cane corso συμπεριφορα

killa

Member
28 Δεκεμβρίου 2012
6
0
Γεια σας και χρονια πολλα! Ειμαι νεο μελος στο forum και θα ηθελα να μου διαλευκανετε ορισμενες αποριες που εχω! Ειμαι νεα 'μαμα' της ομορφης κουταβινας cane corso που βλεπετε στην εικονα! Ειναι 47 ημερων και ειναι πολυ παιχνιδιαρα, ομως ορισμενες φορες οταν την πιανω στο κεφαλακι της γριλιζει και επιχειρι να δαγκωσει!Η δικη μου αντιδραση ειναι να της λεω το κλασικο 'μη' και να την αφηνω! Να προσθεσω βεβαια οτι εχω ενα ακομα σκυλι στο σπιτι 3 ετων jack russel το οποιο στην αρχη που την ειχα φερει την δαγκωσε και της γριλιζε!Και τωρα η ερωτηση: θα πρεπει να ανησηχω για το γρυλισμα της, θα πρεπει να φερθω εγω καπως διαφορετικα? Συγνωμη για την πολυλογια αλλα καταλαβαινετε οτι οταν μεγαλωσει θα ειναι αργα για να κοπει το γρυλισμα και πιστευω οτι ειναι λιγο επικυνδινο να μου γρυλιζει ενα τετοιο σκυλι. Ευχαριστω!!!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
- Συνεχιζε να της λες "μη" και οταν το κανει να φευγεις απο κοντα της για κανα 10' σαν να την τιμωρεις με την απουσια σου.
- Tο πηρες πολυ νωρις. 2 μηνων το παιρνουμε απο την οικογενεια του
- Δεν εχει προλαβει να κοινωνικοποιηθειμε τα αδερφια του και τη μανα του
- Πες μας τον εκτροφεα που το πηρες (το πηρα απο το εξωτερικο, με διαβατηρια δεν πιανεται)
- Εχεις pedigree? (και παλι διαβατηρια, σφραγιδες τελωνειου, FBI, CSI, Wi-Fi δεν πιανονται)
- Καλως ηρθες
- Χρονια πολλα
- Καλη χρονια

killa

Member
28 Δεκεμβρίου 2012
6
0
χερεται και παλι! σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! Ξερω οτι ισως ειναι λαθος ομως επειδη θελω να ειμαι ηλικρινης δεν το πηρα απο εκτροφεα! Το πηρα απο ιδιωτη. Ειδα κ τη μανα κ τον πατερα, καθαροαιμοι και οι δυο με χαρτια κ pedigree.Σιγουρα το πηρα πολυ νωρις(10/11/2012 η γεννα)! Κατα την δικη σας αποψη (σιγουρα πιο εμπειρη απο τη δικη μου) πιστευετε οτι θα σταματησει η θα πρεπει να μιλησω με καποιον εκπαιδευτη?

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Ακόμα είναι μωρό δεν μπορείς να κάνεις πολλά, γι'αυτό καλό θα ήταν αν μπορείς να το αφήσεις με την υπόλοιπη γέννα.
Την εξήγηση στην έδωσε η φίλη ποίο πάνω

- Δεν εχει προλαβει να κοινωνικοποιηθειμε τα αδερφια του και τη μανα του

Το ότι έχει ένα σκυλί pedigree δεν σημαίνει ότι είναι κατάλληλα για αναπαραγωγή αν δεν έχουν κάποιες απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις όπως αν είναι ελεύθεροι δυσπλασίας κτλ..

Κάνε μία αναζήτηση για κάνε κορσο έχει αρκετά θέματα

killa

Member
28 Δεκεμβρίου 2012
6
0
οκ! Σας ευχαριστω πολυ παιδια θα κανω οτι καλυτερο μπορω και για εκεινη κ για μενα! Θα εχετε συντομα νεα μου, να ειστε καλα και παλι καλη χρονια σε ολους μας κ στα ζωακια μας!

killa

Member
28 Δεκεμβρίου 2012
6
0
Γεια σας και παλι παιδια και καλη χρονια σε ολους! Ειχα αναφερει σε προηγουμενο μυνημα για ενα μικρο προβληματακι σε θεμα γρυλισματος της μικρης μου killas!Παρολο που ειναι μικρουλα ,προσπαθησα να την αφησω οπως με ειχατε συμβουλεψει με την υπολοιπη γεννα αλλα δυστιχως ειχαν δωθει τα κουταβια!Ας μιλησουμε ομως για τωρα..ειναι 2 μηνων και 6 ημερων με το επαναλαμβανομενο 'μη' και σταθερη συμπεριφορα απο μερους μου δεν εχει ξανα γρυλισει ουτε δαγκωσει, δαγκωνει μονο τα παιχνιδια της!Ηρθα σε επαφη κ με εναν εκπαιδευτει κ μου ειπε οτι η συμπεριφορα που ειχε οφειλοταν στην αλλαγη του περιβαλλοντος και να συνεχισω την συμπεριφορα που εχω απεναντι της!Επεισης επειδι εχω απλετο χρονο,λογο οτι δεν δουλευω τωρα και ειμαι ολη τη μερα μαζι της, την εχω μαθει να καθετε, να ξαπλωνει κ.α! Εχω εντυπωσιαστει απο το ποσο γρηγορα μαθαινει!Παιδια ειναι απιστευτη!!!!!Εχθες καναμε κ το πρωτο μας εμβολιο κ η κτηνιατρος μας εδωσε κ καποιες βιταμινες για να μην εχουμε αργοτερα προβληματα με τα ποδια!Να και μερικες φοτο μας!face1.jpgface.jpg

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi