Charlie & Lora

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Καλησπέρα! Νομίζω πως ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω τα σκυλάκια μου! Την Lora και τον Charlie!
H Lora μου είναι ημίαιμο Χάσκυ- γκριφόν 2 χρονων. Βρέθηκε απο ζωόφιλη πριν περιπου 1/5 χρόνο έξω απο το Love Radio ατον Ταύρο (απο κει πήρε και το όνομα της). Η αγγελία μάλιστα είχε φιλοξενηθεί και σε αυτό το forum Μόλις την είδα την ερωτεύτηκα!!

http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?2223-Βρέθηκε-σκυλάκι-στον-Πειραιά

Ο Charlie μου είναι ένας ημίαιμος κανισάκος 7 μηνών, σκερτσόζος (!) με αγάπη για την αδελφη του πλέον, Lora που τον υιοθέτησα μέσα απο αυτό το forum!

Είναι η δεύτερη φωτογραφία απο αριστερα!

http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?8713-Ημιαιμα-Κανις-ψαχνουν-σπιτι.
Ιδού πως είναι τώρα ο Charlie :

και η Lora :

:):):):):):):):):):):):):):):)

Last edited:

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Ευχαριστώ δεν έχω πει η γαϊδούρα τόσο καιρό..

Ευχαριστώ λοιπόν και ανταποδίδω. :)

Στο αγαπημενο μας παρκο.. :p

Last edited:

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Camping with Charlie ;-)

Στο καράβι...

Για μπανάκι με τη φιλη του Yiasou...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
O Charlie, που τυχαινει να τον εχω γνωρισει και απο κοντα, ειναι ΠΟΛΤΥ καλο σκυλακι!!
Τον λατρευω!!!
Εχει απιστευτα γλυκο βλεμμα!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Και τα 2 σκυλακια ειναι καταπληκτικα!
Η Λορα παιχνιδιαρα και πειραχτηρι τρελο! Ο Τσαρλυ ναζιαρης και με απιστευτο περπατημα!
Να σου ζησουν Αγγελικη μου και να ειναι παντα γερα και χαρουμενα!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Σας ευχαριστώ πολυ πολυ :D
Ανδριαννα πεθαινω για τις γαλλιδες σου αλλα η αμερικανιδα της κορης σου "στρυφογυριζει" ακομα στο μυαλο μου!
Αυτο ειναι βλέμμα!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Σας ευχαριστώ πολυ πολυ :D
Ανδριαννα πεθαινω για τις γαλλιδες σου αλλα η αμερικανιδα της κορης σου "στρυφογυριζει" ακομα στο μυαλο μου!
Αυτο ειναι βλέμμα!
Πιστεψε με- δεν θα ηθελες να εχεις τετοιο σκυλο!!
Ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ απαιτητηκη ρατσα, σε οτι αφρα την περιποιηση!! Και δεν συνγχορει να χαλαρωσεις στο θεμα αυτο- επειδη τοτε το μονο που εχεις να κανεις, ειναι να το ξυρισεις, επειδη εχει τζιβιασει! Και τοτε εχει χαθει και ολη η μαγεια!!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Αν ειχα τετοιο σκύλο.. θα είχες γίνει ζαμπλουτη!
Θα στον έφερνα καθε εβδομαδα για χτενισμα!!
:):):)

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Αν ειχα τετοιο σκύλο.. θα είχες γίνει ζαμπλουτη!
Θα στον έφερνα καθε εβδομαδα για χτενισμα!!
:):):)
Μονο χτενισμα ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ!!
Καθε εβδωμαδα μπανιο, ξεκομπιασμα, χτενισμα και καθε 10-15 μερες κουρεμα στα σημεια που κουρεβονται- μια φορα το μηνα Stripping στην πλατη και καθε 15-20 ψαλιδισμα στα ποδια.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Επανερχομαι για να σας παρουσιασω το τριτο (ευχομαι και τελευταιο) μελος της αγελης μας.
Η (θεα) Αστάρτη..

Η Αστάρτη είναι 15 χρονων και και μεχρι σημερα ζουσε αποκλειστικα έξω και εβγαινε πολυ σπανια βόλτα.
Ο κύριος που τη φρόντιζε δυστυχως εφυγε απο καρδια εχθες. Ηταν γείτονας μας πολλα χρόνια και φίλος του πατερα μου.
Οι συγγενεις δεν ενδιαφερθηκαν ιδιαίτερα γι'αυτον ποσο μαλλον για το σκυλο.

Δεν μπηκα καν στο κοπο να βαλω αγγελία για την Ασταρτη..
Αποφασισα να της προσφερω μια ζεστη γωνιτσα για τα γεραματα της και ευτυχως συμφωνησαν και οι υπολοιποι μαζι μου (άνθρωποι και σκύλοι).
Εχει καποια θεματα υγείας (μαστιτιδα) αλλα κατα τα άλλα ειναι ενας χαρουμενος και ήσυχος σκύλος..
Σημερα προσπαθησα επι ματαίω να τη βαλω στο αυτοκινητο (ειναι περιπου 35 κιλα και δεν έχει μπει ποτε) για να την παω στο γιατρο.
Μιλησα με καποιον κτηνιατρο της περιοχης και θα έρθει να τη δει αυριο.
Αρνείται πεισματικα να μπει μεσα στο σπιτι κι αν ξεγελαστει και το κανει, παει κοντα στην πορτα για να βγει.
Στη βολτα ειναι ο πιο καλοβολος σκύλος που έχω συναντησει (μαλλον λόγω ηλικίας).

Προς στο παρον της έχω βαλει ένα σπιτι στον κήπο γιατι ειναι γεματη ψυλους και μόλις ολοκληρωθει η αποπαρασιτωση της θα κανω κι αλλες προσπαθειες να τιμησει το σπιτικο μας..
Εως τοτε, καπελακι αντηλιακο και πολλες ώρες στον κηπο..
Θα επανελθω με περισσοτερες φωτογραφίες..

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Οσο μεγάλο μπράβο και να πούμε, θα είναι λίγο...
Να σας έχει ο Θεός καλά!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Α,μωρε η γριουλα...Θα ειναι και στεναχωρημενη που εχασε το αφεντικο της...Καλα εκανες!

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Βρε την γιαγιούλα την Αστάρτη.. Νά'σαι καλά Αγγελική που της έδωσες ένα σπίτι για τα τελευταία χρόνια της!