Είναι υπακοή για προχωρημένους και προετοιμασία για πιθανούς αγώνες υπακοής. Δηλαδή περπατάς με το σκύλο σε σχηματισμό και πρέπει να μπορεί να σε ακολουθεί με συγκεκριμένο τρόπο και να σταματάει όταν του λες και να πηγαίνει στη θέση που πρέπει, δηλαδή παράλληλα με το γόνατό σου, τέτοια πράγματα. Εγώ τον πάω για την ώρα διότι είναι πολύ ζωηρός και δε λέει να μάθει μερικά πράγματα καλά, π.χ. στο heel και stay μου τα πρήζει τρομάρα του, εν τω μεταξύ με τα distractions των άλλων σκυλιών γίνεται χαμός. Δυστυχώς, το λέω με σπαραγμό ψυχής, αλλά στο stay είναι τελευταίος στην τάξη. Χτες μου είπανε κιόλας ότι φταίω κι εγώ διότι όταν του λέω stay, η φωνή μου αντί να είναι κοφτή έχει παρακλητικό τόνο. Επίσης δε λέει να μάθει ότι όταν χτυπάει κάποιος το κουδούνι δεν έχει την πρόθεση να με σκοτώσει. Γενικώς θέλω να συνεχίσει με τον εκπαιδευτή εκείνο διότι είναι καλός και τον πάει. Επίσης παραδόξως στο heel είναι καλύτερος εκεί πέρα αν και δεν έχει τη χάρη και τον αυτοματισμό σκυλακίων του καναπέ. Υποθέτω ότι είναι επίσης διότι στο βάθος το θεωρώ τελείως γελοίο να είναι κοτζαμάμ Μουφ σα σκυλάκι του καναπέ, αλλά αυτό είναι μάλλον πρόβλημα δικό μου και βλακώδες κατάλοιπο.