Chow chow & μινι πινσερ μαζι...???

marinoskat

Member
9 Οκτωβρίου 2009
13
0
35
Kolonos
Καλησπερα παιδια...Εχει ο θειος μου ενα τσοου τσοου(αρσενικο) περιπου 6 χρονων που δεν μπορω να πω οτι εχει κυκλοφορησει εξω...Επειδη μενουμε στην ιδια πολυκατοικια και ειναι μονιμως ελευθερα λετε να εχω προβλημα που θελω να παρω ενα μινι πινσερ(θηλυκο)???Ρωταω για να ξερω αν θα αντιμετωπισω προβληματα...Οποιος ξερει παρακαλω ας με προηδοποιησει....:)
Ευχαριστω πολυ...

marinoskat

Member
9 Οκτωβρίου 2009
13
0
35
Kolonos
Τις περισσοτερες φορες ναι...(ειδικα οταν θα ειναι μωρο)αλλα αργοτερα θα το αφηνω να κυκλοφορει εξω(εχουμε και αυλη)...Λες να εχω προβλημα...?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Το ζήτημα είναι ότι λες ότι το Chow Chow δεν είναι καθόλου κοινωνικοποιημένο και σε συνδιασμό με τον κυριαρχικό χαρακτήρα πρέπει οπωσδήποτε να το προσέξετε γιατί είναι αρκετά πιθανό να αντιδράσει....

Έχω την εντύπωση ότι δεν αντέχει το κρύο το πινσερ, οπότε δεν μπορεί να είναι μόνιμα έξω, επίσης πρέπει να μην ξεχάσεις ότι λόγω μεγέθους χωράει να περάσει από τρυπούλες κι ανοίγματα που δεν το σκέφτεσαι!
Θέλει λίγο προσοχή!

marinoskat

Member
9 Οκτωβρίου 2009
13
0
35
Kolonos
Δεν υπαρχουν τροποι να φυγει απο το σπιτι αν εννοεις απο τρυπες σωληνες κλπ...Οσο για το οτι ειναι ευαισθητα το εχω διαβασει και θα παρω τα μετρα μου...Το μονο που με απασχολει ειναι με τον αλλο σκυλο...Αυτος ειναι ο λογος που θελω να το παρω και θηλυκο...Τι με συμβουλευεις..?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δεν μπορώ να σε συμβουλέυσω και πολλά πράγματα...μόνο εσύ γνωρίζεις τον χαρακτήρα του σκύλου που υπάρχει ήδη στο σπίτι...

Εγώ, θεωρητικά πάντα, αν πίστευα ότι θα ανεχθεί τον νέο σκύλο, θα επέλεγα το αντίθετο φύλο απο το chow chow και θα φρόντιζα να τα συστήσω από νωρίς το ένα στο άλλο, σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες, ώστε τελικά να το συνηθήσει...κι ακόμα καλύτερα με τη βοήθεια ενός έμπειρου εκπαιδευτή!

Επίσης θα έλεγα στον θείο μου να ασχοληθεί, να ελέγξει και στη χειρότερη να περιορίσει κάπως το σκύλο του, κι εσύ τον δικό σου, ώστε να μπορούν να συνυπαρχουν και οι δύο χωρίς δράματα....

marinoskat

Member
9 Οκτωβρίου 2009
13
0
35
Kolonos
φοιβο σε ευχαριστω πολυ...κατι τελευταιο...λενε οτι τα μικρα σκυλια κατουρανε οπου βρουνε,ειναι ατιθασα κλπ.Ισχυει η εχει να κανει με την εκπαιδευση και τον τροπο που το μεγαλωνεις και το μαθαινεις?
σε ευχαριστω και καλο σου απογευμα....:D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν το αντιμετωπίσετε σαν σκύλο με την απαιτούμενη εκπαίδευση, πειθαρχία και τις βόλτες του, κι όχι σαν αξεσουάρ ή μωρό ή δεν ξέρω τι άλλο, να είσαι 1000% σίγουρος ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!;)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τι με συμβουλευεις..?
Να μην το πάρεις το πινσεράκι.
Το πιθανότερο είναι να μην υπάρχει πρόβλημα με το Chow-Chow του θειου, διότι θα είναι διαφορετικού φύλου, αλλά το min pin δεν είναι σε καμία περίπτωση σκύλος για αυλή.

marinoskat

Member
9 Οκτωβρίου 2009
13
0
35
Kolonos
ευχαριστω πολυ...η αληθεια ειναι οτι το φορουμ με εχει βοηθησει πολυ..αυτο το σκυλακι το θελω για μενα και ειναι το πρωτο που θα το αναλαβω μονος μου και ειμαι καθε μερα στο φορουμ και μαθαινω ολο κ πιο πολλα...ευχαριστω...σας ειμαι υποχρεος...:D

marinoskat

Member
9 Οκτωβρίου 2009
13
0
35
Kolonos
Rottie καλησπερα...εννοειται πως δεν θα το εχω αυλη το μωρο μου:p.Την αυλη την ανεφερα επειδη θελω να το μαθω να πηγαινει για την αναγκη του(εννοειται πως θα το πηγαινω και βολτα ετσι αλλα επειδη δεν εχω παντα σταθερο προγραμμα λογω προπονησης,δουλειας κλπ θα πηγαινουμε βολτα σε διαφορετικα χρονικα διαστηματα).Στο σπιτι θα το εχω με το κρεβατακι του,τις κουβερτουλες του τα παντα....:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog