για κάποιους που μπορεί να ενδιαφέρονται βρήκα αυτή την τροφή.
Royal Canin Greece / Προϊόντα / Προϊόντα / Κτηνιατρικά προϊόντα / Vet Diet Canine / Calm CD 25 - Royal Canin
είναι για αγχώδη σκυλάκια και μου σύστησε την αντίστοιχη για gates ο γιατρός μας.
δεν ξέρω αν δουλεύει δεν την έχω δώσει ακόμα και νομίζω είναι λίγο ακριβή
αλλα μάλλον tah την δοκιμάσω στην γάτα και θα σας πω αν έχει αποτέλεσμα.
τώρα για σκύλο ίσως διαφέρει πάντως δείτε την ίσως κάνει δουλειά!!!
Το CALM περιέχει ένα μοναδικό σχεδιασμό θρεπτικών συστατικών που συμβάλλουν στη ρύθμιση των συναισθημάτων των ζώων.
Indications
Contraindications
Το CALM πρέπει να χρησιμοποιείται για διάστημα 2 με 3 μηνών. Η πλήρης ασφάλεια που παρέχει, ωστόσο, το καθιστά κατάλληλο για χρήση καθ' όλη τη ζωή του ζώου εάν χρειάζεται. Ιδανικά, το ζώο πρέπει να τρέφεται με CALM δέκα ημέρες πριν από κάποια αναμενόμενη περίοδο άγχους (διακοπές, μετακόμιση, άφιξη ενός μωρού, ανακαίνιση σπιτιού κ.λπ.).
Royal Canin Greece / Προϊόντα / Προϊόντα / Κτηνιατρικά προϊόντα / Vet Diet Canine / Calm CD 25 - Royal Canin
είναι για αγχώδη σκυλάκια και μου σύστησε την αντίστοιχη για gates ο γιατρός μας.
δεν ξέρω αν δουλεύει δεν την έχω δώσει ακόμα και νομίζω είναι λίγο ακριβή
αλλα μάλλον tah την δοκιμάσω στην γάτα και θα σας πω αν έχει αποτέλεσμα.
τώρα για σκύλο ίσως διαφέρει πάντως δείτε την ίσως κάνει δουλειά!!!
Το CALM περιέχει ένα μοναδικό σχεδιασμό θρεπτικών συστατικών που συμβάλλουν στη ρύθμιση των συναισθημάτων των ζώων.
Indications
- Βοηθά τους σκύλους κάτω των 15 kg σε στρεσσογόνες καταστάσεις
- Συμβάλλει στην καταπολέμηση των πεπτικών και δερματικών διαταραχών που προκαλούνται λόγω stress
- Υποστήριξη της θεραπείας συμπεριφοράς σε διαταραχές ανησυχίας
Contraindications
- Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια
- Καρδιακή ανεπάρκεια
- Υπέρταση
- Παγκρεατίτιδα
- Υπερλιπιδαιμία
Το CALM πρέπει να χρησιμοποιείται για διάστημα 2 με 3 μηνών. Η πλήρης ασφάλεια που παρέχει, ωστόσο, το καθιστά κατάλληλο για χρήση καθ' όλη τη ζωή του ζώου εάν χρειάζεται. Ιδανικά, το ζώο πρέπει να τρέφεται με CALM δέκα ημέρες πριν από κάποια αναμενόμενη περίοδο άγχους (διακοπές, μετακόμιση, άφιξη ενός μωρού, ανακαίνιση σπιτιού κ.λπ.).