Border Collie

Tolis94

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2012
45
0
Για σε όλους

Είμαι περίεργος να μάθω τι ξέρετε για αυτή τη ράτσα σχετικά με:

1.Ποιό είναι το πιο κοντινό εκτροφείο στην Ελλάδα που εκτρέφει αυτό το είδος(από όσο ξέρω στην Ελλάδα δεν υπάρχουν εκτροφεία αυτής της ράτσας).

2.Πόση άσκηση χρειάζεται για να μείνει σε διαμέρισμα;(Για παράδειγμα τρεις ώρες την ημέρα είναι αρκετές;).

Θα με ενδιέφερε να μάθω πληροφορίες σχετικά με αυτά τα πανέξυπνα σκυλιά!!Ευχαριστώ.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
πάνω δεξιά έχει ένα κουτακι που λέει search.
βαλε εκει "border collie" πάτα enter και θα σου έρθουν εκατοντάδες απαντήσεις!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.744
7.259
Εμένα που δεν είναι border αλλά υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι κρατάει η σκούφια του τι να κάνω δηλαδή?? Να αρχίσω να σαλαγάω???? Μη με τρομάζετε!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.744
7.259
Είναι ομολογουμένως αλλά σε διαμέρισμα λίγο θα περιοριστούν, δε νομίζετε? Λέω να κάνω ότι δεν τα άκουσα τα παραπάνω, ότι με έχουν παρασύρει όσοι τον περνάνε στο δρόμο για border και ότι είναι μίξη από τα πιο χαμηλής ενεργητικότητας σκυλιά που υπάρχουν (not) και ότι δεν έχει ανάγκη να μαζέψει κανένα κοπάδι. :-\"

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Η φίλη μου πήρε από αυτό http://www.bordercolliesitalia.com/index.htm , είναι στην Ιταλία. Τώρα είναι 4 χρόνων, δεν έχει κανένα πρόβλημα ως τώρα. Βλέπω στη σελίδα ότι κάνουν εξετάσεις. Βεβαίως η φίλη μου δεν έχει πρόβατα αλλά κάνουν μαζί agility και είναι φοβερό! Αυτή βέβαια πήρε εκθεσιακό και όχι εργασιακό. Και πάλι όμως θέλει πολύ άσκηση.