προσωπικα προτιμω την brit απο την sam's field σε καθε περιπτωση,αλλα και οι δυο ειναι συμπαθεστατες τροφες μεσης τιμης...
υ.γ. βαλε ρε συ μια καλη φωτο του μικρου να γουσταρουμε...
προσωπικα προτιμω την brit απο την sam's field σε καθε περιπτωση,αλλα και οι δυο ειναι συμπαθεστατες τροφες μεσης τιμης...
υ.γ. βαλε ρε συ μια καλη φωτο του μικρου να γουσταρουμε...
για την britt την απλη μιλαω κι εγω... το δικο μου και δυο τρια αλλα που ξερω οτι την τρωνε, την αφομοιωνουν μια χαρα με καλο τριχωμα και κοπρανα...
υ.γ.: κουκλος ειναι, να τον χαιρεσαι... σαν να βλεπω τον Μάιλο απο το the mask... θεος...
εγω του πέρνω την brit super premium salmon and potato που είναι απρο με ροζ γραμματα που κάνει 20ε τα 3 kg.Υπάρχει η ίδια με αρνί αντί σολωμό στα ιδια λεφτα πανω κατω.Αλλά μετά βγαίνει η brit premium σε μπλέ συσκευασια που έχει κοτόπουλο που κάνει 39ε τα 8 κιλά!εσύ ποιόν κωδικό πέρνεις απο την sams field και πόσο πληρώνεις γενικά;?επειδή και εμείς ψάχνουμε για τροφή και είμαστε ανάμεσα στις δυο, με μπερδέψατε!
τη sam's field την έχει φάει αρκετές φορές. Αρχικά ώς κουτάβι και πρόσφατα την adult όχι με πολύ όρεξη την τελευταία φορά. Το τρίχωμα του είναι τέλειο με αυτήν. Για τα υπόλοιπα, κόπρανα, οσμές κτλ δεν έχω γνώμη γιατί με όλες της τροφές μια χαρά είναι.
Σχετικά με την brit. Στον τίτλο αναφέρει την salmon and potato και μετά μιλάει για την "την brit αλλά την απλά την premium". Μιλάμε για δυο διαφορετικές τροφές και διαφορετικές τιμές. Υπάρχει και η ενδιάμεση. Εσύ @reinmeister2 σε ποια αναφέρεσαι?
σε ευχαριστώ!εγώ είμαι σε δίλημμα δεν ξέρω αν απο brit super premium σε premium η να παω σε αυτή που πέρνεις και εσύ της sams field.στο προηγούμενο ποστ μου, αν πατήσεις πάνω στα μπλε γράμματα θα σε βγάλει στο προϊόν στο οποίο αναφέρομαι.
Η salmon and potato βγαίνει σε λευκή με ροζ,μπλε και πράσινη συσκευασία ανάλογα το μέγεθος του σκύλου.
Γενικά κοιτάω την τιμή στα 12-15kg γιατί για το μέγεθός μας αυτή τη συσκευασία παίρνουμε.
Η sam's field έχει περίπου 50€ το 15κιλό, ανάλογα τον κωδικό, αλλά βγάζει συχνά και προσφορά +2,5 δώρο.
δεν εχω ιδεα...φανταζομαι οτι εαν ειχε αλλαξει κατι θα μου το ειχαν αναφερει...@reinmeister2 το τρίχωμα τους πώς είναι με αυτή την τροφή;?
Τι συμπτώματα είχε όταν έκανε αλλεργίες στη τροφή;@barouf δυο τυποι υπαρχουν...brit premium (απλη) kai brit care...εγω αναφερομαι στην πρωτη η οποια ειναι η μια και μονη τροφη με την οποια δεν παρουσιαζει αλλεργικες αντιδρασεις,μια κι εχω σκυλο που ειναι αλλεργικος σε οτιδηποτε φαει...εχω δοκιμασει απο origen,acana και καμια δεκαρια αλλες με τις οποιες δεν εγινε απολυτως τιποτα...
μιιλαμε για σκυλο που βγαζει αλλεργικη αντιδραση ακομη κι αν φαει κοτοπουλο ωμο αντι για βρασμενο (παντα μιλωντας για εντελως καθαρισμενο απο πετσες,ινες,χονδρους,κοκκαλα) και δεν τολμαμε να ακουμπησουμε μοσχαρι,χοιρινο,πουλερικο,ψαρι...υπ οψιν οτι μιλαμε για σκυλο που χρειαζεται 2 κιλα καθαρο κοτοπουλο την ημερα συν βιταμινες κλπ για να μην λιποθυμισει...η κοπελια ειχε φτασει σε σημειο να περναει την μιση της μερα στην κουζινα...
χαλασα περιπου 2000 ευρω σε γιατρους και εξετασεις και πρεπει να διαβασα περισσοτερο απ οτι σε ολη την ακαδημαικη μου ζωη...εμαθα κυριολεκτικα οτι υπαρχει περι αλλεργιων και θεωρω οτι ανετα πλεον μπορω να κανω παρουσιαση σε σεμιναριο κτηνιατρων για αλλεργιες...παραταυτα πηρα τα @@ μου σε αποτελεσματα...
και τοτε πετυχα την brit...
προσωπικα,εδινα ανετα λεφτα για χτισιμο παρεκκλησιου στην brit...με το που ξεκινησα την συγκεκριμενη τροφη ελαττωθηκαν τα συμπτωματα σε ποσοστο 80% και οταν οι συνθηκες το επιτρεπουν (χειμωνας με ξηρο καιρο) το ποσοστο φτανει το 100%...οι εξετασεις του σκυλου ειναι μια χαρα,οποτε μου ειναι παντελως αδιαφορο ακομη κι αν φτιαχνεται απο επεξεργασμενα σκατα...
τους κανω και τσαμπα τηλεοπτικη διαφημιση αν μου το ζητησουν...
την προτεινα σε δυο φιλους με θεματα αλλεργιων και οποτε με βλεπουν μου φιλανε τα χαρια με δακρυα στα ματια...
οικογενειακως γλιτωσαμε τους ψυχολογους και ο σκυλακος πλεον ζει πολυ καλυτερα...
http://petshop-gr.eu/gr/category/26893/40339Την Brit μόνο απο την κτηνιατρική μπορούμε να την προμηθευτούμε; ή υπάρχει και σε πετ σοπ; Τώρα που έψαξα λίγο, δεν μου έβγαζε κάτι παραπάνω.
Την Brit μόνο απο την κτηνιατρική μπορούμε να την προμηθευτούμε; ή υπάρχει και σε πετ σοπ; Τώρα που έψαξα λίγο, δεν μου έβγαζε κάτι παραπάνω.
Και σε ορισμένους κτηνιάτρους.φαγουρα προφανως μια και ξυνοταν-μασουλιοταν παντου με αποτελεσμα να γεμιζει πληγες...
την τροφη μονο κτηνιατρικη...