cooling blanket

sad_sam

Active Member
8 Φεβρουαρίου 2011
31
5
Γεια σας,

θα ηθελα να ρωτησω αν εχει χρησιμοποιει καποιος για το σκυλακι του cooling blanket.
Αν ναι θα ηθελα να μου πει αν ειναι ευχαριστημενος και απο που την πηρε.

Εχω ενα cane corso και δεν την παλευει καθολου με την ζεστη...

Ευχαριστω

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Στο amazon ειχα δει cooling beds αλλα δεν τα εχω χρησιμοποιησει. . .
Ουτε τα δικα μου την παλευουν με την ζεστη αλλα ευτυχως που υπαρχει και
το πλακακι!

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
αλλα ευτυχως που υπαρχει και
το πλακακι!
Συμφωνώ!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι αν δεν θέλεις να ξαπλώνει στα πλακάκια. Θα ψεκάσεις για παράδειγμα με νεράκι ένα βαμβακερό σεντόνι, θα το στρώσεις στο σημείο που του αρέσει συνήθως να κοιμάται και θα την καταβρεί ;). Δεν υπάρχει πιο δροσιστικό πράγμα για τον σκύλο!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εγώ έχω cooling blanket...και την χρησιμοποιώ συνέχεια ειδικά στον γέρο... Την έιχα πάρει από κάτι Ιταλούς που είχαν περίπτερο στο Παγκόσμιο στο Ζάγκρεμπ...Αυτοί έφτιαχναν και κατά παραγγελία cooling jackets για βολτες στη ζέστη.

Είναι πολύ βολική πάντως και κρατάει μέχρι και 4,5 ώρες δροσιά....Επίσης, είναι καλή και για ταξίδι με αυτοκίνητο για μέσα σε box..

sad_sam

Active Member
8 Φεβρουαρίου 2011
31
5
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.

Για την ωρα τον ψεκαζω με νερο παγωμενο.
Θα δοκιμασω και την ιδεα με το σεντονι.

Katerina k. να σε ρωτησω.
Η κουβερτα που εχεις ειναι με gel?
Αν ειναι ευκολο μου λες τι μαρκα ειναι να το ψαξω λιγο στο google?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
Να τον ψεκάζεις γενικώς, πχ στο κεφάλι ή στην πλάτη, δεν του προσφέρει δροσιά.

Πάρε μια μεγάλη πετσέτα, ή ένα παλιό σεντόνι όπως σου είπαν, ή ακόμη και ένα μεγάλο χαρτόνι και βρέξτα και δείξε του να κάθεται πάνω. Να δροσίζει βασικά την κοιλιά του. Μόνο από εκεί θα ανακουφιστεί.

little_pony

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2008
179
0
Χαλκίδα
katerina k. δωσε μας τα φωτα σου.. ψαχνομαι κ γω να παρω ενα.. το κρεβατι το καταργησαμε για καλοκαιρι, το χαλακι παλι δεν το θελει, και όλη την ώρα στα πλακακια ανησυχω για τους αγκωνες που γδερνονται.. χωρια που για να ηρεμισει ειδικα τωρα στον καυσωνα θελει air codition..

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Το έχω καταχωνιάσει κάπου με τη μετακόμιση και δεν το βρίσκω γαμώτο...Θα ξανά ψάξω αύριο....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133

Το HyperKewl μαξιλάρι ψύξης είναι ένας εύκολος και ασφαλής τρόπος για να κρατήσετε το κατοικίδιο ζώο σας δροσερό μια καυτή ημέρα. Το μαξιλάρι ψύξης ενεργοποιείται με απλή εμβάπτιση σε νερό για 1 - 2 λεπτά. Το σκυλί σας θα απολαύσει ώρες δροσιάς, ανακούφισης και προστασία από τη ζέστη του καλοκαιριού. Τα μαξιλάρια HyperKewl ψύξης σκύλων έχουν μέγεθος σύμφωνα με τα πρότυπα κλουβιά σκυλιών.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Ευχαριστώ πολύ!!!!
Και τα 45€ αρκετά μου φαίνονται σε σχέση με το εξωτερικό που τα έχουν 13δολάρια αλλά τι να κάνουμε δεν πειράζει!!
Θα το κοιτάξω!! Αν πέσει στο μάτι σας και κανένα άλλο ρίξτε σήμα!! :D
Τουλάχιστον να κάνει δουλειά και χαλάλι!!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Eγω εχω ενα "cooling Collar" που ειναι το ιδιο υλικο με την κουβερτα- και εκτος οτι ειναι αβολο, επειδη ειμαι φαρδυ και ακαμπτο, δεν κανει και σπουδαια δουλεια. Ουτε καν δροσερο δεν θα τα ελεγα.

Καλυτερα να παρεις μεγαλες πλκακες παγοκυστες και να της βαλεις κατω απο ενα βρεγμενο σεντονη/κουβερτα. Πιο κρυο θα ειναι.

shib

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2012
156
3
Ωραία ιδέα για ταξίδι με αυτοκίνητο!!!!!Νομίζω θα κάνει δουλειά και σε μας στο κάθισμα αυτοκινήτου το μεσημέρι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn