Chow-chow

artis

Active Member
27 Ιουνίου 2012
36
0
το ονομα το εγραψα λαθος συγνωμη

Για σας εχω ενα τσοου τσοου θηλυκο που ειναι 3 χρονων και αποφασισα να το ζευγαρωσο!!βρηκα το αρσενικο και οταν ηταν οι γονιμες μερες το πηρα!!ομως οταν προσπαθουσε το αρσενικο να κανει την δουλεια αυτη εφευγε ,κατεβαζε την ουρα ή καθωταν!!!ξερετε που μπορει να οφειλεται αυτο και τι μπορω να κανω την επομενη φορα!!νοου ειπαν πως ειναι δυσκολη ρατσα για ζευγαρωμα κε χριαζονται τεχνιτα μεσα για αυτο μηπως γνοριζετε τι μεσα χριαζονται και ποσα περιπου κοστιζουν????:confused::confused:

Last edited:

artis

Active Member
27 Ιουνίου 2012
36
0
οσο για τα αδεσποτα εδω στην κυπρο ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα!!και θα τα δωσο σε στενους μου φιλους που μου σητησαν δεν τα κανω ολκα τυχαια μην φοβαστε!!:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
artis κανονικά στο dogforum απαγορεύονται συζητήσεις για τέτοια ζευγαρώματα.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στην Κύπρο πιστεύετε άλλους Θεούς, σχετικά με τα αδέσποτα.

Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι λόγοι που σου παραθέτουν, κατά του ζευγαρώματος, το θέμα θα πρέπει να κλειδωθεί και να μην συνεχιστεί η συζήτηση.

Εύχομαι για το καλό της σκύλας σου, να μην το συνεχίσεις.

Στην Κύπρο δεν έχετε αδέσποτα;

Kwnstadina

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
98
0
31
Εκαλη,Αθηνα
twitter.com
Και παλι ειμαι επιφυλακτικη σε αυτα τα θεματα!Σιγουρα θα σε ενημερωσουν και τα πιο εμπειρα μελη του φορουμ για τους κινδυνους και για τους λογους που δεν πρεπει να ζευγαρωνουμε τα σκυλια μας.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
To να μην ζευγαρώσεις το σκύλο σου δεν έχει να κάνει μόνο με τα αδέσποτα αλλά και με την υγεία των κουταβιών και του σκύλου σου ....
Δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να γίνει μόνο σε ταλαιπωρία θα μπείτε .

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Το ξέρεις φαντάζομαι ότι μπορεί να πεθάνει η σκύλα σου ε; Ή να της κολλήσεις οποιαδήποτε μεταδιδόμενη ασθένεια από το αρσενικό. Για εξετάσεις και χαρτιά και ιστορίες να μην κάνουμε καν λόγο ε; Δεν...

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
οσο για τα αδεσποτα εδω στην κυπρο ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα!!και θα τα δωσο σε στενους μου φιλους που μου σητησαν δεν τα κανω ολκα τυχαια μην φοβαστε!!:D
Πες το ντε να ησυχάσουμε....:dohh:

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Εϊπες πως θα το κάνεις γιατί σου το έχουν ζητήσει φίλοι. Τι ακριβώς σου έχουν ζητήσει; Σκυλιά chow chow? Γιατί όσο και να ΜΟΙΑΖΕΙ το σκυλάκι σου με την αντίστοιχη ράτσα και όσο και να ΜΟΙΑΖΕΙ και το άλλο το σκυλάκι με την ίδια ράτσα, αν δεν υπάρχει PEDIGREE τα σκυλιά ΔΕΝ είναι καθαρόαιμα! Άρα, τσάμπα δουλειά θα κάνεις για να το πω ΚΑΙ έτσι! Καλύτερα να ψάξουν οι ενδιαφερόμενοι σε φιλοζωικές ή αν θέλουν ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ να πάνε σε εκτροφέα! Φιλικά πάντα όλα αυτά!

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
πες ενα καλο λογο που πρεπει να ζευγαρωσει η σκυλα σου,
γιατι πρεπει να γινει οποσδηποτε ?
ξερεις απο γεννες ?

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Μετά αναρωτιόμαστε γιατί τα σκυλιά πάνε απο το κακό στο χειρότερο... όταν ζευγαρώνουμε ότι να'ναι τι απαιτήσεις να έχουμε?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul