Byb...

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Πρότυπο εγκαταστάσεων,ε?

Αγγελία από site.
Από Πιερία.350 ευρώ έκαστο....

πωλουνται γνησια καθαροαιμα κουταβια ροτ βαιλερ αριστης μορφολογιας απο εξερετους γονεις,υπακοους, με χαρτια απο εξωτερικο.Δεκτος καθε ελεγχος και παραδοση η.γ.24/4/08 βλεπετε φωτογραφιες.Τηλ.....

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ειναι για σφαλιαρες...οχι μονο για το byb και για το πως εχει τα σκυλια!!!!ντροπη κ αισχος.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Κυνοφιλία στην Ελλάδα εν έτη 2008… Εγκατάλειψη, δέσιμο με ένα μέτρο αλυσίδα και κουταβοπαραγωγη.
Κλειαννα όποτε μπορέσεις στείλε μου σε παρακαλώ με pm το τηλέφωνο της αγγελίας.

Elr1c

Active Member
9 Μαϊου 2008
31
0
Αν ο κουβάς δεν είχε πέσει στα πατώματα θα το έλεγα υπερ-λουξ θέρετρο σκύλων... μάλλον το τζακούζι δεν χώραγε στην φωτό!

Σοβαρά τώρα...

Ρε που πάει ο Καραμήτρος?

Θα έχει αγοράσει κανένα κιλό διπλώματα, γιατί με τέτοια εικόνα ούτε για άνθρωπος με σκύλο δεν μοιάζει πόσο μάλλον για εκτροφέα που "εμπορεύεται" κουτάβια!

Χάλι μαύρο...
Τα λόγια είναι περιττά...

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Απορω γιατι παιρνουν σκυλια ενω εχουν σκοπο να τους παρεχουν τετοιες συνθηκες διαβιωσης. Και αυτος ο αναισχυντος τις διαφημιζει κιολας!!! ](*,) ](*,) ](*,)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
δηλ..:shock: τι να πεις για αυτο... :-# .... :evil: :evil: :evil: :evil:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εμένα αυτό που μου κα΄νει εντύπωση είναι το γεγονός οτι θεωρεί ότι οι συνθηκές που ζουν τα σκυλιά είναι φυσιολογικές και δεν εχει πρόβλημα να βάλει και φωτό :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ελα ντε!!!μεσα στη βρωμα και στη λασπη,δεμενα ,και τα διχνει κιολας!!!
αντι να κρυβεται!! :shock:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
παιδιά αυτός σηκώνει πολύ δούλεμα.Να το παίρνεις τηλέφωνο συνέχεια,κυρίως τις νύχτες και να του λες για τα γαμάτα σκυλιά που έχει και πως δίνεις όσο όσο για να τα πάρεις όλα.Και μετά να πάρει κάποιος άλλος να λέει τα ίδια κ.ο.κ.Και στο τέλος να τον πάρεις τηλ να του πεις την αλήθεια:ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ!

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
:shock: Καλα πως του ζουν κουταβια γεννημενα εξω και στο χωμα; :shock:
Εδω με "εντατικη", θερμανση κλπ. και τρεχεις...

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Toυ εστειλα mail για τις συνθήκες αυτές και οι απαντήσεις του ήταν ''δεν είναι λάσπη,είναι αμμος με νερό γιατί στα ζώα αρέσει να σκάβουν'',
΄΄ο αναποδογυρισμένος κουβάς δεν είναι μονο αυτλός για νερό,εχει και αλλο για φαγητό'',
''δε τα χω ολη μερα δεμένα'', ''ελα να δεις ποσο τ αγαπαω'' κλπ....

Ροτυ σου στελνω το τηλ.

Μακη αυτό που λες του το γραψα κ στο mail!Μα καλα λεω δε ντρεπεστε που ανεβαζετε αυτες τις φωτο..Οι υποψηφιοι λεω αγοραστες τι θα πουν?...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Για την ιστορία λοιπόν, τα ζώα βρίσκονται παρατημένα σε κτήμα, ο κύριος «κυνοφιλος» που «τα αγαπάει» τα ζευγαρώνει συνέχεια, πουλάει τα κουτάβια προς 300 ευρώ το ένα ( πριν καλά καλά περάσει 1.5 μήνας και απογαλακτιστούν, τα έχει ήδη “σπρώξει”) και εννοείται πως οι γονείς δεν έχουν κάνει ΠΟΤΕ καμία εξέταση υγείας.
Στο τέλος, ο κύριος «κυνοφιλος» ενοχλήθηκε από τις ερωτήσεις μου και αρκέστηκε στο να με βρίσει (συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια)….

Θα μου πεις «και τι έγινε, βγήκε κάτι από αυτή την ιστορία»?
Ναι βγήκε, γιατί κάποιοι αποφασίσαμε να πάψουμε να κάνουμε «μόκο» και να αντιδράσουμε για να πάψουμε να είμαστε «έμμεσοι θύτες»!
Διοτι, όπως πολύ σωστά έγραψε και η Alexandra σε άλλο θεμα σήμερα:

Alexandra said:
Και γιατί μολονότι παντού υπάρχουν οι ηλίθιοι και όσοι βασανίζουν ζώα ή αδιαφορούν για αυτά, σε λίγες χώρες γίνεται στο βαθμό που συμβαίνει στην Ελλάδα, ακριβώς λόγω έλλειψης κυνοφιλικής παιδείας, που ευθύνεται τόσο για τους άμεσους θύτες όσο και για τους έμμεσους (βλέπω και κάνω μόκο).

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Moλις πριν λιγο δεχθηκα μια επισκεψη...μιας και εχει διαρευσει στη γειτονια οτι εγω ασχολουμε με σκυλια ,με ιντερνετ,βαζω π κ που καμια αγγελια...μια κοπελα μ ζητησε κοντοσωμο(?) ροττ θυληκο,ειτε να το χαριζουν ειτε να το αγορασει ο φιλος της π ενδιαφερεται σε καλη τιμη γτ ειναι ακριβα λεει αλλου,για να το ζευγαρωσει με το δικο τ αρσενικο... :shock: ..ναι ναι οπως το ακουτε....της εξηγησα α)αφηνουμε το ζευγαρωμα σε ειδικους εκτροφεις, β)η φιλοσοφια μου(και οχι μονο η δικη μ,γενικα των φιλοζωων) ειναι να βρισκουν σπιτι ολα τα σκυλια και ειδικα τα αδεσποτα+αν επερνε κουταβι απο σωματειο θα την υποχρεωναν να κανει στειρωση.
αυτο π μ εκανε εντυπωση ειναι οτι λεω''μα καθαροαιμο,θυληκο,και για να το ζευγαρωσεις,και θα βρεις απο σωματεια?''....η απαντηση ηταν ''μα δεν το θελουμε τσαμπα!θα πληρωσουμε!''...ααα παναγια μ τι ακουμε καθε μερα...

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
A πα πα Rottie...πού βρίσκεις το περίεργο?

Κ εμένα μου στειλε mail προφανώς νομίζοντας ότι τον πήρα εγώ στολίζοντας με με διάφοραεπίθετα(μ@@@@@νη) ,΄διερωτώμενος αν δεν έχω τίποτα αλλο να κανω και τελικά:
ποιό είναι το πρόβλημα μου αφού τα ζώα είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ,ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ?