είναι μορφολογική, χαρακτηρολογική, όλα μαζί ή έχει και άθληση;Μιά έκθεση που η ιστορία της ξεκινάει απο το 1891 , μια εκθεση που για να συμετέχει σκύλος πρέπει να ειναι δεκτός, να εχει qualifications, μια εκθεση που για τον καθε κυνόφιλο έχει ιδιαίτερη αξία, είναι απλά τα crufts
Τί έκθεση είναι τα Crufts; Δε βρήκα κάτι στο φόρουμ.
Σόρρυ αλλά δε μου έβγαλε τίποτα η εξελιγμένη με την αναζήτηση ''CRUFTS''. Δε βγάζει αν τα γράφουμε κεφαλαία; Και πάλι σόρρυ, μπορείς να το σαρώσεις
εγώ μπορώ να πάω; απ' ότι πρόσεξα ανά δύο χρόνια γίνονται; άρα το 13;επιπροσθετα agility μονο απο νεους χειριστες
εκθεση με 25000 σκύλους επιλεγμένους, σε χώρο που ολα ειναι σε τάξη, χωρις προβλήματα, απλά αυτά ειναι τα crufts
Οχι δεν εχεις qualification, επιπρόσθετα μπορείς να δεις οτι η έκθεση που διοργανωνει ο ΚΟΕ το καλοκαίρι, αν κερδίσεις σου δινει το δικαιωμα της συμμετοχής για το 2013 , επιπρόσθετα αν ο σκύλος σου ειναι ΙΝΤ CH μπορεις να συμμετάσχεις, τα crufts ειναι μια ιστορία, μια παράδοση, σου εύχομαι να πας εκεί έστω και σαν επισκέπτης.εγώ μπορώ να πάω; απ' ότι πρόσεξα ανά δύο χρόνια γίνονται; άρα το 13;
καλα, αν πρωτα εισαι αποδεκτός εκει, τα της μεταφοράς είναι απλούστεραΔυστυχώς έτσι όπως έχουν κάνει την αερομεταφορά σκυλιών οι αεροπορικές εταιρίες μόνο σαν επισκέπτες μπορούμε να πάμε!!
εκτός εάν κάποιος έχει άδεια 15-20 μέρες και μπορεί να πάει με αυτοκίνητο ή τρένα
όχι, σαν θεατής εννοούσα, ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες παρότι εμένα δε μου λένε κάτι (όχι ότι δεν μετράνε, αλλά πως δεν τα καταλαβαίνω) σε μια έκθεση έχω πάει όλη κι όλη και σε ένα ανεπίσημο herding festival πριν αρκετό καιρό.Οχι δεν εχεις qualification, επιπρόσθετα μπορείς να δεις οτι η έκθεση που διοργανωνει ο ΚΟΕ το καλοκαίρι, αν κερδίσεις σου δινει το δικαιωμα της συμμετοχής για το 2013 , επιπρόσθετα αν ο σκύλος σου ειναι ΙΝΤ CH μπορεις να συμμετάσχεις, τα crufts ειναι μια ιστορία, μια παράδοση, σου εύχομαι να πας εκεί έστω και σαν επισκέπτης.
Μπορείτε να πάτε, η έκθεση γίνεται στο N.E.C στο Coventry καθε Mάρτιο, ελπίιζω να είναι μια καλή εμπειρία σε σχέση με τη πρώτη σας επίσκεψη σε έκθεση το τελευταίο έτος, και με αυτές τίς επιπρόσθετες εμπειρίες σας , να βοηθήσετε στα της εκτροφής και της κυνοφιλίας τα μέλη και τους επισκέπτες του forumόχι, σαν θεατής εννοούσα, ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες παρότι εμένα δε μου λένε κάτι (όχι ότι δεν μετράνε, αλλά πως δεν τα καταλαβαίνω) σε μια έκθεση έχω πάει όλη κι όλη και σε ένα ανεπίσημο herding festival πριν αρκετό καιρό.
στα της εκτροφής όχι, ούτε το επιδιώκω ούτε και θα μπορούσα. Στα της κυνοφιλίας, τουλάχιστον διαδικτυακά, ό,τι μπορώ, όσο μπορώ.Μπορείτε να πάτε, η έκθεση γίνεται στο N.E.C στο Coventry καθε Mάρτιο, ελπίιζω να είναι μια καλή εμπειρία σε σχέση με τη πρώτη σας επίσκεψη σε έκθεση το τελευταίο έτος, και με αυτές τίς επιπρόσθετες εμπειρίες σας , να βοηθήσετε στα της εκτροφής και της κυνοφιλίας τα μέλη και τους επισκέπτες του forum