Crate & akita...

Κων/νος

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2010
222
0
Αθηνα,Μελισσια
Καλησπερα!
Προκειται να παρω ενα ιαπωνικο ακιτα&θα ηθελα να ξερω αν ενδυκνειται το crate για αυτου του ειδους σκυλια&τι μεγεθος να επιλεξω?Σε προηγουμενα σκυλια(Γ.Π. & Χασκι) που ειχα δεν εχω χρησιμοποιησει.Θα ειανι η πρωτη φορα αν τελικα το τολμησω.

8eios

New Member
21 Φεβρουαρίου 2011
1
0
Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η - Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η:

1) Μην χρησιμοποιείς το crate σαν τιμωρία
2) Επ'ουδενί μην κλειδώνεις τον σκύλο μεσα οταν έρχεται κόσμος!!!!!!
3) Ξεκίνα σταδιακά να του μαθαίνεις οτι αυτο το "κλουβι" ειναι ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ και ειναι καλό.

Αν επιτρέπεται , απο που θα το παρεις; Ψαχνω κι εγω αλλα δεν θελω pet shop.

Κων/νος

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2010
222
0
Αθηνα,Μελισσια
Ο σκυλος ειναι μελος της οικογενειας&δεν υπαρχει θεμα να κλειδωθει για κανεναν.Οποιος δεν θελει δεν ερχεται.Πολυ πολυ να μενει στο δωματιο μου ο σκυλος.&φυσικα δεν υπαρχει θεμα τιμωριας.Για εκμαθηση τουαλετας&ως χωρο του θα το μαθω....ωσπου μετα να χρησιμοποιει το κανονικο του σπιτακι εξω στη βεραντα.Απο εδω κοιτα το : http://cgi.ebay.de/NEW-DOG-PUPPY-CA...9?pt=UK_Pet_Supplies_Dogs&hash=item3a5e1f49fd .Εγω μαλλον το 42" θα παρω

Κων/νος

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2010
222
0
Αθηνα,Μελισσια
Για crate ωστε μετα να χρησιμοποιηθει&ως σπιτακι (για να μην του αλλαζω το κλουβι του με το ηδη υπαρχον σπιτακι που διαθετω) ειναι καλυτερο αυτο :45785_gulliver_1..jpg η ενα κανονικο crate? Αυτο μπορει να χρησιμοποιηθει για την εκπαιδευση του?

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Εξαρταται. Αυτο που εβαλες ειναι για την μεταφορα. Αν θες να το χρησιμοποιεις και για μεταφορα παιρνεις αυτο. Αν οχι τοτε παιρνεις το αλλο που ειναι πιο "ανετο" και πιο φθηνο.
Συγνωμη αλλα επειδη δεν καταλαβα. Ο σκυλος σου θα μενει στο μπαλκονι?

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Αν στο μπαλκονι θα ειναι μονο για καποιες ωρες πχ οταν λειπεις το πρωι στην δουλεια και το θελεις για να προστατευεται απο τα καιρικα φαινομενα τοτε μπορεις να παρεις και σπιτακι.
Αν το χρησιμοποιησεις και για την μεταφορα του (αμαξι, αεροπλανο κτλ) τοτε παρε το πλαστικο crate μεταφορας

Κων/νος

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2010
222
0
Αθηνα,Μελισσια
Σπιτακι υπαρχει ηδη.Το crate το θελω για την εκπαιδευση κυριως .Απλα ελεγα για να μην αλλαζω μετα το crate με το σπιτακι&εχοω τυχον προβληματα προσαρμογης του σκυλου. Αλλιως αν δνε τιθεται τετοιο θεμα προσαρμογης-μπερδεματος του σκυλου,δεν υπαρχει λογος αγορας αυτου που εδειξα πιο πριν

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Με μπερδεψες εντελως ομως.
Εχει ηδη σπιτακι στο μπαλκονι σωστα?
Και θες να παρεις και crate για την εκπαιδευση του? Για εκπαιδευση τουαλετας μιλαμε ή κατι αλλο?

Κων/νος

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2010
222
0
Αθηνα,Μελισσια
Sorry για το μπερδεμα.Ναι εχω ηδη σπιτακι απο προηγουμενα σκυλια.Θελω το crate για εκπαδευση τουαλετας κυριως&αν τυχει καμαι φορα&χρειαστει να μεινει μεσα στο crate αν λειψω λιγο διαστημα να μην κανει μανταρα το σπιτι

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Εγω στην θεση σου θα επαιρνα το μεταλλικο. Με την προϋποθεση οτι θα το χρησιμοποιεις μεσα στο σπιτι.
Δε νομιζω οτι θα εχει θεμα να χρησιμοποιει το σπιτακι στο μπαλκονι οταν ερθει η ωρα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97