crate και κλουβι μεταφορας

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
στο σπιτι εχουμε παρει Crate στο οποιο πλεον καθεται χωρις να διαμαρτυρεται καθολου μεχρι να τον βγαλω. το θεμα μας ειναι οτι οταν πηγαιναμε στο χωριο κοιμοταν μαζι μας με αποτελεσμα το βραδυ να σηκωνεται και να λερωνει καπου στο σπιτι, κατι που το ειχε κοψει. ετσι για τις μερες που πηγαινουμε στο χωριο (παρασκευοσαββατοκυριακα) πηρα ενα κλουβακι μεταφορας αρκετα ευρυχωρο για το μεγεθος του. χτες το βραδυ ομως εκλαιγε και δεν το ηθελε. για να πω την αληθεια το περιμενα οτι θα συμεριφερθει ετσι . το θεμα ειναι πως ενω εχει συνηθισει να ειναι περιορισμενος στο crate δεν του αρεσει το αλλο? πρεπει να ακολουθησω την ιδια διαδικασια και με το κλουβακι μεταφορας? και ελπιζω οτι θα καθεται στο crate και δεν θα το παρει με φοβο παλι. τελος να πω οτι η μαμα μου τον εβγαλε γιατι με τους γονεις μ ηταν χτες.τον λυπηθηκε λεει γιατι ηταν πολυ φοβισμενος και τν εβγαλε :(

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Δεν αφήνεις άλλους να μπλέκονται, στα εκπαιδευτικά σου προγράμματα.
Ακολουθείς την ίδια διαδικασία με το crate και κάνεις υπομονή να μάθει και το box.
Αν κλαψουρίζει πολύ, δοκίμασε να σκεπάσεις το box με κάτι.

Αλλά...το σημαντικότερο είναι, να μην κάνει ο καθένας σας διαφορετικά πράγματα.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
mareco σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση! συνηθως δεν μπλεκονται απλα χτες εκλαιγε πολυ! αν το σκεπασω δεν θα φοβηθει περισσοτερο γιατι δεν θα βλεπει καθολου? εγω πιστευω οτι εκανε ετσι γτ ηταν πολυ σκοτεινο!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Δεν θα φοβηθεί περισσότερο.
Καλός εχόντων, θα ησυχάσει πιο γρήγορα.
Σίγουρα μην του δίνεις σημασία όταν παραπονιέται. Οτι έκανες και για το crate.

Και...βλέποντας και κάνοντας...

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
η αληθεια ειναι οτι μολις βαλαμε ενα μαξιλαρι απο μπροστα σταματησε! δεν ακουγοταν τπτ..απλα ανησυχω μηπως δεν του φτανει ο αερας!! η αρχισει να φοβαται το σκοταδι!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Δεν είπαμε να το σφραγίσεις αεροστεγώς βρε παιδί μου :)
Πέτα από πάνω μια πετσέτα ή κάτι τέτοιο, κι άστον.
Και μην εικάζεις, ότι θα του δημιουργηθούν νέες φοβίες.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul