CANE CORSO

giorgoskout

Member
7 Ιουλίου 2015
15
0
38
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ CANE CORSO 7 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ, ΤΟΥ ΡΙΧΝΩ ΜΟΝΟ ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΗΡΕΥΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΕΠΕΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΣΕ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΣΒΕΣΤΙΟ. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Ή ΠΟΙΑ ΤΡΟΦΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΩ?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ο γιατρός σου, δεν γνωρίζει να σου πει;
Ο εκτροφέας σου;
Ασβέστιο γιατί του δίνεις;

Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Μην γράφεις κεφαλαία, σε παρακαλώ :)

• Like
Reactions: ghelly and johnk

giorgoskout

Member
7 Ιουλίου 2015
15
0
38
Καλως σας βρηκα. ο γιατρός που τον ειδε μου είπε για την τροφή και την αλλαξαμε και ασβέστιο του δίνω γιατί εχει πολύ ανάπτυξη κ πρέπει να δέσουν τα κόκκαλα είναι 7 μηνών 33 κιλά κ ο κορμός του έχει ύψος 65 πόντους..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Το ασβέστιο ο γιατρός σου το έδωσε;
Να διασταυρώσεις αν πρέπει να το παίρνει, γιατί μπορεί να του κάνεις ανεπανόρθωτη ζημιά.

• Like
Reactions: kasi

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πρόσεξε πολύ ομως τώρα στην ανάπτυξη, πόσο ασβέστιο παίρνει από την τροφή και πόσο του δίνεις εξτρά. Δεν θες να πάρει επιπλέον και να εχεις αλλα προβληματα.

giorgoskout

Member
7 Ιουλίου 2015
15
0
38
ναι ο γιατρος μου το εδωσε για να μην εχει προβλημα στις αρθρωσεις. μηπως γνωριζετε περιπου ποση ποσοτητα ασβεστιου πρεπει να παιρνει την ημερα?

rodolfos

Member
10 Ιουλίου 2015
5
1
47
Γεια σας και απο μένα, εχω και εγώ ενα cane mix presa 8 μηνων θυλικο, 30 και κατι κιλα 65 υψος περιπου ειναι και το δικο μου. Της δινω orijen puppy απο τοτε που την πηρα. Δεν εχω θεματα γενικα . Την τρώει με ορεξη. Ασβεστιο μετα απο πολλες συζητησεις με εκτροφεα και φιλους καλταληξα στο οτι δεν χρειαζεται ασβέστιο αν του δινεις μια καλη τροφη. Το παραπανω ασβέστιο δεν κανει καλο να ξερεις. Επισης πολλοι κτηνιατροι θελουν να πουλανε χαπια χωρις να ξερουν την συγκεγριμενη φυλη και τις χρειαζεται . Ψαχνω ομως μια φτηνοτερη αλλα δοκιμασμενη αν υπαρχει. Μαλλον θα παω στην θυγατρικη της την Acana. Αν θελει κάποιος που εχει σκυλο της ιδιας ρατσας να μας πει την εμπειρια σε σχεση με τις τροφες παρακαλω..

• Like
Reactions: kasi

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Βρε Ροδόλφε καλως ήρθες καταρχάς, αλλά...για ποιά ράτσα θέλεις να μάθεις και...με τι εκτροφέα έχεις μιλήσει; Ετσι, από περιέργεια δηλαδή.

• Like
Reactions: Michalis-Maya

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
cane canario.... mareco....
δοκιμασε την bewi dog junior large breed....
πολυ καλυτερη με μικροτερα ποσοστα πρωτεινης ιδανικο για μεγαλοσωμες φυλες σε αντιθεση με την ακανα και την οριτζεν και πολυ οικονομικοτερη στα ιδαι χρηματα αν οχι λιγοτερα παιρνεις το 25
κιλο.... ειμαι σιγουρος οτι θα μεινεις ευχαριστημενος.....

• Like
Reactions: johnk and mareco

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog