cavalier king charles spaniel : γινομαι μαμακα!!!

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
Καλησπερα παιδια! Μετα απο ωριμη σκεψη και εξεταζοντας ολα τα ενδεχομενα, λιαν συντομως θα γινω μαμα ενος κουκλιου κινγκ τσαρλς αν ολα πανε καλα με την επερχομενη γεννα της κυριας δαφνης καρυοφυλλης στο καπανδριτη. ενημερωθηκα σε πολλα θεματα απο το φορουμ οσον αφορα εκτροφεια της συγκεκριμενης ρατσας, πιθανα προβληματα του ζωου κτλ. ειχα κατα νου και αλλες ρατσες αλλα τις απερριψα για διαφορους λογους (π.χ : τα γαλλικα μπουλντογκ) . εχω μιλησει με τους εκτροφεις και αναμενουν γεννα απο στιγμη σε στιγμη. σε 5 μερουλες θα παρω παλι τηλεφωνο να δουμε τι θα γινει. ειχα σκυλακια καθολη την πορεια της ζωης μου αλλα κινγκ τσαρλς ποτε ξανα. περιμενω εν αγωνιως. θελετε να μου πειτε ποια ειναι η γνωμη σας σχετικα με το φυλο. αν εχω την δυνατοτητα να επιλεξω φυλο, ποιο θα μου προτεινατε, θηλυκο ή αρσενικο? εγω μαλλον θηλυκο λεω αλλα δεν ειναι καθολου κακο να ακουσω και τις αποψεις σας!:)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Με το καλό !!!
Ειδικά στα king charles spaniel τα αγοράκια είναι ακόμη πιο τρυφερά και γλυκά από τα θηλυκά. Θα σου πει και η κυρία Δάφνη γι αυτό. Βέβαια τα κοριτσάκια είναι εγγύηση σε όλες τις φυλές!

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
να σαι καλα κυβελη μου!!! το περιμενω πως και πως! ναι θα μιλησω αναλυτικοτερα και με την κυρια δαφνη σχετικα με το φυλο του κουταβιου! θα παω και απο το εκτροφειο απαραιτητως! μετραω τις μερες αναποδα για τον ερχομο!:) ε ναι τα κοριτσια ειμαστε εγγυηση σε καθε ειδος !χιχι!:)

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Με το καλό η γέννα και με το καλό να πάρεις και εσυ το μωρό σου. Επειδή είχα και αρσενικα και θηλυκα δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω. Πιστεύω να πάρεις αυτό που θα ερωτευτεις και θα σε ερωτευτεί.

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Πόσο όμορφα αυτά τα τσαρλάκια. Με το καλό να πάνε όλα και να τον αποκτήσεις σύντομα.

efaki

Member
12 Δεκεμβρίου 2010
5
0
kavala
με το καλο να το παρεις το κουταβακι σου.κι εγω απο την κυρια δαφνη τον πηρα τον ορφεα μου και τωρα ειναι σχεδον 2.5 χρονων.ειναι απλα τελειος.λιγη υπομονη στην αρχη μεχρι να τον εκπαιδευσεις για τα βασικα και μετα ολα μελι-γαλα.να εισαι ετοιμη για πολυ αγαπη και φιλακια(γλυψιμο)απο τον μικρουλη σου.ειναι πραγματικα μια πολυ τρυφερη ρατσα.ολα καλα να πανε ευχομαι!!:)

DimitrisTerrier

Banned
Banned
20 Ιανουαρίου 2013
113
0
Thessaloniki
Αντε με το καλο να δεχτεις το (σιγουρα)γλυκιτατο κουταβακι σου.Καλοτυχο να ειναι και να του προσφερεις πολυ πολυ αγαπη.Να εισαι σιγουρη πως θα σου το ανταποδωσει.:)

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
efaki kai dimitristerrier σας ευχαριστω παρα πολυ!! :) τελικα δυστυχως δεν θα παρω καβαλιερ. εχω στραφει σε αλλη ρατσα για την οποια θα ειμαι πιο σιγουρη (οσο μπορω) για τυχον μελλοντικα προβληματα υγειας. να στε καλα παιδια! θα ενημερωσω για τον ερχομο του κουταβιου μου. ακομα δεν λεω τιποτα, θα περιμενω να πανε ολα καλα! (εφακι παρεπιπτοντως, η γεννα που ειχε η κυρια Δαφνη δεν ειχε αισιο τελος. εκανε 2 κουταβακια η σκυλιτσα της και πεθαναν και τα 2 δυστυχως :(....)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi