Crate και κουταβάκια

Gerasimos82

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2010
126
0
Για ένα σκυλάκι labrador ημίαιμο που θα γίνει μεσαίου μεγέθους τι crate να πάρω?? Στόχος μου είναι να μην αλλάξω crate όσο μεγαλώνει το σκυλάκι...

Επίσης από οτι έχω δεί πολλοί χρησιμοποιείτε τα crate για να βάζετε τουλάχιστον τα κουταβάκια όσο λείπετε .. Μπορέι ένα κουτάβι να μείνει τόσες ώρες μέσα σε ένα crate?? Εγώ λεώ να το βάζω σε ένα δωμάτιο με to crate ανοιχτο για να μπαίνει να κοιμάται όποτε θέλει όταν λείπω

Ευχαριστώ

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Σε παρακαλώ,κανε μια αναζήτηση στο φόρουμ!Έχουμε αναφερθεί πάρα πολλές φορές σε αυτό το ζήτημα!
Όπως βολεύεται ο καθένας το χρησιμοποιεί αρκεί το κουτάβι να το δεχθεί ως σπιτάκι και όχι ως τιμωρία!Επίσης οι ώρες που θα μένει να μην είναι πάρα πολλές!Δεν αφήνουμε πότε κουτάβι μόνο του όσες ώρες είμαστε στην δουλειά ας πούμε!Βγάλτο από το μυαλό σου!Το κλουβί το παίρνουμε για εκμάθηση τουαλέτας και για να ήσυχαζει κάποια λίγη ώρα το μικρό μέσα σε αυτό!

Gerasimos82

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2010
126
0
Ευχαριστώ.. πάντως εγώ λέω να αγοράσω και crate και το άλλο που το περιορίζεις σε συγκεκριμένο χώρο (Δεν θυμάμαι το όνομα του)... Το crate θα είναι η φωλίτσα του και με το άλλο θα το περιορίζω... Ελπίζω όλα να πάνε καλα...

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Γερασιμε, καπου στο ημπεη ειχα δει κρεητ που ειναι μεγαλα και εχουν κ μεταλλικο χωρισμα. Μπορεις να παρεις ενα τετοιο μεγαλο και να βαλεις το διαχωριστικο κ οσο μεγαλωνει το σκυλακι, να το βγαλεις.ταταααααααααα! Θα σε βολεψει πολυ παντως σε πολλες καταστασεις το κρεητ. Αλλα ΟΧΙ πολλες ωρες μεσα. Βλαπτει ψυχη τε κ σωματι το κουταβι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97