Σκεφτομαι να αλλαξω τροφη στο κουταβι μου.Μεχρι τωρα επαιρνα την josera kids αλλα δεν εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.Σκεφτομαι να παρω την calibra.Ψαχνοντας βεβαια στο ιντερνετ δεν βλεπω να υπαρχουν σχολια για αυτη την τροφη.
Την εχει παρει κανεις απο εσας;;
Τα συστατικα της:κοτόπουλο (>30%), ρύζι, καλαμπόκι, λίπος πουλερικών, έλαια σολομού, μαγιά μπύρας, αποξηραμένος πολτός τεύτλων, μέταλλα, DL-μεθειονίνη, L-λυσίνη, θειικός χαλκός (CuSO4 x 5H2O), βιταμίνες Α, D3, E, εκχύλισμα γιούκα, παράγωγο του κυτταρικού τοιχώματος μιας επιλεγμένης ποικιλίας ζύμης
και η χημικη αναλυση:
Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 29.0 %
Λίπος 18.0 %
Υγρασία 10.0 %
Τέφρα 9.0 %
Ίνα 2.5 %
Φώσφορο [P] 1.0 %
Νάτριο [Na] 0.3 %
Ασβέστιο [Ca] 1.5 %
Χαλκός [Cu] 16 mg
Βιταμίνη A 16 500 m.j.
Βιταμίνη D3 1 650 m.j.
Β 300 g
Ψαχνω γενικα μια τροφη να ειναι σχετικα οικονομικη αλλα και καπως ποιοτικη,να εχει δλδ ενα σχετικα μεγαλο ποσοστο κρεατος και οχι κρεατελαυτρων ή αφυδατωμενων κρεατων.Ξερω βεβαια οτι με αυτα τα χρηματα δεν μπορουμε να αποφυγουμε τα πολλα δημητριακα ..Αυτη βγαινει στα 40ευρω τα 15kg.Απο αυτες που εχω ψαξει την θεωρω πιο ποιοτικη απο cibau,purina tonus,josera,triple crown.
Την εχει παρει κανεις απο εσας;;
Τα συστατικα της:κοτόπουλο (>30%), ρύζι, καλαμπόκι, λίπος πουλερικών, έλαια σολομού, μαγιά μπύρας, αποξηραμένος πολτός τεύτλων, μέταλλα, DL-μεθειονίνη, L-λυσίνη, θειικός χαλκός (CuSO4 x 5H2O), βιταμίνες Α, D3, E, εκχύλισμα γιούκα, παράγωγο του κυτταρικού τοιχώματος μιας επιλεγμένης ποικιλίας ζύμης
και η χημικη αναλυση:
Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 29.0 %
Λίπος 18.0 %
Υγρασία 10.0 %
Τέφρα 9.0 %
Ίνα 2.5 %
Φώσφορο [P] 1.0 %
Νάτριο [Na] 0.3 %
Ασβέστιο [Ca] 1.5 %
Χαλκός [Cu] 16 mg
Βιταμίνη A 16 500 m.j.
Βιταμίνη D3 1 650 m.j.
Β 300 g
Ψαχνω γενικα μια τροφη να ειναι σχετικα οικονομικη αλλα και καπως ποιοτικη,να εχει δλδ ενα σχετικα μεγαλο ποσοστο κρεατος και οχι κρεατελαυτρων ή αφυδατωμενων κρεατων.Ξερω βεβαια οτι με αυτα τα χρηματα δεν μπορουμε να αποφυγουμε τα πολλα δημητριακα ..Αυτη βγαινει στα 40ευρω τα 15kg.Απο αυτες που εχω ψαξει την θεωρω πιο ποιοτικη απο cibau,purina tonus,josera,triple crown.