Calm CD 25 royal canin

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.107
1.378
για κάποιους που μπορεί να ενδιαφέρονται βρήκα αυτή την τροφή.

Royal Canin Greece / Προϊόντα / Προϊόντα / Κτηνιατρικά προϊόντα / Vet Diet Canine / Calm CD 25 - Royal Canin

είναι για αγχώδη σκυλάκια και μου σύστησε την αντίστοιχη για gates ο γιατρός μας.

δεν ξέρω αν δουλεύει δεν την έχω δώσει ακόμα και νομίζω είναι λίγο ακριβή
αλλα μάλλον tah την δοκιμάσω στην γάτα και θα σας πω αν έχει αποτέλεσμα.

τώρα για σκύλο ίσως διαφέρει πάντως δείτε την ίσως κάνει δουλειά!!!

Το CALM περιέχει ένα μοναδικό σχεδιασμό θρεπτικών συστατικών που συμβάλλουν στη ρύθμιση των συναισθημάτων των ζώων.

Indications
  • Βοηθά τους σκύλους κάτω των 15 kg σε στρεσσογόνες καταστάσεις
  • Συμβάλλει στην καταπολέμηση των πεπτικών και δερματικών διαταραχών που προκαλούνται λόγω stress
  • Υποστήριξη της θεραπείας συμπεριφοράς σε διαταραχές ανησυχίας

Contraindications
  • Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια
  • Καρδιακή ανεπάρκεια
  • Υπέρταση
  • Παγκρεατίτιδα
  • Υπερλιπιδαιμία

Το CALM πρέπει να χρησιμοποιείται για διάστημα 2 με 3 μηνών. Η πλήρης ασφάλεια που παρέχει, ωστόσο, το καθιστά κατάλληλο για χρήση καθ' όλη τη ζωή του ζώου εάν χρειάζεται. Ιδανικά, το ζώο πρέπει να τρέφεται με CALM δέκα ημέρες πριν από κάποια αναμενόμενη περίοδο άγχους (διακοπές, μετακόμιση, άφιξη ενός μωρού, ανακαίνιση σπιτιού κ.λπ.).

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Το βρισκο τραγικοτατα, οτι εχουν βγαλει τροφη με "ηρεμιστικο" - αντι να συστηνουν στον κοσμο να ασχολειται περισσοτερα με τα σκυλια του, να ξεδινουν και να ειναι ηρεμα μετα, αφου εχουν κουραστει.

Αλλη μια ευκολη λυση- αλλα απαρδεκτη!
Αλλα εδω δινουν μερικοι και ηρεμιστικα στα παιδια τους- επειδη ειναι ζωηρα. Στον σκυλο δεν θα δωσουν?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Τραγικότατο όντως αν και ξέρω έναν σκυλο που και prozac θα του έδινα αν δεν είχα ηθικούς ενδοιασμούς! :D

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Για κανονική χρήση - δηλαδή μπουκώνω το σκύλο με αυτή για να τον κάνω "φυτό" προφανώς και είναι τραγικό.

Ίσως βοηθά όμως σε μερικά περιστατικά. Θυμάμαι που είχα δει ένα δαλματίας με τρομερά εκζέματα στο κτηνιατρείο, μεγάλης ηλικίας. Οι ιδιοκτήτες το είχαν αφήσει λέει σε πανσιόν γιατί γέννησε η γυναίκα της οικογένειας και αυτό το ταλαίπωρο έφαγε χοντρό στρες και έβγαλε εκζέματα, μασούλαγε πόδια κλπ. :mad:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Vasso, αυτο που λες ενταξι- αλλα ποσα σκυλια ανηκουν σε αυτην την κατηγορια? Ποσοι θα το δινουν μονο και μονο, επειδη ο σκυλος κλαει η καταστρεφει οταν λειπουν απο το σπιτι?? Η οταν καθονται και τρωνα τα ποδια τους απο βαρεμαρα?
Αντι να το εκπαιδευσουν δηλαδη ή να ασχολουνται μαζι του?

Αυτη η τροφη κυκλοφορει αρκετο καιρο. Ημουν στο ιατρειο οταν ηρθε η τυπισσα απο την RC και την παρουσιασε. Και ειχα και συζητηση μαζι της.
Της ειπα τους ενδιασμους μου και μου ειπε :
H συνχρονη ελληνικη οικογενεια θελει σκυλο, επειδη ετσι πρεπει για να δειχνει "μια ολοκληρομενη εικονα". Συνηθος το ζητουν τα παιδια ( και ολοι ξερουμε την συνεχεια). Το οτι δεν ξερουν τι εστι σκυλος και οι αναγκες του- και το οτι δεν εχουν ουτε χρονο αλλα ουτε ορεξη να ασχολουνται το βλεπουν μετα.
Και εκει ερχεται η RC να τους προσφερει την καταλληλη τροφη- για να γινει ο σκυλος καταλληλος.
Δηλαδη κατι σαν ζωντανο λουτρινο!!
Και ολοι κερδιζουν : Η βλαμμενη οικογενεια που δεν επρεπε να παρει εξαρχης σκυλο, ο ανευθυνος κτηνιατρος που συστησε αυτην την τροφη- και βεβαια η RC που πουλαει για αλλη μια φορα σκουπιδια- και αυτην την φορα και σε επικινδυνες μορφες, μην πω με εγκληματικο υποβαθρο.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.107
1.378
εγώ δεν το σκέφτηκα ρε παιδιά έτσι...

δεν κατάλαβα ότι είναι για υπερδραστήρια ζωηρά σκυλιά...

νομίζω πως είναι για stress.

η γάτα μου περάνει stress λόγω του ότι βγήκε θετική φορέας λευχαιμίας και μας την σύστησε. γι αυτό την έγραψα.

μακάρι όπως λες και εσύ να της συστήνουν οι γιατροί μονο για σοβαρές περιπτώσεις γιατί μην ξεχνάμε είναι κτηνιατρική

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Vasso, αυτο που λες ενταξι- αλλα ποσα σκυλια ανηκουν σε αυτην την κατηγορια? Ποσοι θα το δινουν μονο και μονο, επειδη ο σκυλος κλαει η καταστρεφει οταν λειπουν απο το σπιτι?? Η οταν καθονται και τρωνα τα ποδια τους απο βαρεμαρα?
Αντι να το εκπαιδευσουν δηλαδη ή να ασχολουνται μαζι του?

Αυτη η τροφη κυκλοφορει αρκετο καιρο. Ημουν στο ιατρειο οταν ηρθε η τυπισσα απο την RC και την παρουσιασε. Και ειχα και συζητηση μαζι της.
Της ειπα τους ενδιασμους μου και μου ειπε :
H συνχρονη ελληνικη οικογενεια θελει σκυλο, επειδη ετσι πρεπει για να δειχνει "μια ολοκληρομενη εικονα". Συνηθος το ζητουν τα παιδια ( και ολοι ξερουμε την συνεχεια). Το οτι δεν ξερουν τι εστι σκυλος και οι αναγκες του- και το οτι δεν εχουν ουτε χρονο αλλα ουτε ορεξη να ασχολουνται το βλεπουν μετα.
Και εκει ερχεται η RC να τους προσφερει την καταλληλη τροφη- για να γινει ο σκυλος καταλληλος.
Δηλαδη κατι σαν ζωντανο λουτρινο!!
Και ολοι κερδιζουν : Η βλαμμενη οικογενεια που δεν επρεπε να παρει εξαρχης σκυλο, ο ανευθυνος κτηνιατρος που συστησε αυτην την τροφη- και βεβαια η RC που πουλαει για αλλη μια φορα σκουπιδια- και αυτην την φορα και σε επικινδυνες μορφες, μην πω με εγκληματικο υποβαθρο.
Πάντως η τιμή της λογικά θα κυμαίνεται στα επίπεδα και των άλλων κτηνιατρικών, οπότε αυτό την ψιλοσώζει την κατάσταση...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog