Camping & BARF

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Φέτος με το που πάρω την άδειά μου, φεύγουμε για ελεύθερο camping!
Αλλά έχω προβληματιστεί πάρα πολύ για τη διατροφή του Άφρο!
Πως συνδιάζονται αυτά τα δύο?

Χρειάζομαι τα φώτα σας και τις εμπειρίες σας!!!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αν εχεις ψυγειο, γιατι να μην συνδιαζονται? Αλλά και να μην εχεις, μπορεις να ψωνιζεις καθε μερα φρεσκο. Το θεμα ειναι πού θα κανεις καμπινγκ.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Έλα μωρε με τα κρέατα μέσα στον ήλιο.... καλή και άγια η μπαρφ, αλλά δεν παθαίνει τίποτα ο σκύλος να τρώει ξηρά για λίγες μέρες και να'χεις κι εσύ τη βολή σου! :)

Αν είναι να κάνεις πραγματικά ελεύθερο, και οχι "ελεύθερο", δε νομίζω οτι συνδυάζεται..... :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Συμφωνω με την Πηγη... αν κανεις πραγματικα ελευθερο δε θα εχεις προσβαση σε κρεοπωλεια!

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Ακριβώς..... Ψήνομαι για Γαύδο φέτος. 1ον γιατί η άδειά μου είναι Αυγουστο και παντού στα μικρά νησιά θα γίνετε πανικός, πράγμα που δεν μου αρέσει, ενώ η Γαύδος είναι μεγάλη. 2ον δεν έχω μεταφορικό μέσω, αλλά πιστεύω οτι θα βρω στη κρήτη κάποιον να μας πάρει απο το Ρέθυμνο/ Ηράκλειο για να μας παει στα νότια για να πάρουμε το πλοίο για να περάσουμε απέναντι και 3ον πάντα ήθελα Γαύδο κι όλο το ανέβαλα.

Αλλά έχω και τα κουφωνήσια στην άκρη του μυαλού μου.

Ψυγείο δεν έχω κι ουτε μπορώ να πάρω, φέτος όλα πρεπει να γίνουν λητά και χωρίς πολλά έξοδα μια και δεν υπάρχει μία.
Από την άλλη σκεφτόμουνα αν υπάρχει τρόπος να αποξηράνω ψάρια ή κρέας ( μη γελάσετε.... μια σκέψη κάνω :) ) ή κονσέρβες με ψαράκια.....?
Φρούτα- λαχανικά πιστεύω οτι μπορούν να κρατήσουν μια βδομάδα.....

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά θέλω να αποφύγω τη ξηρά τροφή όπως ο διάολος το λιβάνι.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ψαράδες έχει εκεί? Μπορείτε να τη βγάλετε με φρέσκο ψαράκι ;)
Αν και να σου πω την αλήθεια, κι εγώ ξηρά θα έπαιρνα... (το έχω κάνει ακόμα και σε διακοπές στον "πολιτισμό", πόσο μάλλον σε camping).
Κι εγώ την αποφεύγω όσο μπορώ, αλλά για λίγες μέρες δεν το βρίσκω τόσο φοβερό.

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Αν συνεχίσετε ετσι θα με πείσετε :)
Any way, να πω την αλήθεια μου θα το ψάξω λίγο παραπάνω. Ως τελευταία επιλογή θα του πάρω ξηρά.
Όποιες προτάσεις δεκτές :) ας βάλουμε τη φαντασία μας να δουλέψει !!!!!

Xotikouli δεν ξέρω αν έχει ψαράδες.... χαχα! Κι αν ναι, πόσο θα τα χρεώνουν.?

Λέτε να εφοδιαστώ τα σχετικά ψαρέματος? Να βγαίνω πρωί πρωι για ψάρεμα?
Αυτό θα πει ένα με τη φύση. Αν βγάλουμε ψάρι τρώμε, εαν όχι.... αύριο πάλι!!!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ηταν η επομενη μου προταση.. παρε μια πετονια, σκουλικι, βατραχοπεδιλα, μασκα, αναπνευστηρα, μια τσαντα-ζωνη και εισαι ετοιμος:p
Εδω εμεις τρωμε ψαρευοντας στις παραλίες της Αττικης ... στο νησι δε θα φατε???;)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αχχχχ......Κι από ψάρια η Γαύδος άλλο τίποτα.....ονειρεμένη.....

Πάντως για να είμαι και στο θέμα κι εγώ θα σου έλεγα να πάρεις ξηρά....ειδικά στην γαύδο δεν ξέρω πως μπορείς να τα κανονίσεις με barf.....

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Έλα μωρε με τα κρέατα μέσα στον ήλιο.... καλή και άγια η μπαρφ, αλλά δεν παθαίνει τίποτα ο σκύλος να τρώει ξηρά για λίγες μέρες και να'χεις κι εσύ τη βολή σου! :)

Αν είναι να κάνεις πραγματικά ελεύθερο, και οχι "ελεύθερο", δε νομίζω οτι συνδυάζεται..... :)
θα συμφωνήσω:rolleyes:

η Γαύδος είναι τέλεια παρεπιμπτόντως, ήμουν εκεί πρόπερσι. Λατρεμένο μέρος.:):)

Άντε να ξεκινάμε τις κατασκηνωσο-εξορμήσεις λέμε!!:D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Άσε που καλύτερα να μην ρισκάρεις και σου χαλάσει κανένα κρεατάκι και μετά τρέχεις..

Ξηρά ξηρά δεν το συζητάω.., το ίδιο φυσικά προτείνω και σε όσους δίνουν μαγειρευτό, γιατί όσο και να σκεφτούν την ταβέρνα όλο και κανένα μπαχαρικό θα βάλουν άσε που άντε να βρίσκεις λευκά τυριά, μαύρο ρύζι και ιχθυέλαιο..:maria::D

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Και γιατι δεν μιλας με καμμια ταβερνα να σου κραταει μερικα καλα κομματια και το βραδυ τα παιρνεις και ταιζεις,αν εχουν μπαχαρικα μπορεις να τα πλυνεις,οτι να ναι ψωμια,κρεατα,κ.τ.λ. δεν θα παθει τιποτα,λιγο φαστ φουντ δεν βλαπτει.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ποσο ευκολα μπορει να γυρισει ο σκυλος στην ξηρα? Ποσο καιρο το καμπινγκ πριν πρεπει να αρχισει η διαδικασια γυρισματος?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αν ο σκύλος έχει συνηθίσει να τρώει και ξηρά..δεν θα έχει πρόβλημα.., πρόβλημα έχει με την ξαφνική αλλαγή από εκεί που έτρωγε μόνο ένα είδος τροφής.

Αν δεν έχει συνηθίσει και την ξηρά μπορεί σιγά σιγά προοδευτικά στο πιάτο μαζί με την barf να προσθέτει και λίγη ξηρά.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Το πρόβλημα θεωρώ ότι είναι μεγαλύτερο όταν φεύγεις από την ξηρά παρά όταν την εισάγεις....

Το γαστρεντερικό του σκύλου που τρώει barf είναι πολύ πιο σκληραγωγημένο.....

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μπαα γιατί και η ξηρά έχει διάφορα άλλα συστατικά που είτε με αλλαγή είτε χωρίς δεν πάει σε όλα τα σκυλιά.., οπότε και το αντίστροφο προσωπικά το θεωρώ το ίδιο.., θα πρέπει η ξηρά να είναι δοκιμασμένη από το παρελθόν πως αυτή κάθε αυτή.. δεν τον πειράζει.., τοτε ναι..

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Γι αυτό το λόγω δεν ταΐζω τις δικιές μου αποκλειστικά με barf. Δίνω και ξηρά και κονσέρβες καλής ποιότητας αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν στην Ελλάδα.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Βελγικες κονσερβες?
Κατι εκει στο Βελγιο δεν μου αρεσει σε οτι εχει να κανει με τον σκυλο,ειτε ειναι τροφες ειτε εκτροφη,τους εχω για χειροτερους απο εμας στην φουστια.