CRUFTS

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Μιά έκθεση που η ιστορία της ξεκινάει απο το 1891 , μια εκθεση που για να συμετέχει σκύλος πρέπει να ειναι δεκτός, να εχει qualifications, μια εκθεση που για τον καθε κυνόφιλο έχει ιδιαίτερη αξία, είναι απλά τα crufts

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Μιά έκθεση που η ιστορία της ξεκινάει απο το 1891 , μια εκθεση που για να συμετέχει σκύλος πρέπει να ειναι δεκτός, να εχει qualifications, μια εκθεση που για τον καθε κυνόφιλο έχει ιδιαίτερη αξία, είναι απλά τα crufts
είναι μορφολογική, χαρακτηρολογική, όλα μαζί ή έχει και άθληση;

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Σόρρυ αλλά δε μου έβγαλε τίποτα η εξελιγμένη με την αναζήτηση ''CRUFTS''. Δε βγάζει αν τα γράφουμε κεφαλαία; Και πάλι σόρρυ, μπορείς να το σαρώσεις :)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
επιπροσθετα agility μονο απο νεους χειριστες
εκθεση με 25000 σκύλους επιλεγμένους, σε χώρο που ολα ειναι σε τάξη, χωρις προβλήματα, απλά αυτά ειναι τα crufts
εγώ μπορώ να πάω; απ' ότι πρόσεξα ανά δύο χρόνια γίνονται; άρα το 13;

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
και για να κλείσω με τις αναφορες μου, εύχομαι σε όλους να πάτε έστω και σαν επισκέπτες, αν δείτε τι ειναι πραγματικά έκθεση σκύλων, να δείτε σκύλους και χειριστές , εκατομμύρια επισκεπτές, ολα σε τάξη, και μετά να κανετε κρίσεις, και πρότασεις βελτιώσεων

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
εγώ μπορώ να πάω; απ' ότι πρόσεξα ανά δύο χρόνια γίνονται; άρα το 13;
Οχι δεν εχεις qualification, επιπρόσθετα μπορείς να δεις οτι η έκθεση που διοργανωνει ο ΚΟΕ το καλοκαίρι, αν κερδίσεις σου δινει το δικαιωμα της συμμετοχής για το 2013 , επιπρόσθετα αν ο σκύλος σου ειναι ΙΝΤ CH μπορεις να συμμετάσχεις, τα crufts ειναι μια ιστορία, μια παράδοση, σου εύχομαι να πας εκεί έστω και σαν επισκέπτης.

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Δυστυχώς έτσι όπως έχουν κάνει την αερομεταφορά σκυλιών οι αεροπορικές εταιρίες μόνο σαν επισκέπτες μπορούμε να πάμε!!
εκτός εάν κάποιος έχει άδεια 15-20 μέρες και μπορεί να πάει με αυτοκίνητο ή τρένα

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Δυστυχώς έτσι όπως έχουν κάνει την αερομεταφορά σκυλιών οι αεροπορικές εταιρίες μόνο σαν επισκέπτες μπορούμε να πάμε!!
εκτός εάν κάποιος έχει άδεια 15-20 μέρες και μπορεί να πάει με αυτοκίνητο ή τρένα
καλα, αν πρωτα εισαι αποδεκτός εκει, τα της μεταφοράς είναι απλούστερα

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Οχι δεν εχεις qualification, επιπρόσθετα μπορείς να δεις οτι η έκθεση που διοργανωνει ο ΚΟΕ το καλοκαίρι, αν κερδίσεις σου δινει το δικαιωμα της συμμετοχής για το 2013 , επιπρόσθετα αν ο σκύλος σου ειναι ΙΝΤ CH μπορεις να συμμετάσχεις, τα crufts ειναι μια ιστορία, μια παράδοση, σου εύχομαι να πας εκεί έστω και σαν επισκέπτης.
όχι, σαν θεατής εννοούσα, ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες παρότι εμένα δε μου λένε κάτι (όχι ότι δεν μετράνε, αλλά πως δεν τα καταλαβαίνω) σε μια έκθεση έχω πάει όλη κι όλη και σε ένα ανεπίσημο herding festival πριν αρκετό καιρό.

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
όχι, σαν θεατής εννοούσα, ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες παρότι εμένα δε μου λένε κάτι (όχι ότι δεν μετράνε, αλλά πως δεν τα καταλαβαίνω) σε μια έκθεση έχω πάει όλη κι όλη και σε ένα ανεπίσημο herding festival πριν αρκετό καιρό.
Μπορείτε να πάτε, η έκθεση γίνεται στο N.E.C στο Coventry καθε Mάρτιο, ελπίιζω να είναι μια καλή εμπειρία σε σχέση με τη πρώτη σας επίσκεψη σε έκθεση το τελευταίο έτος, και με αυτές τίς επιπρόσθετες εμπειρίες σας , να βοηθήσετε στα της εκτροφής και της κυνοφιλίας τα μέλη και τους επισκέπτες του forum

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Μπορείτε να πάτε, η έκθεση γίνεται στο N.E.C στο Coventry καθε Mάρτιο, ελπίιζω να είναι μια καλή εμπειρία σε σχέση με τη πρώτη σας επίσκεψη σε έκθεση το τελευταίο έτος, και με αυτές τίς επιπρόσθετες εμπειρίες σας , να βοηθήσετε στα της εκτροφής και της κυνοφιλίας τα μέλη και τους επισκέπτες του forum
στα της εκτροφής όχι, ούτε το επιδιώκω ούτε και θα μπορούσα. Στα της κυνοφιλίας, τουλάχιστον διαδικτυακά, ό,τι μπορώ, όσο μπορώ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι