Boxer

Basilis176

Active Member
16 Ιουνίου 2012
25
0
Λοιπον παιδια μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα το καταλληλο σκυλι για τα παιδια μου και γενικα για την οικογενοια μου σε παρα πολυ καλη τιμη και ειναι οντως κατι το εξαιρετικο με τα λεγομενα της κτηνιατρου μου..σε λιγο θα βαλω και φωτο για να τον δειτε..Αλλα θελω να κανω μια ερωτηση σε εσας τους εμπειρους,το σκυλακι μου δεν κοιματε μονο του το βραδυ και κλαει πολυ θελει να ειμαι συνεχως διπλα του και δεν κοιμαμαι οπως καταλαβαινεται οχι οτι με πειραζει δηλαδη αλλα καλο θα ηταν να μαθαινε να κοιματε μονο του.Καμια συμβουλη ρε παιδια?

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
χμμμμμ....
απο κτηνιατρο τον πηρες?

θα κλαψει..θα κλαψει... θα σταματησει... οσο εσυ τρεχεις τοσο αυτο θα κλαει

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αχ, συνονόματε Βασίλη.
Το να πάρεις σκύλο απο κτηνίατρο είναι σαν να αγοράζω παππούτσια απο τον υδραυλικό. Δεν πάνε μαζί...

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Basili 3ero oti to na ton ma8eis na koimatai ki genikotera na menei ki ligo mono tou ginetai siga siga, prepei mesa sthn imera na to afineis ligo mono tou, na feugeis dld apo ton xoro tou, auto 8a klaiei alla esu den prepei na epistrepseis oso 8a klaiei gt sunduazei sto mualo tou "otan klaio erxetai"...mono otan stamatisei 8a epistrepseis...boi8aei kapoies fores na tou afineis tin TV i to radiofono anoixto...siga siga 8a dextei oti kapoies ores tin imeras 8a menei ki mono tou...frontise ton xoro tou oso 8a nai mono tou na min exei prosbasi se antikeimena pou de 8es na faei ki se kalodia! prepei na kaneis upomoni...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Δεν επιτρέπονται τα greeklish...τους κανονισμούς μου μέσα...:rolleyes:

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8

Basilis176

Active Member
16 Ιουνίου 2012
25
0
Παιδια συγνωμη αμα καταλαβατε λαθος η το εγραψα λαθος εγω..το κουταβι το πηρα απο ιδιωτη απλως το πηγα στην κτηνιατρο μου για ενα ελεγχο.Μπορω να πω επισης οτι ο ιδιωτης ηταν αριστος.Τωρα αμα γινεται να μου δωσετε καποιες συμβουλες για το θεμα που σας ειπα.επισης ο ανθρωπος μου ειπε οτι κοιμοταν με την μανα του σχεδον καθε μερα και καταλαβαινεται

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Λόγου ηλικίας λογικό είναι να θέλει να κοιμάται με κάποιον.
Ψάξε στο forum για θέματα που έχουν σχέση με κλουβι/crate.

ps. Και ο ιδιώτης άσχετος είναι με αναπαραγωγή σκύλων. Για να καταλάβεις, στον κτηνίατρο το πήγες για έλεγχο (πιθανόν επειδί δεν εμπιστεύεσαι τον ιδιώτη) και να ελέγξει την υγεία του. O κτηνίατρος είναι ειδικός στα θέματα υγείας, οπότε καλά έκανες και ζήτησες την γνώμη του. Ποιός ειδικός όμως θα σου πει ότι αυτό που πήρες είναι Boxer? Τώρα πια το πήρες, εγώ στα λέω αυτά ώστε αν, άν ποτέ κάποιος γνωστός σου σκεφτεί να κάνει το ίδιο να έχεις ενημερωθεί και να ξέρεις τι είναι το σωστό.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Τα σκυλιά είναι σαν τα παιδιά, όπως τα μάθεις.
Άστο να κλάψει λίγο, δε θα πάθει και τίποτα. 3-4 μέρες θα χάσεις τον ύπνο σου, μετα θα συνηθίσει.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Βασίλη πολύ μικρό το πήρες. Σε αυτή την ηλικία τα κουτάβια μαθαίνουν ότι είναι σκυλιά. Αυτό τους το μαθαίνει η μάνα. Διάβασε όσο περισσότερα άρθρα μπορείς απο το forum περι εκπαίδευσεις.

Ο κτηνίατρος δεν σου είπε κάτι όταν είδε ότι σε ενδιαφέρει κουτάβι 38ημερών?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Το περίμενα.
Βασίλη 38 ημερών δεν είναι καν σωστό να κοιμάται μόνο του. Θα έπρεπε να κοιμάται με τα αδελφάκια του και τη μαμά του. ΜΕΤΑ τις 60 μέρες μπορούμε να το απομακρύνουμε από την τοκετομάδα και να αρχίσουμε να έχουμε "απαιτήσεις" από το κουτάβι μας.

Διάβασε τις ενότητες Εκπαίδευση & Συμπεριφορά και Εκτροφή , Αναπαραγωγή & Επιλογή κυρίως τα υπομνήματα, γιατί έχεις κάνει πολλά απανωτά λάθη και θα χρειαστείς βοήθεια για να τα διορθώσεις όσο γίνεται!

Ο κτηνίατρος δε σου έβαλε χέρι που έχεις στα χέρια σου τόσο μικρό κουτάβι? Το ξέρεις ότι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να πωλείται κουτάβι μικρότερο των 7 εβδομάδων? Τσιπαρισμένο ήταν τουλάχιστον ή και εκεί παρανομία?

Όταν λες ότι το έψαξες για να αποκτήσεις σκύλο, μπορείς να μου πεις που ακριβώς έψαξες? Που είδες δηλαδή ότι μπορείς να πάρεις τόσο μικρό κουτάβι? Και πώς και δεν έπεσες στο φόρουμ μας πάνω στο ψάξιμο?

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Μα ειχε ανοιξει θεμα πριν το παρει και ρωτουσε και πηρε πολλες απαντησεις και και και....
Και μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκε ενα αριστο ιδιωτη,ο οποιος ειναι αριστος γιατι αν δεν ηταν θα το ειχε δωσει μολις ανοιξε τα ματια του.

Αλλα ηταν και σε πολυ καλη τιμη!

taxudromos

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2011
86
2
δωσε πισω το κουταβι και παρτο σε 20 μερες αν μπορεις... αυτο 8α ειναι οτι καλυτερο και για τους δυο σας...

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
δωσε πισω το κουταβι και παρτο σε 20 μερες αν μπορεις... αυτο 8α ειναι οτι καλυτερο και για τους δυο σας...
Θα κάνει μια χαρά ο κυρ-ιδιώτης..... δεν έχεις ακούσει για την "απομάκρυνση εκ του ταμείου";....αυτός τώρα θα ετοιμάζεται (ψυχολογικά προς το παρόν) για την καινούργια μπίζνα...
...όλο πολλαπλασιασμούς θα κάνει..... 5 ή 6 ή 7 χ "καλή τιμή" = .............

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αλλη μια απογοήτευση...και μάλιστα όταν έχει μπει στο forum του έχουμε εξηγήσει τα πάντα...ΚΑΙ που καταλήγουμε? ΣΤΗ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ...Μπράβο φίλε μου. Συγχαρητήρια...Έκανες ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που μαλλιάζει η γλώσσα μας να ΜΗ κάνετε...Πήρες έναν ημίαιμο σκύλο και τον πλήρωσες για καθαρόαιμο...
Α μη ξεχασεις να δώσεις και τα συγχαρίκια μου και στον "ιδιώτη"...¨΄εξυπνος επιχειρηματίας...