dead cat walkink

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Η Ηρα μου είναι η 2χρονη ροτβαιλερίνα μου ένα θαυμάσιο πλάσμα απο όλες τις απόψεις, αλλά απο ότι φαίνεται έχει καταδικάσει την γάτα της οικογένειας σε θάνατο, την έχουμε γλυτώσει ήδη 2 φορές απο το στόμα της στο τσακ. Είναι η μόνη απο τα σκυλιά μου που έχει αυτές τις δολοφονικές τάσεις αλλά η μάννα της ΗΡΑΣ είναι γνωστή δολοφόνος γατών της Πάτρας, έχει σκοτώσει πάνω απο 10 κατα δήλωση του εκτροφέα (δεν χαίρεται βέβαια γι' αυτό). Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μην την βλέπει καθόλου αλλά φοβάμαι ότι η τρίτη θα είναι η φαρμακερή, ξέρει κανείς κάποιον τρόπο να την γλυτώσει η γάτα? Το να την δώσουμε (την γάτα) αποκλείεται είναι 10 χρονών, για την Ηρα βέβαια δεν το συζητάμε, άλλη λύση?.

andreaslabrador

Active Member
3 Μαϊου 2009
40
0
ΠΑΤΡΑ
Η Ηρα μου είναι η 2χρονη ροτβαιλερίνα μου ένα θαυμάσιο πλάσμα απο όλες τις απόψεις, αλλά απο ότι φαίνεται έχει καταδικάσει την γάτα της οικογένειας σε θάνατο, την έχουμε γλυτώσει ήδη 2 φορές απο το στόμα της στο τσακ. Είναι η μόνη απο τα σκυλιά μου που έχει αυτές τις δολοφονικές τάσεις αλλά η μάννα της ΗΡΑΣ είναι γνωστή δολοφόνος γατών της Πάτρας, έχει σκοτώσει πάνω απο 10 κατα δήλωση του εκτροφέα (δεν χαίρεται βέβαια γι' αυτό). Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μην την βλέπει καθόλου αλλά φοβάμαι ότι η τρίτη θα είναι η φαρμακερή, ξέρει κανείς κάποιον τρόπο να την γλυτώσει η γάτα? Το να την δώσουμε (την γάτα) αποκλείεται είναι 10 χρονών, για την Ηρα βέβαια δεν το συζητάμε, άλλη λύση?.
χαχα μια γατα αναμεσα σε καμια 15αρια σκυλια.εγω δε θα αισθανομουν και πολυ ανετα αν ημουν στη θεση της.απ τις λιγες γνωσεις μου νομιζω πως ειναι επικυνδινο και για την Ηρα.μηπως τη τραυματισει δηλαδη.

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
απο το να την σκοτωσει μηπως ειναι προτιμοτερο να μην βαζεις τον εγωισμο κ να την δωσεις?
ειναι αμαρτια το ζωακι,δεν χρειαζεται να γινει το λαθος για να καταλαβουμε τα αυτονοητα...ειναι κριμα ενα λαθος να κοστισει μια ζωη...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Κρίμα η γάτα, είναι και δέκα χρονών. Δεν μπορείς να τις εμποδίσεις να συναντιούνται?
Ίσως πρέπει όντως να σκεφτείς να δώσεις ένα απ' τα δύο.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
ο μάρλευ το αρσενικό μου ροτβάιλερ μπορεί (και έχει) κοιμηθεί μαζί με την γάτα κανένα πρόβλημα.

andreaslabrador

Active Member
3 Μαϊου 2009
40
0
ΠΑΤΡΑ
Χωρις να κανω το ξερολα.εχω την εντυπωση πως οτι και να γινει απο πλευρας εκπαιδευσης αφου την εχει βαλει στο ματι καποια στιγμη θα τη βρειτε κοματακια...αλλα παλι πως να περιορισεις τη γατα μακρια απο την ΗΡΑ.πολυ δυσκολο

soulimpouli

Member
1 Ιουνίου 2009
21
0
ATTIKH
Κατά την άποψη μου είναι πολύ δύσκολο και θέλει συνεχή προσπάθεια. Γίνεται όμως. Τα μαθαίνεις να ζουν μαζί , με εκπαίδευση. Είχα παρόμοιο θέμα με το προηγούμενο μου σκύλο(ο οποίος πέθανε από φόλα, από κάποιους ηλίθιους, δεν έμαθα το λόγο ποτέ. Ήταν ο αγαπημένος σκύλος της γειτονιάς που τον πρόσεχαν όλοι, ένα boxer αδέσποτο. Τον είχε βρεί ο πατέρας μου πολύ άσχημα χτυπημένο στο χωράφι, στο εξοχικό μας και τον φροντίζαμε, μας αγαπούσε τόσο πολύ που λίγο πριν φτάσουμε στο εξοχικό, άκουγε τη κόρνα και εμφανιζόταν από το πουθενά και πήδαγε τη μάντρα, τη τεράστια και από τη χαρά του σηκωνόταν όρθιος μας κόλαγε στο τοίχο και μας έγλειφε. Σόρυ, κάθε φορά που μιλάω για αυτόν με πιάνει λογοδοιάροια, το καταλάβατε άλλωστε :D). Όποτε έβλεπε γάτες όμως λύσαγε. Τελικά με επιμονή δική μου εφόσον είχα και γάτα τα έβαζα μαζί συνέχεια και με χάδια και ομιλία έμαθαν. Το γέλιο είναι ότι μετά ηρέμησε και ήταν απαθέστατος με κάθε γατί που κυκλοφορούσε γύρω του. Θεωρώ ότι παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας του κάθε ζώου και ο χειρισμός του αφεντικού.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Εντατική αποευαισθητοποίηση μπορεί να έχει αποτέλεσμα?

soulimpouli

Member
1 Ιουνίου 2009
21
0
ATTIKH
Μπορείς να δοκιμάσεις, κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερη και αν δείς ότι η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου να πάρεις πιο δραστικά μέτρα. (αν και δεν πρόσεξα ότι έχεις πολλά σκυλιά). Δε σου λέω ότι θα γίνει αλλά πόσες εναλλακτικές έχεις εκτός από την απομάκρυνση της γάτας?

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Ξέρω ότι είμαι σε σκυλοφόρουμ, αλλά γιατί η πλειοψηφία φαίνεται να θεωρεί ότι πρέπει να απομακρυνθεί η γάτα; :confused:

Αν δεν υπάρχει λύση και τελικά αποφασίσεις ότι είναι απαραίτητο να δώσεις κάποιο από τα δυο, στη θέση σου θα έδινα χωρίς καμιά αμφιβολία το σκύλο. Ζει μαζί σας 2 χρόνια ενώ η γάτα 10!
Και όσοι ξέρουν από γάτες, γνωρίζουν πολύ καλά πόσο τους στοιχίζουν οι αλλαγές.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
...ή του σκύλου έτσι?
Δε συμπαθώ τις γάτες, αλλά δεν ξέρω... νομίζω ότι το παλαιότερο κατοικίδιο πρέπει πάντα να έχει προτεραιότητα όταν τίθενται τέτοια θέματα. Το συγκεκριμένο γατί πάρα πολύ δύσκολα θα βρει άλλο σπίτι στην ηλικία που είναι.

edit: μαζί γράφαμε Loukia

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ρε παιδια, προσφατα ειχα κι εγω ενα θεμα με την δικια μου την Ηρα.
Αφου τα καταφερα εγω ο ασχετος σιγα σιγα να την κανω λιγοτερο επιθετικη στις γατες με τις συμβουλες της Ζιβαγκο, γιατι να μην το κανει και η amalthea?

Φυσικα υπαρχει μεγαλη διαφορα στις δυο περιπτωσεις. Η δικια μου κυνηγουσε αδεσποτες για τις οποιες δεν ειχα και κανεναν ιδιαιτερο καημό και επισης εξω την εχω παντα δεμενη.

mariettou

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2009
314
1
Glasgow, UK
Αν απλως δεν αφηνατε το σκυλο στον ιδιο χωρο με τη γατα; Σε διαφορετικα δωματια εννοω..ή την σκυλα στο crate οταν λειπετε;

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μου είναι αυτο...
Τι γίνεται σε περίπτωση ότι πρέπει να συμβιώσουν αυτά τα δύο ζώα...
Μπορεί να συμβεί σε όλους μας...Φαντάστείτε ένα σενάριο...κάποιος/α από εμάς με σκύλο να παντρευτεί κάποιον/α με γάτα...και να μην τα πηγαίνουν καλά τα ζωντανά μεταύ τους...ποιός υποχωρεί κι αποχωρίζεται τον σύντροφό του;;;:confused::(

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μου είναι αυτο...
Τι γίνεται σε περίπτωση ότι πρέπει να συμβιώσουν αυτά τα δύο ζώα...
Μπορεί να συμβεί σε όλους μας...Φαντάστείτε ένα σενάριο...κάποιος/α από εμάς με σκύλο να παντρευτεί κάποιον/α με γάτα...και να μην τα πηγαίνουν καλά τα ζωντανά μεταύ τους...ποιός υποχωρεί κι αποχωρίζεται τον σύντροφό του;;;:confused::(
Ο αντρας!!:p:p:D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δεν ψαχνεις συντροφο στα κουτουρού.
Χρησιμοποιεις τον κτηνιατρο, εκτροφεα, εκπαιδευτη σαν προξενήτρα.
Ξερει αυτος ποιοι/ποιες εχουν μονο σκυλια.

:p:rolleyes:

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Καλά έτσι όπως το διάβασα dead cat walking νόμιζα οτι υπήρξε νεκρανάσταση:D Νόμιζα οτι είδε καποιος τη γάτα του να την πατάει αυτοκίνητο και μετά εκεί που την είχε για χαλκομανία να σηκώνεται αυτή κυρία, να τον σνομπάρει και να φεύγει. Πολύ πιασάρικος τίτλος.
Καλά και 2 χρόνια πως τα είχατε μαζί; Τι περιμένατε, να τις εξαντλήσει και τις 7 ζωές η γάτα; Τώρα που μεγάλωσε και η σκύλα δύσκολο το βλέπω, οι εκπαιδευτές αναλαμβάνουν τέτοιες καταστάσεις; Μήπως να έκανες μία προσπάθεια σε αυτήν την κατεύθυνση γιατί ποιο να δώσεις τώρα; Αξίζει;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97