BULLDOG

paolo21r

Member
27 Μαϊου 2007
20
0
Καλημερα και απο εμενα,ειπα και εγω να συστηθω.Με λενε Παυλο ειμαι 26 χρονων και εχω ενα αγγλικο μπουλντοκ 3 μηνων ο οποιος ειναι πανεξυπνος και πολυ χαδιαρης.Θα ηθελα αμα γνωριζετε να μου προτεινετε καποιον εκπαιδευτη για βασικη υπακοη αλλα θα προτιμουσα οχι απλως να μου υποδειξετε καποιον αλλα καποιον που εχετε παει εσεις,ευχαριστω εκ των προτερων.

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
καλως ηρθες paolo21r ,εγω το μονο που εχω να πω ειναι να διαβασεις ολο το φορουμ ,θα βρεις αρκετα ενδιαφεροντα θεματα.

πως και engl.bulldog? απο που τον πηρες τον σκυλακο?

paolo21r

Member
27 Μαϊου 2007
20
0
Καλως σας βρηκα διαβασα αρκετα απλως ψαχνω προσωπικες εμπειριες.Πηρα bulldog γιατι ειμαι λατρης της φυλης και κατα δευτερον γιατι προσωπικα τα χαρακτηριστικα της φυλης του συμβαδιζουν με την προσωπικοτητα μου και την ιδιοσυγκρασια μου.Τον μορφεα τον εφερα απο Ουγγαρια.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες paolo21r! :p
Να σου ζήσει το κουτάβι και καλές συζητήσεις!

paolo21r

Member
27 Μαϊου 2007
20
0
Ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα να στε καλα εσεις και τα παιδια σας.αλλοι με bulldog υπαρχουν?καποιος που να εχει εκπαιδευσει τον σκυλο του?

bulldy

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2006
67
0
Καλώς ήρθες paolo21r!
Να σου ζήσει το κουταβάκι.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
δεν φτάνει που διαβάζουν και τα παλαιότερα post τους βάζεις και χέρι από πάνω..............

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ΜΑΚΗΣ said:
δεν φτάνει που διαβάζουν και τα παλαιότερα post τους βάζεις και χέρι από πάνω..............
περασα 5 ωρες με την ροττυ το σαββατο λες να μην με επιρεαζε ??

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
sir-elric said:
ΜΑΚΗΣ said:
περασα 5 ωρες με την ροττυ το σαββατο λες να μην με επιρεαζε ??
ήρωας :shock: :shock: :shock: :shock: =D> =D> =D> =D>

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
δεν φταιω εγω αν με ζαλησε η ομορφια σου (σλουρππππππππππππππππππ) και πηρα λιγο απο το μαχητικο σου πνευμα (σλουρπππππππππππππππ) !

θελουμε emoticon για τον γλυψιμο στην εξουσια!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα