bull terrier

Ηλίας_7

Member
4 Ιανουαρίου 2013
22
0
Καλημέρα σε όλους.Το bull μου είναι 5 μηνών, δαγκώνει συνέχεια αν και ήλπιζα ότι με την αλλαγή δοντιών θα σταματούσε,αμ δε...πραγματικά με βγάζει εκτός εαυτού. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Επίσης άρχισε να κατουράει πάλι μέσα στον χώρο που τον έχω,ενώ το είχε σταματήσει. Έχει κανένας bull? Για ανταλλαγή πληροφοριών επί του θέματος αλλά και εκτός θέματος. Ευχαριστώ πολύ.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Δεν είναι θέμα φυλής, είναι θέμα ηλικίας.

Υπάρχουν πάρα πολλά ανάλογα θέματα στο φόρουμ και για το δάγκωμα και για το κατούρημα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Δεν έχει σημασία η φυλή όσο τι κάνεις εσύ με το κουταβι σου, πώς το διδάσκεις να μην τα κάνει μέσα, και πως του δείχνεις ότι δεν εκτιμάς το δάγκωμα.

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Καλημέρα σε όλους.Το bull μου είναι 5 μηνών, δαγκώνει συνέχεια αν και ήλπιζα ότι με την αλλαγή δοντιών θα σταματούσε,αμ δε...πραγματικά με βγάζει εκτός εαυτού. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Επίσης άρχισε να κατουράει πάλι μέσα στον χώρο που τον έχω,ενώ το είχε σταματήσει. Έχει κανένας bull? Για ανταλλαγή πληροφοριών επί του θέματος αλλά και εκτός θέματος. Ευχαριστώ πολύ.
Υπομονή και επιμονή φίλε Ηλία :)

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εμενα παει για ενατο μηνα και την ενθαρυνω στα δαγκωματα... αποτελεσμα να ριχνει δαγκωνιες στον αερα,, κα οταν περπαταω ερχεται απο πισω και ψευτοδαγκωνει παπουτσια παντελονι βγαζοντας γρυλλισματακια,,, και οτι πεσει στα δοντια της το κομματιαζει,,, μπουγαδα χαλια παπουτσια τσαντες σκουπες ξυλα σανιδια... μονο το χρωματιστο κοκκαλο απο τα τζαμπο εχει αντεξει προς το παρων,,, ==))

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Κι όλα αυτά τα αλλόκοτα ferozasea, τα εμφανίζεις ως θετικά και επιθυμητά; :confused:

Rotondo

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
64
3
κοιτα τα ιδια ακριβως τραβαω και εγω,εχω βρει την λυση με τα δερματινα κοκκαλα οπου μασουλαει 1 30cm καθε βδομαδα.της το δινω με μετρο βεβαια 1 ωρα την μερα.
για το κατουρημα και μενα ειχε σταματησει κανα 3 μηνο και προχθες κατουρησε στο δωματιο του πατερα μου και εφριξα.
βασικα αυτο που εχω μαθει μετα απο τοσο καιρο ειναι της συνηθειες της.οποτε προσαρμοζομαι σε αυτες για να μην κατουρησει μεσα.
οπως το οταν ξυπναει να την βγαζω κατευθειαν στον κηπο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul