Carlos και Μπουμπού-Συμβίωση

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Πάνε σχεδόν 2 μήνες από την μέρα που το μικρό Μπουμπουκάκι βρήκε την μαμά μου στον δρόμο και την υιοθέτησε μαζί με τον Carlos! :p

Η Μπουμπού είναι ένα υπέροχο σκυλάκι, απίστευτα καλός χαρακτήρας που δεν καταλαβαίνεις καν ότι υπάρχει σκυλί μέσα στο σπίτι όταν λείπει ο Κάρλος. Πολύ καλόβολη, θέλει συνεχώς την ανθρώπινη επαφή και όλη την μέρα τρέχει πίσω από τον κ...λο του Καρλίτο θέλοντας να συμμετέχει στα πάντα! :)

Η ιεραρχία έχει ξεκαθαρίσει μεταξύ τους, η μικρή πλέον τον ενοχλεί μόνο όταν της δώσει αυτός το οκ, και τρώει μόνο αφού τελειώσει ο Κάρλος, έτσι τα αγριέματα έχουν κοπεί στο ελάχιστο.

Επίσης, η συμπεριφορά του Κάρλος έχει βελτιωθεί, είναι πιο ήρεμος μέσα στο σπίτι, και έχει κόψει σε μεγάλο βαθμό το γαύγισμα, ειδικά όταν είναι στο μπαλκόνι.

Παρόλα αυτά, έχω δύο απορίες...όταν είμαι μπροστά και την διορθώνει, πρέπει να επεμβαίνω? Το κάνω μόνο όταν κρίνω ότι η διόρθωση που της κάνει είναι κάπως πιο ισχυρή.

Επίσης, τους έχουμε αφήσει κάνα δυο φορές μόνους τους στο σπίτι και τα πήγαν μια χαρά, υπάρχει κίνδυνος να την τραυματίσει σοβαρά? Αν τους χωρίσουμε κλαίνε και οι δυο και γρατζουνάνε τις πόρτες...

Καλοδεχούμενες όλες οι απαντήσεις! :)

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Εαν με την διορθωση εννοεις γρυλισμα, σπρωξιμο και χτυπηματα των δοντιων στον αερα χωρις δαγκωμα εγω δεν θα επενεβαινα (αν βεβαια συμβαινει σε μικρη συχνοτητα και οχι συνεχως). Αν τα πραγματα γινονται πιο αγρια ναι, φωνη και καθε κατεργαρης στον παγκο του.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97