bulldy said:
Παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας. Οπως ξέρετε έχω ενα αγγλικό μπουλντόγκ. Θέλω όμως να πάρω και ένα pekingese. Προβληματίζομαι όμως στο αν μπορέσει να επιβιώσει το πεκινουά από το αγγλικό. Η Bulldy μου είναι πολύ καλή, φιλική με όλα τα σκυλάκια και τους ανθρώπους, αλλά λίγο άγαρμπη. Ζήτησα από μια εκπαιδεύτρια που έχουμε εδώ, να τις κάνει την βασική υπακοή ώστε να μάθει να μην πηδάει επάνω στο μικρό πεκινουά, αλλά μου είπε ότι δεν γίνεται τίποτα. Ακόμη και με την εκπαίδευση θα κινδυνεύει το πεκινάκι που θέλω να πάρω. Περιμένω τις γνώμες σας.
Moυ κανει εντυπωση,ποσο αγαρμπη μπορει να ειναι η Bulldy?Συνηθως τα σκυλακια ξερουν να προστατευθουν,αν ειναι φιλικη γιατι να υπαρχει προβλημα?
Η εμπειρια που εχω με μικροσωμο σκυλακι,ηταν ενα κανις τοι που το εφερναν στο παρκο απο οταν ηταν 3 μηνων μεχρι 1 χρονου,φαντασου τωρα το μικρο αυτο κουταβακι να τρεχει με ολη του την δυναμη μαζι με 7-10 μεγαλοσωμα σκυλια!!
Απλως βλεπαμε κατι μαυρο να τρεχει αναμεσα στα ποδια τους,και επειδη πολλα απο αυτα ηταν αγαρμπα η παλευαν μεταξυ τους,το κουταβακι εκανε το εξης...καθε φορα που καταλαβαινε οτι καποιο μεγαλο θα πεσει πανω του,αρχιζε να ουρλιαζει και τα μεγαλα σταματουσαν αμεσως!
Αυτα γινονταν ολους τους μηνες και δεν τρομαζε καθολου,ηταν λες και εβαζε μια δυνατη φωνη για να προσεξουν,ποτε μα ποτε κανενα δεν το πατησε!