενό τους και δεν είναι τόσο αθώο όσο αυτό που περιγράφεις. Καλή συνέχεια.
Δηλαδή στις εξετάσεις canine good citizen όπου αξιολογείται και η συμπεριφορά προς άλλους σκύλους πάλι φάουλ είναι?Αυτό θα ήταν όντως μία βελτίωση αλλά θα μας έφτανε στα μισά του δρόμου.
Μετά θα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε και το
δηλαδή ότι ότι ισορροπημένος σκύλος για τον διαγωνισμό της Equilibrio είναι,
- Κοινωνικότητα με άλλους σκύλους
ανάμεσα στα υπόλοιπα που είναι όντως βάσιμα , όποιος σκύλος δεν αρπαχτεί με
όποιον άλλον σκύλο τον φέρει σε επαφή ο κριτής. Το οποίο δεν έχει σχέση με
τον ισορροπημένο σκύλο όπως τον γνωρίζουμε.
Όπως έγραψα πριν
"Έτσι προωθούν αυτόν τον κόσμο που σκάει στον δρόμο χωρίς λουρί και σου λέει
'γιατί εμένα μια χαρά είναι άστα να "παίξουν"', 'α εσύ έχεις πρόβλημα', 'ο σκυλος σου δεν είναι καλός' και άλλα τέτοια."
και όλα τα προβλήματα που αυτό δημιουργεί.
Πρέπει να τους ρωτήσω είναι η αλήθεια γιατί πλέον πολύ "μιλάω" χωρίς να έχω
ουσιώδη επαφή μαζί τους πέραν του website τους.. Μπορεί και να μην είναι έτσι τα
πράγματα.