Brain ο τρομερός !

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Πάει καιρός τώρα που θέλω να σας παρουσιάσω άλλο ένα μέλος της οικογενείας μας!!!

Το όνομα του κυρίου είναι Brain ο οποίος είναι υπερβολικά υπερκινητικός καθώς είναι κυνηγόσκυλο και 7 μηνών (δύσκολος συνδυασμός)!
Αρχικά δεν ήταν πολύ ευχάριστη η ζωή του .

Γεννήθηκε 1 Μαΐου και χάρισαν στον αδελφό μου όταν ήταν 20 ΜΟΝΟ μερών. Καθοδηγημένη από εσάς τους είπα να το γυρίσουν πίσω στην μητέρα του, για τουλάχιστον 40 μέρες, αλλά τα λόγια μου πήγαν χαμένα

Τότε κάποιο μέλος είχε βρει νεογέννητο στα σκουπίδια και κατασκόπευα τις συμβουλές που του δίνατε και σε συνδυασμό με τον κτηνίατρο καταφέραμε να φτάσουμε δυναμικά πλέον τους 7 μήνες.

Ο κος brain ζει στο πατρικό μου σπίτι, όπου στο ισόγειο είναι και το μαγαζί μου. Όταν λοιπόν πήγαινα στο μαγαζί τον κατέβαζα και ήμασταν μαζί αλλά όταν έφευγα έμενε μόνος του γιατί έπρεπε να τον βγάλω έξω στην αυλή! Δεν τον ήθελαν με τίποτα μέσα!Πόλυ ΜΟΝΑΞΙΑ κάθε φορά που τον άφηνα με έπιανε η καρδιά μου που έπρεπε να μείνει ολομόναχος

Τέλος πάντων… σιγά σιγά με πολύ συζήτηση και μπουρου μπουρου έπεισα την μαμά μου πως θα τον πάρω στο μαγαζί να έχει συνέχεια παρέα και το σπίτι του πλέον θα είναι στο πατάρι του μαγαζιού!!!! Έτσι και έγινε!!!
Στο πατάρι έχει κάτι σαν μπαλκονάκι εσωτερικό που βλέπει μέσα στο μαγαζί και έχει θέα όλη την παραλία τον δρόμο τους περαστικούς και φυσικά τους πελάτες .Πλέον είναι πολύ διάσημος . Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 είναι μαζί μας και μέσα στον κόσμο και ευτυχισμένος ΠΛΕΌΝ!

Πάμε δυο μεγάλες βόλτες την μέρα και κάποια πρωινά για κυνήγι με τον αδερφό μου και τον πατέρα μου!
Ο καλύτερος του φίλος είναι ο ten ten όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες! Είναι πολύ εκφραστικός και αξιαγάπητος ,παιχνιδιάρης και μπουνταλούδικο….Μεταξύ μας είναι ο μεγάλος μου έρωτας...:dohh::dohh::dohh:

Αυτά τα λίγα για αρχή

όταν ήρθε σπίτι ...2012-05-25 14.03.20.jpgστο παταράκι2012-11-18 01.10.50.jpg στο ταμειο 2012-11-19 21.53.32.jpg στο χωράφι 2012-10-27 13.27.15 (2).jpg2012-11-19 21.53.40.jpg

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Σας ευχαριστώ πολύ, μόλις τα καταφέρω θα σας ανεβάσω video με τις ζαβολιές του!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi