Ειναι κοταβι ακομα κ δεν μπορω να υπολογισω το τελικο του μεγεθος. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σαςΤο κατάλληλο crate για Beagle είναι αυτό που θα έχει διαστάσεις τόσο ώστε να χωράει ένα ενήλικο Beagle μέσα του!
Υπολόγισε το ύψος ενός ενήλικα Beagle μαζί με το κεφάλι και όχι στο ακρώμιο, υπολόγισε πόσο χώρο πιάνει όταν είναι ξαπλωμένο και πόσο χώρο πιάνει όταν στριφογυρνάει!
Ναι καθαρόαιμό είναι. Ευχαριστώ ( ειναι το ίδιο που μου εχουν στειλει κ πιο πάνω )Καλησπέρα! Το beaglακι σου είναι καθαρόαιμο?
Γιατί ένας γνωστός μου, πήρε beagle από pet shop και το σκυλί έχει γίνει 20 κιλά. Ομολογουμένως μοιάζει πολύ με beagle αν εξαιρέσεις ότι είναι διπλάσιος σε μέγεθος από το φυσιολογικό
Αν είναι καθαρόαιμο beagle, λογικά αυτό: ΣΥΡΜΆΤΙΝΟ ΚΛΟΥΒΊ - Pet Spot θα του είναι μια χαρά (αν και στο ύψος ίσως του είναι λίγο κοντό, μπορείς να πάρεις το αμέσως μεγαλύτερο για σιγουριά)
Ναι,τελειωσα. Δεν το πήρα απο εκτροφεα τελικά αλλά απο ιδιώτη με θυληκό που είχε γεννησει.npoulis είχες ξανανοίξει ακριβώς το ίδιο θέμα
Τελικά ξεμπέρδεψες με τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις και βρήκες και εκτροφέα beagle;
Aπό ποιό εκτροφείο είναι το σκυλάκι;
Με αυτή την έννοια, ένα crate σαν αυτό που έχει ο Ricos, νομίζω ότι θα καλύψει κάθε ενδεχόμενη εξέλιξη......Εν πάσει περιπτώσει επειδή δεν ξέρεις ύψος ενήλικου σκύλου πάρε διαστάσεις λίγο μεγαλύτερες για να είσαι μέσα...
τι πλάκα που έχετε όλοι εσείς που όποιος δεν σας χαϊδέψει τα αφτιά είναι αυτόματα υπεροπτικός..Στο σάιτ αυτό λοιπόν ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που λένε τα πράγματα με το όνομα τους και δεν γλύφουν για να είναι αρεστοί.κριμα οπως να υπάρχουν ατομα μέσα που απαντούν υπεροπτικά και δεν βοηθάνε εμάς τους "ασχετους με τα σκυλια" καλη συνεχεια