Brit premium,farmina top breeder

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Με την Britt είμαι ικανοποιημένος και γι αυτό και την κράτησα εν τέλει, παρά το ότι η top breeder έχει πολύ καλό value for money. Επίσης η Brit έχει μεγαλύτερη θερμιδική αξία και ταιζεις λίγο λιγότερο.
Την Φαρμίνα την δίνουν κάμποσα εκτροφεία, και η συγκεκριμμένη (top breeder) έχει υψηλη πρωτεινη.
Αυτά ξέρω κε Πρόεδρε

ELGRECOR

Active Member
15 Νοεμβρίου 2015
30
25
48
Με την Britt είμαι ικανοποιημένος και γι αυτό και την κράτησα εν τέλει, παρά το ότι η top breeder έχει πολύ καλό value for money. Επίσης η Brit έχει μεγαλύτερη θερμιδική αξία και ταιζεις λίγο λιγότερο.
Την Φαρμίνα την δίνουν κάμποσα εκτροφεία, και η συγκεκριμμένη (top breeder) έχει υψηλη πρωτεινη.
Αυτά ξέρω κε Πρόεδρε
νάσαι καλά παιδί μου.

ευτυχία

Well-Known Member
16 Μαϊου 2015
158
101
30
την brit premium την δίνω και εγώ στον δικό μου και ειμαι αρκετά ευχαριστημένη.. ! Εχει πολύ καλή τιμή και την τρώει με αρκετή όρεξη! :) Τώρα για τις άλλες δεν ξερω να σου πω.. :)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κι εγώ ευχαριστημένη από το πως ταιριάζει η brit care στο σκύλο μου. Από farmina έχει δοκιμάσει μόνο την team breeder.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Η Care δεν είναι η premium.
H team breeder είναι η top που λέμε.
Οπότε μάλλον πρέπει να μας πεις για την Φαρμίνα και όχι για την Brit..... :whistle:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Α! Η premium είναι στο μπλε σακι, σωστά! Κι αυτή έκατσε μια χαρά στο σκύλο μου τον ένα χρόνο περίπου που την έδινα, και θα εμένα εκεί χωρίς τύψεις αν δεν του ταίριαζε η care.

Για την team breeder, είχα πάρει εικοσακιλο σακί, και χάρισα αλλού πάνω από το μισό, γιατί δεν του ταίριαξε. Αλλά ο δικός μου έχει ευαίσθητο πεπτικό, οπότε δεν έχει να λέει κάτι αυτό για την τροφή.

• Like
Reactions: sea-mol

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog